Marita De Gouw
- Sterke punten
- Prima ervaring met dit bedrijf
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Super goed advies, snel reacties en realistische prijs
Artikel retour gestuurd. Zit al meer dan 2 weken op mijn geld te wachten!
Online perfect, ter plaatse dubbel perfect
Prima service, na dat de bestelling tot mijn teleurstelling niet bezorgd werd, buiten de schuld van Baumsport by Milo
Het zijn goede wandelschoenen .
Prima great value
Bijzonder positief! Aanvankelijk, bij het zoeken naar een product, stuitte ik op de website van Baum Sport waar de prijs het beste was. Van Baum had ik nog nooit van gehoord, dus eerst gegoogeld of het bedrijf wel 'betrouwbaar' was (ja), en daar besteld. Tot mijn grote verbazing werd het pakket diezelfde dag nog bij PostNL afgegeven, en de volgend dag had ik het al in huis! Het product bevalt uitstekend, en het is ook fijn dat de prijs zeer gunstig was in vergelijking met andere grotere webwinkels.
Gewoonweg top!
Vriendelijke medewerker, online bestelling verliep niet helemaal goed, maar door hulp medewerker is het toch gelukt.
Ik heb drie sportkledingstukken van House of Gravity besteld bij Baum Sport by Milo en ben erg tevreden. De website is duidelijk, de prijzen tijdens de uitverkoop waren scherp en er was nog voldoende voorraad. Mijn bestelling kwam keurig verpakt en op tijd binnen, en de kwaliteit van de kleding is uitstekend. Een fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
Sundek zwembroek gekocht, keurig verpakt en snel geleverd
Baum Sport by Milo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Baum Sport by Milo heeft de volgende resultaten bereikt:
Baum Sport by Milo
Smutsstraat 12
7551 HM Hengelo
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Super goed advies, snel reacties en realistische prijs
Artikel retour gestuurd. Zit al meer dan 2 weken op mijn geld te wachten!
Online perfect, ter plaatse dubbel perfect
Het zijn goede wandelschoenen .
Prima great value
Gewoonweg top!