Reviews

Bastu.nl

9.8 / 10
111 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.8/10
Info over verloop order
9.6/10
Snelheid levering
9.6/10
Bestelgemak
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.8/10
Informatie op de website
9.4/10
After sales
9.6/10

111 Reviews

Irene

10/10

Prettige service, heldere uitleg, heel blij!

Sterke punten

Niet iets aansmeren maar echt luisteren naar wat de wend van de klant is


Yvette

10/10

Voor onze sauna bij Bastu terecht gekomen. Vanaf het eerste tot het laatste moment keurig geholpen en op de hoogte gehouden. Wij zijn blij.

Sterke punten

Makkelijk en snel in contact, betrouwbaar, meedenken, vriendelijk.

Verbeterpunten of tips

Geen


Jack Nuijten

10/10

Dik 4 jaar terug een mooie, ruime sauna gekocht en zelf gebouwd. Hij wordt minimaal 2x p/week met veel plezier gebruikt en het blijft genieten. Vandaag weer wat accessoires besteld voor nog meer... Dik 4 jaar terug een mooie, ruime sauna gekocht en zelf gebouwd. Hij wordt minimaal 2x p/week met veel plezier gebruikt en het blijft genieten. Vandaag weer wat accessoires besteld voor nog meer genieten. Aanrader!!

Sterke punten

Persoonlijke aandacht.

Verbeterpunten of tips

Boven de € 100,00 zou ik gratis verzenden aanbieden.


Anoniem

9/10

Wij hebben in november 2018 een buitensauna gekocht bij Bastu. Wij waren al lang op zoek naar een buitensauna voor onder onze veranda. Bij een aantal zaken informatie en advies gevraagd en bij Bastu... Wij hebben in november 2018 een buitensauna gekocht bij Bastu. Wij waren al lang op zoek naar een buitensauna voor onder onze veranda. Bij een aantal zaken informatie en advies gevraagd en bij Bastu uitgekomen. Zij hebben met ons goed geadviseerd hoe wij de sauna het beste konden opbouwen en goed geluisterd naar onze wensen. De aflevering was op de afgesproken dag en de communicatie naderhand was ook erg goed. Kortom een bedrijf dat wij weer zouden nemen mochten we overgaan op een binnensauna :)

Sterke punten

nemen de tijd voor je
maken een tekening
denken met je mee
geweldige service


Anoniem

9/10

Super mooie sauna op maat laten maken door team Bastu. Mooie kwaliteit, prima prijs, heldere afspraken, stipte naleving, prettige betaal- en leveringsvoorwaarden en goede communicatie over alles.

Sterke punten

Helder, no-nonsense, betrouwbaar, mooie kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Nee.


Michiel Verdel

9/10

Prettige samenwerking en service

Sterke punten

kennis van het product


Mariska

10/10

Voor de tweede keer een sauna op maat laten maken door de mannen van Bastu. Opnieuw ontzettend blij en tevreden over het eindresultaat.
Heel fijn en professioneel meegedacht over de...
Voor de tweede keer een sauna op maat laten maken door de mannen van Bastu. Opnieuw ontzettend blij en tevreden over het eindresultaat.
Heel fijn en professioneel meegedacht over de mogelijkheden (ruimte met een schuine wand en een wand met een raam erin...) en een prachtige sauna opgeleverd. Het plaatsen hebben wij ook door Bastu laten doen; er wordt netjes gewerkt en voor je het weet is de sauna klaar.

Sterke punten

Communicatie met Steef: zowel face to face, via mail of telefoon. Reageert altijd vlot en kundig.

Verbeterpunten of tips

Zo blijven doorgaan!


Skacel

10/10

Van begin tot einde, geweldige service en TOP vakbekwaamheid. We hebben onze eigen sauna op maat gebouwd, en de crew van Bastu heeft ons bij elke stap geholpen. Het is hun na sales service dat bij... Van begin tot einde, geweldige service en TOP vakbekwaamheid. We hebben onze eigen sauna op maat gebouwd, en de crew van Bastu heeft ons bij elke stap geholpen. Het is hun na sales service dat bij ons de meeste indruk heeft gemaakt! Staan altijd klaar om te helpen!


Maurice van Betten

10/10

Een maandje geleden is onze hottub geleverd, en vorige week is onze begeerde sauna geplaatst. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze heren kwaliteit leveren voor een hele scherpe prijs. We hebben... Een maandje geleden is onze hottub geleverd, en vorige week is onze begeerde sauna geplaatst. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze heren kwaliteit leveren voor een hele scherpe prijs. We hebben heel wat aanbieders gezien en bezocht, maar beter dan dit ga je niet vinden! Wij genieten vollop in onze `wellnesstuin`! Veel dank Steef en Cen!

Sterke punten

Ze beloven wat ze doen en doen wat ze beloven!

Verbeterpunten of tips

Voor ons zou het veel tijd gescheeld hebben als we Bastu eerder hadden gevonden op internet. Dus misschien is de zichtbaarheid nog te verbeteren.


Ron arends

10/10

Gisteren een prachtige sauna laten plaatsen door bastu. Vakbekwame mensen die heel goed weten wat ze doen.