Petra Van der molen
Ik merk er helaas nog weinig van, het litteken blijft rood en gevoelig. Na 4 maanden gebruik
- Product of service:
- gel
Litteken zichtbaar platter
Aan de prijs maar fijne crème op onrustige littekens
Fijn smeerbaar. Voelt als je huid weer je huid wordt..soepel en elastisch
Of het echt helpt weet ik niet zeker, mijn arts zei dat je ook vaseline kan gebruiken. Maar dit plakt veel minder en voelt prettig. Het litteken lijkt er wat zachter van te worden. Bovendien heeft het ook factor 40, dus is het litteken gelijk goed beschermd. Je hebt er weinig van nodig, het smeert goed uit. Het is wel heel wit dus je moet t wel goed inmasseren.
De siliconengel vervaagt het litteken en maakt het litteken soepel.
Ik kreeg een allergische reactie. Zit toch iets in waar ik niet tegen kan
Top product dat “mooi” litteken oplevert. Wat ook fijn is dat de pleister kan worden gewassen.
prima product, witte zalf (met zonbescherming) is blijft wel lang zichtbaar. Product is wel prijzig.
Ik had eerder een wat dikkere pleister die ook echt fijn zat en lang goed bleef. De pleister die ik nu ontvangen heb is een dunnere die ik echt minder goed vind hechten en veel minder fijn is dan de eerdere dikkere. Geen idee of die dikkere, huidskleurige nog bestaan maar daar geef ik zelf de voorkeur aan.
Litteken al sterk verbeterd en jeuk is ook weg. Fijn product.
Smeert goed open
Mijn litteken is zachter en minder zichtbaar geworden. Heel weinig van de gel nodig. Kan t zachtjes inmasseren en is niet zichtbaar maar voelt wel heel fijn
Prettig om te dragen, echter is de pleister behoorlijk dik. In mijn geval (litteken op heup) was dit enigzins onhandig ivm ondergoed. De pleister plakt ongeveer 1,5/2 weken redelijk goed, daarna boet het echt in in kwaliteit. Hierdoor vind ik de prijs/kwaliteitverhouding niet optimaal tov concurrerende producten met hetzelfde effect en lagere aanschafprijs.
BAPSCARCARE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BAPSCARCARE heeft de volgende resultaten bereikt:
Litteken zichtbaar platter
Aan de prijs maar fijne crème op onrustige littekens
Fijn smeerbaar. Voelt als je huid weer je huid wordt..soepel en elastisch
De siliconengel vervaagt het litteken en maakt het litteken soepel.
Ik kreeg een allergische reactie. Zit toch iets in waar ik niet tegen kan
Litteken al sterk verbeterd en jeuk is ook weg. Fijn product.
Smeert goed open
BAPSCARCARE heeft de volgende resultaten bereikt: