9.2 /10

checkbox98% beveelt BBQ Experience Center aan!

Ivo Raats

Zeer positief, van in de showroom over de naverkoopsevice tot en met de levering.

Je stapt binnen in een wereld waar er alleen maar mensen zijn die jouw passie delen . Hier is het niet zo dat je een toestel koopt, en dat was het dan. Je kan rekenen op de ondersteuning van een gedreven team.
Te Basterd VX Large

Benny MEYEN

SterSterSterSterLege ster

Online bestelling: goed, overzichtelijk. Veel keuze aan producten.

Zending was makkelijk te volgen via tracking app.
Rubs en sauzen

Emile Liesenborgs

Fantastisch, alles voor de BBQ op één plaats met professionele uitleg.

Heel veel keuze en duurzame materialen

The Bastard Urban large

Katia Van de Velde

Zeer aangenaam ik voelde mij welkom en kreeg goede uitleg

Ook de kleine kamedo's te toon stellen
Je kan de verschillende toestellen zien jammer genoeg hadden ze de mijne niet staan
The bastard small

Stan van den Brand

Goed geholpen, duidelijke uitleg over de verschillende kamado's.

Ze nemen de tijd voor de klant, hebben geduld om informatie te geven.
The Bastard VX Large incl. enkele accessoires

Bas van Houtum

Goed geholpen van advies tot uiteindelijke levering

Snel reageren, goed advies, duidelijk
Iets meer doorvragen bij de verkoop
Monolith One.55

Edwin Schutjes

Heel goed. Het was een prettige ervaring in de winkel met leuk en professioneel advies. Ook de levering was duidelijk en op tijd. Wat een mooie zaak hebben jullie! (ik was in Roosendaal)

Het enige puntje dat ik heb was een beetje verwarring in de opstart. Jullie geven als tip in de mail om de Kamado de eerste keer een aantal uur in te branden op 200 graden. Echter als je specifiek naar de handleidingen van Grill Guru gaat kijken, geven zij aan dat het inbranden in fases opgebouwd moet worden van 100 naar 200 graden en dat tot 3 maal toe. Dus dat komt niet helemaal overeen met jullie advies.
Zie boven
Grill Guru Large

Christel

Op een vriendelijke en geduldige manier enorm goed geholpen en geïnformeerd over alle mogelijkheden en opties. We hebben even gedaan om de knoop door te hakken maar al hadden we er nog een uur over gedaan was dat ook goed geweest. Niet opdringerig, om in te zetten om het duurste te verkopen. Maar echt kijkend naar onze wensen. Deze prettige service maakt dat je bereid bent om terug te komen wanneer je iets nieuws of extra’s wil aanschaffen voor je barbecue

Klantvriendelijk, goede service, niet opdringerig.
Barbecueën kan een dure hobby zijn dat is niet jullie schuld!
Kamado Large Urban

Marianne Crielaard

SterSterSterHalve sterLege ster

Artikel geleverd zoals afgesproken.

Artikel was verpakt in een wel hele grote doos.
Goede communicatie over levering.
Sier bordje

Lily Vogelenzang de Jong

SterSterSterLege sterLege ster

Goede ervaring , snel verzonden.

Product in een verzenddoos verzenden. Vrij duur product verzonden zonder verzend door kwam totaal gehavend binnen. Ook heb ik aangegeven het een cadeau is . Dus een doosje eromheen om niet een gehavende doos weg te geven had prettig geweest. (Daarnaast had het product beschadigd binnen kunnen komen)
Ruime keus
Eggspander

Antwoord BBQ Experience Center

Hallo Lily, Bedankt voor je review. Al onze bestellingen worden in een BBQ Experience doos verzonden. Als je pakket niet goed is aangekomen dan horen we dit graat en kijken we graag samen met jou naar een passende oplossing. Met smakelijke groet, Judith team BBQ

Robin Verkade

Top

Snelle verzorgde levering, aanbod, kennis van zaken
verschillende soorten houtskool + aanmaakwokkels

Jacco Smouter

Black Bastard kamado aangeschaft en zeer goed geholpen. Goede en eerlijke informatie van een zeer vriendelijke verkoper.

Klantvriendelijk, informeel en ruim voldoende parate kennis. Er wordt niet getracht je iets te verkopen wat je niet nodig hebt of niet wilt. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en beloftes worden nagekomen.
Black Bastard VX LARGE

Antwoord BBQ Experience Center

Hallo Jacco, Bedankt voor je review. Veel kookplezier met je Bastard! Met smakelijke groet, Judith team BBQ

Chris Matthys

Alles volgens afspraak

Stipte levering (B-Post)
Nest Green Egg L

Antwoord BBQ Experience Center

Hallo Chris, Bedankt voor je review. Veel BBQ plezier met je bestelling! Met smakelijke groet, Judith team BBQ

Geantwoord op

BBQ Experience Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BBQ Experience Center heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2015

BBQ Experience Center

Een BBQ koop je niet om een BBQ te kopen. Je wilt fantastische gerechten gaan maken. Experimenteren. Nieuwe technieken ontdekken. Lekker tafelen met vrienden en familie. Dat snappen wij. Wij helpen je daarmee en zien de aankoop van een BBQ - waar we je uiteraard heel goed mee kunnen helpen - slechts als middel om het doel te bereiken. Het doel is smaakvolle gerechten bereiden en deze steeds een stukje beter maken.

Badhuisstraat 18

4703BH Roosendaal

Ivo Raats

Te Basterd VX Large

Benny MEYEN

SterSterSterSterLege ster

Online bestelling: goed, overzichtelijk. Veel keuze aan producten.

Zending was makkelijk te volgen via tracking app.
Rubs en sauzen

Emile Liesenborgs

Fantastisch, alles voor de BBQ op één plaats met professionele uitleg.

Heel veel keuze en duurzame materialen

Zeer aangenaam ik voelde mij welkom en kreeg goede uitleg

Ook de kleine kamedo's te toon stellen
The bastard small

Stan van den Brand

Goed geholpen, duidelijke uitleg over de verschillende kamado's.

Ze nemen de tijd voor de klant, hebben geduld om informatie te geven.
The Bastard VX Large incl. enkele accessoires

Edwin Schutjes

Zie boven
Grill Guru Large

Christel

Klantvriendelijk, goede service, niet opdringerig.
Barbecueën kan een dure hobby zijn dat is niet jullie schuld!
Kamado Large Urban

Marianne Crielaard

SterSterSterHalve sterLege ster

Artikel geleverd zoals afgesproken.

Artikel was verpakt in een wel hele grote doos.
Goede communicatie over levering.
Sier bordje

Lily Vogelenzang de Jong

SterSterSterLege sterLege ster

Goede ervaring , snel verzonden.

Ruime keus
Eggspander