Bezorging & Levertijd

Very good

Silicone gel

Trees Doorn

SterSterLege sterLege sterLege ster

Er zit een stofje in waar ik waarschijnlijk allergisch voor ben, mijn ooglid werd erg rood.

Silicone gel SPF 40

Antwoord BAPSCARCARE

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat je mogelijk een allergische reactie hebt gehad op ons product. We willen graag samen kijken naar eventueel aanvullend advies en een oplossing. Daarom hebben we contact met je opgenomen om meer inzicht te krijgen in jouw situatie en de oorzaak, maar we hebben nog geen reactie van je ontvangen. We horen heel graag van je, zodat we samen verder kunnen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, BAPSCARCARE

Geantwoord op

Jenneke de Hoop

Heel goed huid trekt niet meer zo erg en is ook minder rood

Littekencreme met zonbescherming

Yvonne van der Steen

We stonden versteld hoe snel het litteken genas. Sinds maart 2023 gestart en zullen dus nog even door gaan met smeren.

Bapscarecare gel gewoon en uv-bescherming

Christine Werner

helemaal volgens verwachtingen

Bapscarcare pleisters ankervorm

Tine De Jager

Prima bescherming

Littekencreme ( gel )

Marein

De variant met de zonnebescherming er in laat wat witte vlekjes na, dit staat blijkbaar op de site maar het was mij niet opgevallen. Na contact met Bapscarcare hebben ze mij de transparante variant zonder zonnebescherming opgestuurd. Deze heb ik nog niet gebruikt, maar vind het wel top service!

Litteken creme

Suzanne Meek

Prettig product, smeert goed uit en droogt snel op. Mijn brandwond is al veel soepeler en minder paars geworden. (Derde graads.)

Siliconen therapy for skars

Weedo

Wond (voorhoofd) is mooi genezen. Naast Bapscarcare crème met UV (dagelijks 2x, nu 8 maanden) heb ik verder altijd een petje gedragen in de buitenlucht.

Bapscarcare met UV

Nadine Van Os

SterSterSterSterLege ster

silliconengel werkt super goed (met en zonder factor) litteken stuk zachter. Door miscommunicatie was ik in de veronderstelling dat ik automatisch een herhaalrecept toegestuurd zou krijgen. Dit bleek niet het geval, ik moest het zelf aanvragen. Door een snelle reactie was dit zeer snel opgelost.

Gel met en zonder factor

Cecile

SterSterSterSterLege ster

De huid boven mijn ogen was ruw en rood en het litteken trekt. Ik gebruik de gel in de ochtend en avond. Heel zacht in het gebruik, de huid is rustiger en het litteken trekt nog wel maar minder. Complicaties na Ingreep waaronder na een half jaar nog steeds zwelling. Ik hoop nog op verbetering.

Bapscarcare siliconengel

S van Basel

Werkt zeer goed

Pleister

Moniek Biesaart

Fijne crème niet vet

Siliconen en zonnecrème

Jolanda

Super fijn product, werkt echt!

Bapscare silionengel

BAPSCARCARE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BAPSCARCARE heeft de volgende resultaten bereikt:

Moniek Biesaart

Fijne crème niet vet

Siliconen en zonnecrème

Jolanda

Super fijn product, werkt echt!

Bapscare silionengel

BAPSCARCARE heeft de volgende resultaten bereikt: