8.5 /10

checkbox92% beveelt BandenThuis aan!

Gemak maken afspraak
Informatie per e-mail

Mike

prima geregeld

Antwoord BandenThuis

Beste Mike, Bedankt voor uw positieve review! Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

Altios B.V.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Erg moeizaam contact zowel voor het plannen van een afspraak als met de monteur op locatie.

Antwoord BandenThuis

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je het contact zowel voor het plannen van de afspraak als met de monteur op locatie als moeizaam hebt ervaren. We streven ernaar om een vlotte en efficiënte service te bieden, en we nemen je opmerkingen serieus om onze processen te verbeteren. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en dat je ervaring dan positiever zal zijn. Met vriendelijke groet, Louisa Team BandenThuis

Ton

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bandenthuis=oplichting!

Antwoord BandenThuis

Beste Ton, Wat vervelend om te lezen dat u zo’n negatieve ervaring heeft gehad. Onze excuses voor het ongemak. We willen benadrukken dat u op 22 november direct een terugbetaling heeft ontvangen op de rekening waarmee u heeft betaald. Door technische problemen tijdens de vernieuwing van onze website zijn er geen bevestigingen verstuurd. Dit is inmiddels opgepakt, en we werken aan betere bereikbaarheid. We hebben ook op uw reviews op Google en Trustpilot gereageerd, wanneer u nog verdere vragen heeft horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

Jpbols Consulting BV

Onmogelijk een afspraak te maken

beiden

Antwoord BandenThuis

Beste heer, Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat u geen fijne ervaring heeft met onze communicatie. Onze excuses voor het ongemak wat u heeft ervaren, mijn collega gaat contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

Mistergreen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ziek en 4.8bar

Diverse waaronder 235/40 R19

Antwoord BandenThuis

Beste heer, Bedankt voor uw feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat de uitgestelde wissels frustrerend zijn en nemen dit mee om onze planning te verbeteren. Wat betreft de foutmelding en de bandenspanning: dit is zeker niet de service die we willen bieden. We gaan dit intern bespreken om herhaling te voorkomen, want veiligheid staat bij ons voorop. We waarderen uw compliment over onze aan-huis-service en hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn. Bedankt dat u dit hebt aangekaart! Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

Mister green

Te vroeg ;-)

Antwoord BandenThuis

Beste heer, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat de bandenwissel naar tevredenheid is uitgevoerd. Uw feedback over het online afsprakenproces en de bevestigingsmail waarderen we enorm. We begrijpen dat het toevoegen van tijdvakken en voorkeuren in de online planning en het verminderen van extra contactmomenten het proces efficiënter zou maken. Dit nemen we mee om onze online ervaring te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. Nogmaals dank voor uw opmerkingen en het vertrouwen in onze dienstverlening! Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

R.H.

SterSterSterLege sterLege ster

Makkelijke service aan huis, afspraak maken lastig

Antwoord BandenThuis

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat de bandenwissel professioneel is uitgevoerd en dat u tevreden bent over de service van onze monteur. We waarderen ook uw tips voor verbetering en nemen uw opmerkingen over het contactformulier en de telefonische ondersteuning serieus. We zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te optimaliseren en te zorgen dat we voortaan sneller en professioneler reageren. Nogmaals dank voor uw review en vertrouwen in onze service! Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

Paul de Vries

Winter

Antwoord BandenThuis

Beste Paul, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

Shuf

Wederom uitstekend

Winterbanden SUV

Antwoord BandenThuis

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en wij nemen uw tips mee in ons verbetertraject. Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

Louise

Snelle goede service!

Antwoord BandenThuis

Beste Louise, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en wij nemen uw tip mee in ons verbetertraject. Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

La Lestro Beheer BV

Op tijd en keurig afgehandeld

wintebanden

Antwoord BandenThuis

Beste heer, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

FG

ideaal

grijze

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Klusje gedaan

Zomerbanden

Antwoord BandenThuis

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review! Wij nemen uw feedback over de website mee in ons verbetertraject zodat alles naar behoren zal werken. Excuses voor het ongemak wat u heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

Steen Stottrup

Absolutely perfect

Change to winter tires

Antwoord BandenThuis

Dear Steen, Thank you for your positive review! We are pleased to hear that you are satisfied with our service. We will definitely take your suggestion into consideration as part of our improvement process. Kind regards, Marieke BandenThuis Team

Steven Nienhuis

SterSterSterSterLege ster

Prima Bandenservice aan huis.

Continental All-season

Antwoord BandenThuis

Beste Steven, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Ik heb van mijn collega begrepen dat hij de factuur inmiddels naar u heeft gemaild. Met vriendelijke groet, Marieke Team BandenThuis

Geantwoord op

BandenThuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BandenThuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 26 maart 2014

BandenThuis

Wij zijn Bandenthuis. Een bandenservice op een missie: zorgen dat jij goed rijd. Wij zoeken, vergelijken, monteren en vervangen banden. Alles voor jouw gemak, alles voor de beste banden. Van zomer naar winter, wiel voor wiel. Van oud en versleten naar spiksplinternieuw. Onze monteurs komen graag naar je toe. Thuis, onderweg of op je werk. Geef door waar je bent en wij regelen de rest. Loopt jouw auto nog op rolletjes?

Chocoladeweg 6

Absolutely perfect

Change to winter tires

Steven Nienhuis

SterSterSterSterLege ster

Prima Bandenservice aan huis.

Continental All-season

BandenThuis heeft de volgende resultaten bereikt: