Alex Hellemons
- Verbeterpunten of tips
- Bij levering geen uitleg gehad. Bezorgers moesten snel door
- Sterke punten
- Snelle reactie en goede communicatie
- Aangekocht product
- Masterbuilt 800 showmoddl
98% beveelt BBQ Experience Center aan!
Gewoon weg super beter kan niet
Het was een hele leerzame ervaring maar ook een gezellige avond om mee te maken. Daarnaast was het eten verrukkelijk.
Absoluut Top
Hele goede informatie gekregen en was super snel binnen top bedrijf
Super ervaring
Prima ervaring
Zeer positief.
Prettige, persoonlijke ervaring. Goede uitgebreide uitleg.
Afspraak gemaakt om te oriënteren op een kamado. Hartelijk ontvangen en goede uitleg. Meteen aankoop gedaan (Black Bastard VX medium) die binnen 10 dagen werd geleverd. Bij levering prima uitleg over inbranden en meer. Zeer tevreden over BBQ Experience.
Absolute aanrader
Super goed
leuke workshop
Goede producten, en snelle levering. Top!
Zeer positieve ervaring!
BBQ Experience Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BBQ Experience Center heeft de volgende resultaten bereikt:
Hele goede informatie gekregen en was super snel binnen top bedrijf
Super ervaring
Prima ervaring
Zeer positief.
Prettige, persoonlijke ervaring. Goede uitgebreide uitleg.
Absolute aanrader
Super goed
leuke workshop
Goede producten, en snelle levering. Top!
Zeer positieve ervaring!
BBQ Experience Center heeft de volgende resultaten bereikt: