Fanny Handgraaf-Ikonomou
- Verbeterpunten of tips
- N/A
- Sterke punten
- Kennis van zaken, zelfs de chatbot
- Aangekocht product
- Dutch Oven Monolith.55
98% beveelt BBQ Experience Center aan!
Plezierig
Alleen via online bestellingen, en die verliepen oke.
Leuke BBQ experience in sfeervolle ambiance en zorgvuldig samengestelde gerechten door de Chef. Het gebruik van mooie verse producten zorgt ervoor dat de bereiding bijna niet kan mislukken. Gedurende de experience wordt je voorzien van heerlijke drankjes
Super
Draadloze Meater gekocht
BBQ course - Christmas
Zeer tevreden,goede service in de winkel als ook online
super en voor herhaling vatbaar!
Top bedrijf
Ik was al geinteresseerd in een Bastard. De YouTube filmpjes met leuke en interessant uitleg samen met de fijne website en de blackfriday deal hebben me doen besluiten om de Bastard Urban XL bij BBQ Experience te kopen.
Super!
Goede service
Super goed en kom en bestel er altijd graag
BBQ Experience Center verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BBQ Experience Center heeft de volgende resultaten bereikt:
BBQ Experience Center
Badhuisstraat 18
4703BH Roosendaal
Plezierig
Alleen via online bestellingen, en die verliepen oke.
Super
Draadloze Meater gekocht
BBQ course - Christmas
Zeer tevreden,goede service in de winkel als ook online
super en voor herhaling vatbaar!
Top bedrijf
Super!