Chellie dijk
Goede ervaring
Vandaag besteld, morgen in huis geweldig
Onbetrouwbaar
Aflevering probleemloos
oplichting iets gekocht en je wilt het ruilen dan betaal je zelf de retourkosten die de helft van de slipper waren, had geen zin dus om te ruilen.
Perfecte service, en correcte terugbetaling.
Prettige en ervaren mensen
Goede keus en prijs. Snelle verzending en dus keurig netjes ontvangen.
Uitstekend,prachtige collectie zeer vriendelijk en bekwaam
Mooi artikel!
Baum Sport by Milo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Baum Sport by Milo heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaring
Vandaag besteld, morgen in huis geweldig
Onbetrouwbaar
Aflevering probleemloos
Perfecte service, en correcte terugbetaling.
Prettige en ervaren mensen
Goede keus en prijs. Snelle verzending en dus keurig netjes ontvangen.
Uitstekend,prachtige collectie zeer vriendelijk en bekwaam
Mooi artikel!