Erik van Dam

Snel contact. Vriendelijke medewerker.

Rasschaert H

Prima service, eenvoudig om de camera's te monteren en te configureren zelfs voor een leek. Zeer goede bijstand bij eventule vragen.

O.E.J. Uhlenbeck

Erg prettig en zeer professioneel!

Prima camera.

VvE Musketiers Leek

Correcte en snelle duidelijke info

Heel goede informatie en back up indien nodig

Laurenrt

Prima contact met Bascom. Ze denken mee en bieden zelf hulp aan om een probleem op te lossen.

privé

SterSterSterSterLege ster

goed, lees even de verdere info van Bascom. alles werkt nu naar behoren. De oudere versie camera en de nieuwere, op de voorgestelde software ;-)

Eugene Pijnappels

Prima service 👍

Robert

SterSterSterSterLege ster

Na 7 jaar kreeg mijn camera wat vocht voor de lens waardoor het nachtzicht onduidelijk werd. Via email contact gehad met de servicedesk die op mijn recorder inlogde om te kijken of alles wel correct was ingesteld. Zij constateerden dat het vocht was en voor die camera einde verhaal. Na overleg overgegaan op de PLUS camera omdat hij niet meer voor bewakingsbeelden maar voor beelden van de omgeving gebruikt word ( scheepvaart ) . De servicedesk heeft gezorgd voor een software update zodat de camera direct herkent werd. Het feit dat het niet uitmaakt hoe oud het systeem is en toch de service gewoon doorgaat en zeer snel gereageerd word is prijzenswaardig. Het beeld van de PLUS camera is zeer goed en in combinatie met de app geweldig.

Robert lescrauwaet

Perfect

Hoogkamer

Zeer goed

particulier

heb al 10 jaar cameras .onlangs nog camera bijgeplaats .maar mijn recorder 10 J was moeilijk voor die nieuwe .ik ben prima gehopen door die mensen .voor mij 10 OP10

Bascom verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bascom heeft de volgende resultaten bereikt:

☏ 056 13 60 95
✉ info@bascom.be
www.bewakingscamera.be

Erik van Dam

Snel contact. Vriendelijke medewerker.

Rasschaert H

O.E.J. Uhlenbeck

Erg prettig en zeer professioneel!

Prima camera.

spapens Harold