Ida De groot
Bevalt prima, is de tweede keer dat ik dit gebruik. Smeert makkelijk en geeft goed eindresultaat
- Product of service:
- Bapscare lidtekencreme
Het litteken op mijn zoons neus zag er rustiger uit nadat ik bapscarcare ben gaan gebruiken, minder rood. Nu, bijna een jaar verder smeer ik nog steeds en wordt het litteken steeds minder zichtbaar
Een proefverpakking mogen ontvangen en het is een super fijn product, echter de prijs is voor mij niet te betalen
Heel verzachtend, voelt verkwikkend.
Ik vind het lastig om te beoordelen of het goed werkt, omdat ik natuurlijk niet weet hoe mijn litteken eruit zou zien zonder dit product. Mijn ervaring is wel dat het prettig te gebruiken is en ik heb het idee dat mijn litteken minder rood en dik is geworden, maar dat kan natuurlijk ook 'vanzelf door de tijd' zijn gekomen. En ook mijn gevoel dat ik er alles aan heb gedaan door altijd te smeren.
Ik verwachte een transparante gel. Het blijkt een witte pasta-achtige substantie te zijn wat het gebruik in het gezicht minder fijn maakt. Trekt niet snel en helemaal in.
Mijn litteken van een val en daarna een hechting onder mijn neus is bijna niet meer zichtbaar en de dikte is aanzienlijk afgenomen. Precies wat ik hoopte!
Litteken is niet echt mooi genezen
Litteken trekt al snel minder (icm littekentherapie)
Prima denken we. Probleem in de beoordeling is dat we niet weten hoe het litteken er zonder het gebruik van bapscare had uitgezien. Geen vergelijk.
Ik had een recente wond en een ontstoken litteken; het was verhoogd, rood en jeukte. Ik was blij verrast dat na 2 x smeren met de siliconen gel het litteken al rustig werd. Het is inmiddels een plat en soepel litteken. Nog wel zichtbaar door het kleurverschil in de huid. (Wit litteken met wat bruine rand). Ik gebruik de gel nog steeds dagelijks om het litteken verder te vervagen.
Aanvulling: Klantenservice heeft mij zeer goed geholpen, advies gegeven en een ander product opgestuurd om te proberen. Tot nu toe gaat dit goed. Her andere product is een mooie gel en het litteken wordt zeker zachter. Gebruik was vanwege een verdikt litteken na een boven-ooglidcorrectie. Alleen snachts vreselijke tranende en prikkende ogen. Blijkbaar toch een allergische reactie. Ooglid rood. Erg jammer.
Fijn product om te gebruiken met mooi resultaat.
Fantastisch product
Fantastisch!
BAPSCARCARE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BAPSCARCARE heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel verzachtend, voelt verkwikkend.
Litteken is niet echt mooi genezen
Litteken trekt al snel minder (icm littekentherapie)
Fijn product om te gebruiken met mooi resultaat.
Fantastisch product
Fantastisch!