Wim Edenburg
- Sterke punten
- Service via mail
- Aangekocht product
- Green egg medium
98% beveelt BBQ Experience Center aan!
Zeer positief.
prima ervaring
Een ring was verkeerd gemonteerd en de naam The Bastard stond op zijn kop. Ik heb dit gemeld omdat ik vind dat ik voor € 90 een vlekkeloze aflevering verwacht. Een medewerkster Judith meldde mij dat ik de ring gewoon zelf kon demonteren en omdraaien. Uiteraard, dat hadden wij zelf ook wel gezien. Het gaat mij erover dat ik dit een slordigheid vind die door het bedrijf zou moeten worden rechtgezet.
masterclass vis in nunspeet
Correct
Goed, overzichtelijke webshop en snelle verzending
Prima ervaring snelle service en goed product!
Zeer goede ervaring
Het was een aangename en verassende kennismaking met jullie bedrijf. Ook de locatie was perfect.
Top, gewoon plannen die workshop!
Eerste keer houtskool met aanmaakwokkels besteld. Ging super makkelijk en snel thuis geleverd
Positieve ervaring. Volgende dag geleverd
BBQ Experience Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BBQ Experience Center heeft de volgende resultaten bereikt:
prima ervaring
masterclass vis in nunspeet
Correct
Goed, overzichtelijke webshop en snelle verzending
Prima ervaring snelle service en goed product!
Zeer goede ervaring
Top, gewoon plannen die workshop!
Positieve ervaring. Volgende dag geleverd
BBQ Experience Center heeft de volgende resultaten bereikt: