8.8ย /10

checkbox96% beveelt Baum Sport by Milo aan!

Marita De Gouw

Nvt
Snel, realistisch, prettig, mooie producten

Patrick

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Artikel retour gestuurd. Zit al meer dan 2 weken op mijn geld te wachten!

Bestellen gaat heel makkelijk
Betaal de retour conform eigen voorwaarden!!

Anky Stienstra

Snelle verzending en keurig verzonden

C. de Groot

Online perfect, ter plaatse dubbel perfect

Misschien 1 a merken die in het middensegment zitten toevoegen aan de collectie
Goede collectie, kwaliteit en kennis van zaken

Martina L

Prima service, na dat de bestelling tot mijn teleurstelling niet bezorgd werd, buiten de schuld van Baumsport by Milo

De mogelijkheid om gespreid te betalen is prettig
Prettig geholpen bij oplossen van probleem van post.nl

Ester Bakker

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Retour zendingen afhandelen
Heb de order terug gezonden en tot op heden mijn geld niet terug.

Edwin Kamphuis

Het zijn goede wandelschoenen .

Niet van toepassing .
De wandelschoenen heel goed .

Tjerk de Wit

Prima great value

Snelle levering, juiste info op site

Esther Veerman

Als eerste korting op house of gravity

T. de Jong

Bijzonder positief! Aanvankelijk, bij het zoeken naar een product, stuitte ik op de website van Baum Sport waar de prijs het beste was. Van Baum had ik nog nooit van gehoord, dus eerst gegoogeld of het bedrijf wel 'betrouwbaar' was (ja), en daar besteld. Tot mijn grote verbazing werd het pakket diezelfde dag nog bij PostNL afgegeven, en de volgend dag had ik het al in huis! Het product bevalt uitstekend, en het is ook fijn dat de prijs zeer gunstig was in vergelijking met andere grotere webwinkels.

De website kan wellicht wat worden verbeterd, met meer/grotere foto's, maar dat is niet per se nodig omdat ik wat ik zocht toch wel heb gevonden!
Zie hierboven.

Carla Pals

Gewoonweg top!

Keep up the good work, ik kan geen enkel verbeterpunt benoemen.
Van juiste voorraadinformatie tot beloofde levering, van nette verpakking tot klantvriendelijkheid als het toch net een andere maat moet zijn, van reactiesnelheid op een mailtje tot vlotte afhandeling, alles wat mij betreft de volle 5 sterren waard. Een voorbeeld voor menig webshop.

Claudette

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke medewerker, online bestelling verliep niet helemaal goed, maar door hulp medewerker is het toch gelukt.

Vriendelijke medewerker
Betaling via webshop lukte niet, desondanks kreeg ik wel een bevestiging van mijn bestelling. Toen ik de volgende dag belde, bleek het product alleen gereserveerd te zijn. Medewerker was heel vriendelijk. Punt ter verbetering is dat er wel een bevestiging gestuurd werd van de bestelling, maar de bestelling niet goed gegaan was. Dat is verwarrend.

Ildiko Hajnal

Ik heb drie sportkledingstukken van House of Gravity besteld bij Baum Sport by Milo en ben erg tevreden. De website is duidelijk, de prijzen tijdens de uitverkoop waren scherp en er was nog voldoende voorraad. Mijn bestelling kwam keurig verpakt en op tijd binnen, en de kwaliteit van de kleding is uitstekend. Een fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

๐Ÿ“Œ Duidelijke en overzichtelijke website ๐Ÿ“Œ Nog ruime voorraad tijdens de uitverkoop ๐Ÿ“Œ Aantrekkelijke prijzen ๐Ÿ“Œ Snelle en nette levering ๐Ÿ“Œ Keurig verpakt ๐Ÿ“Œ Uitstekende kwaliteit van House of Gravity sportkleding
het was niet helemaal duidelijk hoe je de maat het beste kunt bepalen. Gelukkig wist ik dit al, maar voor nieuwe klanten zou dit handig zijn.

Dick Waasdorp

Sundek zwembroek gekocht, keurig verpakt en snel geleverd

Snelle levering, zwembroek netjes kreukvrij verpakt.
Niets, ga zo door

Baum Sport by Milo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Baum Sport by Milo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 20 september 2013

Baum Sport by Milo

Bij Baum Sport bent u aan het juiste adres voor een complete ski- of snowoard uitrusting. Onze grote collectie ski en snowboard benodigdheden van uitsluitend topmerken als Atomic, Burton, Flow en Rossignol vindt u hier overzichtelijk gesortereerd per categorie. Ook uw ski- en snowboard kleding van merken als PeakPerformance, The North Face, Burton, J.C. de Castelbajac en A diamond in the snow bestelt u makkelijk en snel in onze online ski- en snowboard shop. Heeft u hulp nodig bij het maken van

Smutsstraat 12

7551 HM Hengelo

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโ€™s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Marita De Gouw

Nvt
Snel, realistisch, prettig, mooie producten

Patrick

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Artikel retour gestuurd. Zit al meer dan 2 weken op mijn geld te wachten!

Bestellen gaat heel makkelijk
Betaal de retour conform eigen voorwaarden!!

Anky Stienstra

Prettig geholpen bij oplossen van probleem van post.nl

Ester Bakker

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Retour zendingen afhandelen
Heb de order terug gezonden en tot op heden mijn geld niet terug.

Edwin Kamphuis

Het zijn goede wandelschoenen .

Niet van toepassing .
De wandelschoenen heel goed .

Tjerk de Wit

T. de Jong

Zie hierboven.

Carla Pals

Gewoonweg top!

Keep up the good work, ik kan geen enkel verbeterpunt benoemen.

Claudette

Vriendelijke medewerker

Ildiko Hajnal

Dick Waasdorp

Sundek zwembroek gekocht, keurig verpakt en snel geleverd

Snelle levering, zwembroek netjes kreukvrij verpakt.
Niets, ga zo door

Baum Sport by Milo heeft de volgende resultaten bereikt: