9.2 /10

checkbox98% beveelt BBQ Experience Center aan!

Ann Adams

SterSterSterLege sterLege ster

Ik kan geen beschrijving geven want mijn besteld produkt werd nooit geleverd. Volgens Bpost werd het afgeleverd in mijn gekozen postpunt maar daar was mijn pakje niet. Dit heb ik gemeld aan Bpost en daar wordt nu onderzocht waar mijn pakje is. Ik vrees echter dat ik het niet zal krijgen. Dit is natuurlijk niet jullie schuld maar ik wou het toch even melden.

Kan ik momenteel niet beoordelen.
Gietijzeren broodpan

Antwoord BBQ Experience Center

Hallo Ann, Bedankt voor je feedback. Je kan hiervoor altijd even contact opnemen met de klantenservice. Dan kunnen wij een postonderzoek voor je opstarten en je verder helpen. Nu zijn wij hier niet van op de hoogte en hebben we ook niks voor je kunnen doen. Stuur ons even een email en dan helpen we je verder. Met smakelijke groet, Judith team BBQ

René Mol

Super service gekregen bij het aanvragen van een garantie. Alle inkopen die we bij BBQ Experience Center hebben gedaan, zijn vlot en keurig afgehandeld.

Top service.
Op dit moment geen.
BGE Firebox

Eric Van Overmeire

Aangename ontvangst, professioneel, enthousiasmerend.

Groot aanbod, kennis van het gamma, vlotte stipte levering.
Bastard pro large

Jan De boer

Top

Nvt
Duidelijkheid
Peper zout vaatjes

Hans de Ridder

Mijn ervaring is zeer goed, vriendelijk bekwaam personeel met een duidelijke uitleg over de diverse producten

uitleg op de website voor het gebruik van de eerste keer van de kamado
kennis van zaken
Bastard

Antwoord BBQ Experience Center

Hallo Hans, Bedankt voor je feedback. We hebben allerlei informatie op onze website staan over het gebruik van je kamado. Over het aansteken op temperatuur houden etc. Ik zal je de link hieronder meesturen: https://www.bbqexperiencecenter.nl/keuzehulp-bbq-advies-bij-gebruik/ Mocht je nog vragen hebben kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Met smakelijke groet, Judith team BBQ

Niels Groeneveld

Heel goed

Kennis
Kookboek

Merijn Schut

Alles in goede staat aangeleverd. Prachtig product, met alles aanwezig. We krijgen hele duidelijke instructies mee waar op te letten zodat alles goed gaat. Het klantcontact ook als zeer prettig ervaren, met snelle reacties en meteen duidelijkheid.

- Uitstekende klantservice (snelheid en kwaliteit) - Uitstekende levering (instructies, afhandeling) - Nazorg waar je iets aan hebt (instructies voor beginners, links naar interessante topics, etc.) - Geweldig product!
Aangekocht product
The Bastard Large Anniversary Edition + accessoires.

Anne

SterSterSterSterLege ster

Online 3 producten gekocht. Alles was op voorraad en werd 2 dagen later bezorgd. Ondanks kerstdrukte. Dit was mijn 1e ervaring met dit bedrijf. En ben enthousiast.

Voor mij nog niet aan de orde. Dit was mijn 1e ervaring met dit bedrijf.
Duidelijke website en snelle levering.
Aangekocht product
Hamburgerpers, meatclaws en marinade injector. Allen van Smokin' Flavours.

Robert Versmoren

goed

mijn plancha plaat voor de monolith was niet op voorraad. Had graag terugkoppeling gehad wanneer die verwacht beschikbaar zou komen. Duurde langer dan een paar dagen en wilde zelf al gaan bellen omdat ik niets had vernomen over de levertermijn. Toevallig kwam er net een mail binnen dat hij was opgestuurd.
normaal
Aangekocht product
niet belangrijk, jammer dat dergelijke details gevraagd worden. ivm privacy!

Antwoord BBQ Experience Center

Hallo Robert, Bedankt voor je feedback. We hebben je een mail gestuurd dat de Fireplate een backorder was. De reden dat we geen verwachte verzenddatum communiceren is omdat wij hierin ook afhankelijk zijn van de leverancier. Zeker als een artikel niet op voorraad is bij de leverancier is het lastig om daar iets over te communiceren. Veel kookplezier met de plancha! Met smakelijke groet, Judith team BBQ

Patrick Gijs

bedrijf met visie

vlotte bestellingafhandeling
vleesthermometer

Ferry

Uitstekend

Ze nemen de tijd jou als klant echt te voorzien van de juiste informatie
De Bastard Urban Large

BBQ Experience Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BBQ Experience Center heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2015

BBQ Experience Center

Een BBQ koop je niet om een BBQ te kopen. Je wilt fantastische gerechten gaan maken. Experimenteren. Nieuwe technieken ontdekken. Lekker tafelen met vrienden en familie. Dat snappen wij. Wij helpen je daarmee en zien de aankoop van een BBQ - waar we je uiteraard heel goed mee kunnen helpen - slechts als middel om het doel te bereiken. Het doel is smaakvolle gerechten bereiden en deze steeds een stukje beter maken.

Badhuisstraat 18

4703BH Roosendaal

Ann Adams

SterSterSterLege sterLege ster

Kan ik momenteel niet beoordelen.
Gietijzeren broodpan

René Mol

Top service.
Op dit moment geen.
BGE Firebox

Eric Van Overmeire

Aangename ontvangst, professioneel, enthousiasmerend.

Groot aanbod, kennis van het gamma, vlotte stipte levering.
Bastard pro large

Kennis
Kookboek

Merijn Schut

Aangekocht product
The Bastard Large Anniversary Edition + accessoires.

Anne

SterSterSterSterLege ster

Voor mij nog niet aan de orde. Dit was mijn 1e ervaring met dit bedrijf.
Duidelijke website en snelle levering.
Aangekocht product
Hamburgerpers, meatclaws en marinade injector. Allen van Smokin' Flavours.

Robert Versmoren

goed

normaal
Aangekocht product
niet belangrijk, jammer dat dergelijke details gevraagd worden. ivm privacy!

Patrick Gijs

bedrijf met visie