Marinka Hendriks
- Sterke punten
- Duidelijke website en snelle reactie per mail op vraag betreft levering
- Verbeterpunten of tips
- 👌🏼
Top
Makkelijk om te bestellen. Snelle verzending. Hoogwaardige producten. Ben blij met het geleverde product.
Fijn bedrijf. Scherpe prijs voor kwaliteit. Super snel geleverd.
Mooie producten op voorraag
Ik heb nieuwe ski’s bij Baum Sport gekocht. Ik ben heel tevreden met dit product en met hun snelle en nette service.
netjes op tijd bezorgd en retourneren wordt ook netjes en vlug afgehandeld
De bestelling verliep goed. Mooi product
Super goed advies, snel reacties en realistische prijs
Artikel retour gestuurd. Zit al meer dan 2 weken op mijn geld te wachten!
Online perfect, ter plaatse dubbel perfect
Prima service, na dat de bestelling tot mijn teleurstelling niet bezorgd werd, buiten de schuld van Baumsport by Milo
Het zijn goede wandelschoenen .
Prima great value
Baum Sport by Milo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Baum Sport by Milo heeft de volgende resultaten bereikt:
Baum Sport by Milo
Smutsstraat 12
7551 HM Hengelo
Top
Fijn bedrijf. Scherpe prijs voor kwaliteit. Super snel geleverd.
Mooie producten op voorraag
netjes op tijd bezorgd en retourneren wordt ook netjes en vlug afgehandeld
De bestelling verliep goed. Mooi product
Super goed advies, snel reacties en realistische prijs
Artikel retour gestuurd. Zit al meer dan 2 weken op mijn geld te wachten!
Online perfect, ter plaatse dubbel perfect
Het zijn goede wandelschoenen .
Prima great value
Baum Sport by Milo heeft de volgende resultaten bereikt: