wouter martens
altijd goede service
Steeds goed te woord gesteld door een vriendelijke man die alles fijn uitlegt,altijd vlot en goed geholpen. Top !
tot heden zeer tevreden
Kort op de bal gespeeld en probleem goed opgelost.
Dankzij de snelle reactie op mijn mail waarin het probleem beschreven werd, werken de camera’s opnieuw. Dank voor de snelle service!
Top service. Vriendelijke medewerker. Een voorbeeld voor anderen.
Goede sevices
Zeer vriendelijk en geeft goede uitleg. Was heel duidelijk voor al mijn vragen en heeft mij goed geholpen. Top!
Goed geholpen. Zeer aangenaam gesprek. Bedankt hiervoor.
Vorig jaar heb ik 4 camera's geplaatst van Bascom. Hebben altijd perfect gewerkt. Vandaag 1 camera constant offline. Ik kreeg dit zelf niet opgelost. Dan maar een telefoontje naar Bascom en het probleem voorgelegd aan Laurens. Hij heeft mijn systeem overgenomen op op zeer korte tijd was het probleem opgelost. Een zeer goede na service.
goed en snel
Snelle reactie , heel goede service
Top
Heel goede af handeling dik tevreden
Prima advies van Bascom als je als leek vastloopt. Eventuele extra benodigde materialen supersnel nageleverd. Erg tevreden over acties en advies van Laurens den Boon.
Bascom verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bascom heeft de volgende resultaten bereikt:
tot heden zeer tevreden
Kort op de bal gespeeld en probleem goed opgelost.
Top service. Vriendelijke medewerker. Een voorbeeld voor anderen.
Goede sevices
Goed geholpen. Zeer aangenaam gesprek. Bedankt hiervoor.
goed en snel
Snelle reactie , heel goede service