9.2 /10

checkbox98% beveelt BBQ Experience Center aan!

R De Ruiter

Mooie accessoires voor mijn kamado aangeschaft

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten!
Multi level system en een dutch oven

houtskool en aanmaakblokjes

Justin Bouwhuis

Gezellig!

Liane de Boer

Wij hebben een kamado gekocht en die werd keurig op tijd ( goed systeem om de levering te volgen trouwens!!) geleverd. De chauffeur die hem kwam brengen, nam de tijd om dingen uit te leggen en we konden direct aan de slag. Achteraf bleek een besteld ding niet geleverd, maar contact met de klantenservice was super snel en het item was de volgende dag in huis.! Top dus.

vriendelijke medewerkers, goed contact over mail en andere media, snelle schakeling bij vragen, goede adviezen. Een mooie, complete ervaring dus.
BGE Onyx

Nancy Verdickt

Een fijne en leerzame culinaire ervaring

Voor mij mocht het ietsje sneller gaan..;)
Goed materiaal om mee te werken en ervaren mensen.
Aangekocht product
Hout krullen - rookplankjes - rook mot etc…

Katrien Van Der Cruyssen

Super

Sfeer veel geleerd

Kris Vanhamme

Workshop American BBQ - op de site in Herent

De site en de setting was knap. De ingrediënten waren kwaliteitsvol. De lesgever en de uitleg waren goed. Het materiaal uitstkened
De uitleg was som snel, een kleine handleiding tijdens de workshop zou handig zijn.

Louis Desal

Voor onze nieuwe BBQ set (big green egg), hebben we ons eerst laten beraden de experten van BBQ Experience Center. Op die basis hebben we een volledige pakket gekocht. Dat hebben we ondertussen geleverd gekregen en zijn er vandaag (na een eerste opstart gisteren) mee aan slag gegaan.

De website was niet 100% duidelijk voor wat betreft het vinden van een bijpassende hoes. Achteraf bekeken hadden we de juiste moeten kunnen vinden, maar het zou sterker zijn, als de selectie meer intuitief is, in function van de BBQ set die besteld wordt (in ons geval, BBQ ingebouwd in een tafel, plus een aanbouw element). Jammer dat het centrum in België geen vis aanbiedt en dat dit enkel online kan worden gekocht.
Uitstekende raadgevingen. Heel snelle levering en alles perfect in orde. Met uitzondering van de hoes, die wij zelf verkeerd hebben besteld, maar een omruiling is ondertussen ook bevestigd.
Big Green Egg The Onyx Large outdoor kitchen set

Casters

Leuke ervaring, toffe avond, veel bijgeleerd

Lekkere gerechten, leuke omgeving, drank ter beschikking, toffe avond onder de mannen
De handelingen waren voor ons iets te moeilijk, veel uitleg en handelingen te doen op korte tijd, op het einde van de avond was ons kaarsje wel uit!

Antwoord BBQ Experience Center

Hoi Mieke, Bedankt voor je bezoek aan onze workshop. Jullie hebben een van de meeste uitdagende Masterclass workshops gevolgd, dus dan ligt het tempo inderdaad vrij hoog. Als het goed is heb je de recepten inmiddels ontvangen, zodat je thuis op een rustiger tempo ermee aan de slag kan. Veel plezier ervan en nog een fijne dag! Met smakelijke groet, Ilona

patrick hendriks

Overzichtelijk site

Rub en rookhout

Willem

SterSterSterLege sterLege ster

Mooie website maar veel niet op voorraad en beloofde levertijd wordt niet nagekomen.

Voorraad vaak op en beloofde levertijd wordt niet gehaald.
Uitgebreid assortiment en veel informatie
Kolen en aanmaakwokkels

Antwoord BBQ Experience Center

Hallo Willem, Bedankt voor je feedback. Wij hebben je bestelling op de dag van bestelling gelijk naar je verzonden. Helaas hebben wij er geen invloed op als DHL vertraging oploopt tijdens de bezorging. We begrijpen dat dit heel vervelend is. Veel plezier met je bestelling! Met smakelijke groet, Judith team BBQ

Eugene Ghassemi

Enorm leuke workshop die ook nog is zeer leuk werd gegeven.

Geen.
Vincent is top.
Workshop kamado

BBQ Experience Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BBQ Experience Center heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2015

BBQ Experience Center

Een BBQ koop je niet om een BBQ te kopen. Je wilt fantastische gerechten gaan maken. Experimenteren. Nieuwe technieken ontdekken. Lekker tafelen met vrienden en familie. Dat snappen wij. Wij helpen je daarmee en zien de aankoop van een BBQ - waar we je uiteraard heel goed mee kunnen helpen - slechts als middel om het doel te bereiken. Het doel is smaakvolle gerechten bereiden en deze steeds een stukje beter maken.

Badhuisstraat 18

4703BH Roosendaal

R De Ruiter

Mooie accessoires voor mijn kamado aangeschaft

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten!
Multi level system en een dutch oven

Liane de Boer

BGE Onyx

Nancy Verdickt

Een fijne en leerzame culinaire ervaring

Voor mij mocht het ietsje sneller gaan..;)
Goed materiaal om mee te werken en ervaren mensen.
Aangekocht product
Hout krullen - rookplankjes - rook mot etc…

Katrien Van Der Cruyssen

Overzichtelijk site

Rub en rookhout

Willem

SterSterSterLege sterLege ster

Voorraad vaak op en beloofde levertijd wordt niet gehaald.
Uitgebreid assortiment en veel informatie
Kolen en aanmaakwokkels

Eugene Ghassemi

Enorm leuke workshop die ook nog is zeer leuk werd gegeven.

Geen.
Vincent is top.