Peter van Hagen
Wederom prima geholpen. Chapeau
Steeds een begrijpende en goede technische uitleg zelfs voor niet professionelen.
Zeer goed. Ik had een probleempje maar zeer goed opgelost.
Zeer goed
Snelle, deskundige en betrouwbare service!
Heel correct!
uitstekende service bij probleemoplossing oude recorder
Netjes informatie gehad over de de mogelijkheden om een systeem samen te stellen
Opgebeld en na een hele tijd(ongev. 45 min) een heldere uitleg en oplossing. Heel behulpzaam en zonder stress, dat vindt je niet veel. Hartelijke dank;
Mijn vraag werd heel snel, bijna onmiddelijk door Laurens opgepakt. Na even een inlogprobleempje was de oorzaak van het traag/ niet laden van de beelden op I-phone en pc achterhaald. Een zgn gigabit obstacle. Het advies was een specifieke switch te bestellen. Vandaag is deze binnen gekomen en heb ik deze aangesloten. Laden van de beelden gaat nu weer heel vlot en soepel. Grote dank!
Uitstekend
Zeer kundige en vriendelijke mensen aan de telefoon gehad en mijn probleem is opgelost bedankt hiervoor
uitstekend
Ik ben alle keren als ik een probleem had, een storing of mij iets niet duidelijk was in het gebruik, zeer goed geholpen door Bascom.
Uitstekend
Bascom verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bascom heeft de volgende resultaten bereikt:
Wederom prima geholpen. Chapeau
Zeer goed. Ik had een probleempje maar zeer goed opgelost.
Zeer goed
Snelle, deskundige en betrouwbare service!
Heel correct!
uitstekende service bij probleemoplossing oude recorder