Hinko van de Bilt
- Sterke punten
- Goed product / goed gevoel bij aankoop
- Verbeterpunten of tips
- doornemen welke extra spullen je wil hebben voor je green eng
- Aangekocht product
- green egg l
98% beveelt BBQ Experience Center aan!
plezierig en vakkundig
Via de webshop houtskool besteld waarvan werd aangegeven dat het op voorraad is. Na bestelling en betaling krijg je een mail dat het niet op voorraad is..... Op de website blijft staan: "online op voorraad" Voor mij de laatste keer.
Ik kan geen beschrijving geven want mijn besteld produkt werd nooit geleverd. Volgens Bpost werd het afgeleverd in mijn gekozen postpunt maar daar was mijn pakje niet. Dit heb ik gemeld aan Bpost en daar wordt nu onderzocht waar mijn pakje is. Ik vrees echter dat ik het niet zal krijgen. Dit is natuurlijk niet jullie schuld maar ik wou het toch even melden.
Super service gekregen bij het aanvragen van een garantie. Alle inkopen die we bij BBQ Experience Center hebben gedaan, zijn vlot en keurig afgehandeld.
Aangename ontvangst, professioneel, enthousiasmerend.
Top
Mijn ervaring is zeer goed, vriendelijk bekwaam personeel met een duidelijke uitleg over de diverse producten
Fijne toegankelijke webshop, snelle levering, eerlijke prijzen
Bestelling via website
Vriendelijke crew en goede uitleg
Heel goed
Alles in goede staat aangeleverd. Prachtig product, met alles aanwezig. We krijgen hele duidelijke instructies mee waar op te letten zodat alles goed gaat. Het klantcontact ook als zeer prettig ervaren, met snelle reacties en meteen duidelijkheid.
Online 3 producten gekocht. Alles was op voorraad en werd 2 dagen later bezorgd. Ondanks kerstdrukte. Dit was mijn 1e ervaring met dit bedrijf. En ben enthousiast.
goed
BBQ Experience Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BBQ Experience Center heeft de volgende resultaten bereikt:
BBQ Experience Center
Badhuisstraat 18
4703BH Roosendaal
plezierig en vakkundig
Aangename ontvangst, professioneel, enthousiasmerend.
Top
Fijne toegankelijke webshop, snelle levering, eerlijke prijzen