R De Ruiter
- Sterke punten
- Snelle levering en goede kwaliteit van de producten!
- Aangekocht product
- Multi level system en een dutch oven
98% beveelt BBQ Experience Center aan!
Helemaal goed
Snelle levering.
Vlotte levering en duidelijke website
Wij hebben een kamado gekocht en die werd keurig op tijd ( goed systeem om de levering te volgen trouwens!!) geleverd. De chauffeur die hem kwam brengen, nam de tijd om dingen uit te leggen en we konden direct aan de slag. Achteraf bleek een besteld ding niet geleverd, maar contact met de klantenservice was super snel en het item was de volgende dag in huis.! Top dus.
Een fijne en leerzame culinaire ervaring
Super
Workshop American BBQ - op de site in Herent
Voor onze nieuwe BBQ set (big green egg), hebben we ons eerst laten beraden de experten van BBQ Experience Center. Op die basis hebben we een volledige pakket gekocht. Dat hebben we ondertussen geleverd gekregen en zijn er vandaag (na een eerste opstart gisteren) mee aan slag gegaan.
Leuke ervaring, toffe avond, veel bijgeleerd
Overzichtelijk site
Mooie website maar veel niet op voorraad en beloofde levertijd wordt niet nagekomen.
Enorm leuke workshop die ook nog is zeer leuk werd gegeven.
BBQ Experience Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BBQ Experience Center heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Workshop American BBQ - op de site in Herent
Leuke ervaring, toffe avond, veel bijgeleerd
Overzichtelijk site
Enorm leuke workshop die ook nog is zeer leuk werd gegeven.
BBQ Experience Center heeft de volgende resultaten bereikt:
BBQ Experience Center