9 /10

checkbox96% beveelt Basil aan!

Dank u wel voor de goede service. Mijn email is door u snel beantwoord

Basil hondefietsmand

Hans Kraaijenbrink

Door onze eigen schuld onderdeel van hondenfietsmand kapot gemaakt, contact op genomen met Basil en hun sturen z.s.m het onderdeel kostenloos op....viel onder de garantie......top service van dit bedrijf, dit soort service zouden meer bedrijven moeten verlenen....

Hondenfietsmand voor achterop.

Ronny Klaassen

We hebben 2 Basil Miles Tarpaulin Trunkbag XL Pro met het MIK systeem aangekocht om vooral te gebruiken tijdens onze vakantiefietstochten in Oostenrijk. Deze Trunkbags zijn echt super en ruim en het MIK systeem zorgt ervoor dat je ze er snel kan afhalen en opzetten om een terrasje of een picknick te doen. Ook zijn ze voorzien om er koelelementen in te steken, zodat het eten en drinken dat je meeneemt lekker fris blijft. Kortom, zeker een aanrader, dus niet twijfelen als je opzoek bent naar een goede trunkbag!

Basil Miles Tarpaulin Trunkbag XL Pro

Petra Schuitemaker

goede service

service onderdeel basil buddy hondenfietsmand

Jos

Wat een prima service bij Basil. Er was een klein mankementje na verloop van tijd met mijn fietstas. Ik vroeg advies en dat werd tot volle tevredenheid opgelost. Nogmaals bedankt.

Basil fietstas

Jacqueline

Zeer goede service en snelle reactie !!

Basil Buddy

Petra

Ik had een kapot onderdeel van mijn basil hondemandje,en ben super correct en snel geholpen door de klantenservice ,super blij met de hondemand en de service die verleend is top! Nu kan ik binnenkort weer fijn op pad met mijn hondje. Groet petra

Basilbuddy

Marleen De Houwer

Ik kreeg een zeer snelle reactie op mijn vraag voor een nieuwe gesp voor mijn fietstas. Er werd een compleet nieuwe set gratis opgestuurd. Prima service !!

Fietstas MIK bohème

Wim

Uitstekende service. Prima geholpen met het juiste onderdeel.

Product of service:
Een onderdeel was stuk van ons basil buddy.

P van de H

Fantastisch. Na 1,5 jaar ongeveer een gebroken draad waarmee de ontgrendeling van mijn mik fietstas los getrokken wordt. Gevraagd hoe dit onderdeel te bestellen. Oplossing gratis verstuurd. En dit zelfs bij mijn inziens slijtage die te verwachten is. Bij een concurrent eerder met moeite garantie gekregen op slijtage waar ze een levenslang garantie op gaven. Zo kan het dus ook. Wat een service.

Product of service:
Navigator Storm - Enkele Fietstas MIK STUDS- 25-31 Liter - 100% Waterdicht - Zwart

Berry Evers

snelle en perfecte service

Basil Sparepart Keep in place

Tombal Chretien

Een probleem met de verzending van een onderdeel werd goed opgelost.

MIK stick

Michiel

uitmuntende service

bodemplaat Basil Elegance

Amy

De elastiekjes van mijn hondenfietsmand Basil Buddy zijn versleten en ik kon nergens vinden waar deze te koop zijn. Heb contact opgenomen met de klantenservice, kreeg direct antwoord en krijg de elastiekjes gratis opgestuurd.

Basil Buddy hondenfietsmand

Cornelisse

Wat een goede service .Duidelijk en netjes bij de klantenservice tewoord gestaan.

Elastieken voor de Basil buddy. Gratis als service gekregen. Top

Basil verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Basil heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 september 2017

Basil

Basil in Ulft is de wereldwijde specialist in de levering van fietstassen, fietsmanden, dierenfietsmanden, bevestigingssystemen en fietsaccessoires.

Ettenseweg 7A

goede service

service onderdeel basil buddy hondenfietsmand

Basil fietstas

Jacqueline

Zeer goede service en snelle reactie !!

Basil Buddy

Petra

Basilbuddy

Marleen De Houwer

Fietstas MIK bohème

Wim

Uitstekende service. Prima geholpen met het juiste onderdeel.

Product of service:
Een onderdeel was stuk van ons basil buddy.

P van de H

Berry Evers

snelle en perfecte service

Basil Sparepart Keep in place

Tombal Chretien

Een probleem met de verzending van een onderdeel werd goed opgelost.

MIK stick

Michiel