Anthony
Professioneel bedrijf
Perfect
Snelle reactie nemen de tijd om problemen op te lossen
een geweldig bedrijf
geweldige service en dan praat ik over nog maar over het informeren over de verschillende Bascom systemen!
Super blij mee, jullle blijven me verbazen was met jullie hulp !
2de maal camerasysteem besteld, dit voor 2 verschillende appartementsgebouwen. De levering is snel na aankoop. De website is duidelijk naar producten toe, duidelijk naar technische aspecten. De producten, camera's zijn eenvoudig te installeren, bijhorende materialen en kabels zijn voldoende en er is verder gedacht om eventuele obstakels te omzeilen, dit door de aparte onderdelen goed te labelen zodat er geen vergissing mogelijk is bij installatie. De feedback en ondersteuning is top, een probleem = gewoon bellen en je wordt binnen de minuut geholpen. De technische ondersteuning is direct en eenvoudig. De camera opnames zijn helder en de zoomlens maakt het mogelijk om beelden zelfs in real-time dichterbij te trekken.
Goede service
Een paar jaar geleden Bascom camerasysteem gekocht, nu werkte na een stroomstoring de recorder niet meer. Bascom stuurde gratis een vervangende adapter op. Was de volgende dag al binnen en alles werkt weer. Top service!
De camera’s zijn echt goed duidelijke uitleg en snel geleverd
Snelle service, duidelijke uitleg, makkelijk te installeren,: top systeem
Prettige communicatie, snelle en correcte levering
Snel, effectief
Vragen worden snel beantwoord
Bascom verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bascom heeft de volgende resultaten bereikt:
Professioneel bedrijf
Perfect
Snelle reactie nemen de tijd om problemen op te lossen
een geweldig bedrijf
Super blij mee, jullle blijven me verbazen was met jullie hulp !
Goede service
De camera’s zijn echt goed duidelijke uitleg en snel geleverd