Marco
1e keer langs geweest om diverse modellen kamados te bekijken. Super leuke winkel met fijn ontvangst en duidelijke uitleg over verschillen en plussen en minnen. Hierdoor een weloverwogen keuze kunnen maken. Wij hadden een voorkeur voor 2 merken maar uiteindelijk voor een ander merk gegaan. Dit alleen maar op basis van de uitleg, toen wij wat specifieker over een model gingen vragen krijgen wij alle info te horen. Dus niet alleen de voordelen maar zeker ook de nadelen. Extra fijn, als hij het even niet wist zei hij het eerlijk en werd het bij een collega nagevraagd. Dus niet zomaar een antwoord. Kortom, voor ons een hele fijne experience. Omdat het niet naast de deur is uiteindelijk online besteld en laten bezorgen. Ook dit wat perfect geregeld. Communicatie van en contact met de bezorger was top. De workshop is wat later maar nu al zin in.
- Verbeterpunten of tips
- Het is al heel goed maar het zou fijn zijn als je de planning van de levering iets eerder krijgt.
- Sterke punten
- De keuze, ruime fijne winkel en leuke adviseurs. Je merkt dat je tussen liefhebbers aan het shoppen bent.
- Aangekocht product
- Monolith Avantgarde Classic