9.1 /10

checkbox100% beveelt Bambuu aan!

Niels | Ton van Kuyk Groep

Productief, meedenkend, creatief en gezellig

Q-Consult Zorg

Onze ervaring met Bambuu is enorm positief. Mijn contactpersonen (Dennis en Bart) zijn enorm enthousiast en klantgericht. In de praktijk werk ik als Marketingmanager veel met Dennis. Hij heeft enorm veel (online) marketingkennis, vooral op het gebied van Demand Gen en Lead Gen. Enorm fijn om dit gedeelte van onze werkzaamheden te beleggen bij een specialist op dit gebied. Verder heeft Dennis ook de benodigde humor, ook fijn!

NGAGE

Als NGAGE zijn we erg blij met de hulp van Bambuu. Met vertrek van onze Marketing Manager vorig jaar heeft Nina Chrispijn ons geholpen om alles op te vangen en ervoor te zorgen dat de marketingresultaten bleven stijgen. Inmiddels werken wij nog steeds met hen samen en fungeren zij als strategisch partner. Daarbij helpen ze ons nog met bepaalde uitvoerende taken. De communicatie verloopt altijd open en eerlijk. Met Bambuu heb je een partij naast je staan met de juiste kennis en kunde, maar ook een partner die voor je klaar staat.

De Werving Regisseurs

Opzetten marketing campagne en invoeren automations voor meer efficiëntie

Americol BV

SterSterSterSterLege ster

Je krijgt wat je verwacht, kennis en kunde!

VAPRO Recruitment

Bambuu maakt hun ambitie waar, zij zijn er voor bedrijven die willen groeien, groeien in klanten en in het geval van VAPRO Recruitment ook kandidaten.

Justiz Letselschade B.V.

Vlot en leuk bedrijf vol van creativiteit en gezonde zin! Denkt volop mee op het gebied van marketing en gaat de uitdaging met je aan!

Michael Petit / Markteffect

Zeer kundige en fijne partner om mee samen te werken. Hebben de prestaties van onze online marketing aantoonbaar verbeterd.

Connections Systems B.V.

Sinds het begin van onze samenwerking zijn we onder de indruk van jullie professionele aanpak. Jullie vermogen om proactief mee te denken en snel onze behoeften te peilen en daar op te schakelen maakt, zorgt ervoor dat jullie snel worden gezien als partner. Het is duidelijk dat jullie sterk en zelfverzekerd in jullie schoenen staan, zonder daarbij arrogant over te komen. Wat ons vooral aanspreekt, is jullie pragmatische benadering van marketing vraagstukken. Geen holistische theorieën, maar concrete actieplannen gericht op tastbare resultaten. Dankzij jullie hebben we een heldere visie op onze marketingdoelen en de stappen die nodig zijn om deze te bereiken.

Schadenberg Groep

Hele fijne samenwerking met Bambuu als recruitment(marketing)partner!

VSDV Transport

De samenwerking met Bambuu (Nina en Djenti) ervaren wij als heel prettig!

Youri Meuleman - MailBlue B.V.

Fijne samenwerking met Bambuu, mooie club die je strategisch met je meedenkt.

Ivan Tadic / This Play Media

Leuke club mensen, veel kennis zowel op operationeel als strategisch niveau

Dutch IT

Bij Bambuu weten ze van aanpakken, met altijd een vleugje humor tussendoor! Fijn om mee samen te werken.

Red Kubes

Mooi bedrijf om mee te werken!

Bambuu verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bambuu heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 16 september 2014

Bambuu

Bambuu helpt ondernemingen die willen groeien - en hiervoor een winnende marketingaanpak nodig hebben. Maar moeite hebben om dit zelf goed te organiseren. Om het goed te regelen, heb je namelijk een heel team nodig: van strategie tot alle specialismen. Zelfs voor grotere MKB-ers niet te betalen. Daarbij, waar vind je ze? Wie gaat ze aansturen? Bij Bambuu beschik je over een marketingteam, zonder deze in dienst te hoeven nemen. Een team dat werkt vanuit strategie naar regie en implementatie - met een vast ritme. Vanuit jouw onderneming, in samenwerking met jouw medewerkers.

Wielingenstraat 10A

De Werving Regisseurs

Opzetten marketing campagne en invoeren automations voor meer efficiëntie

Americol BV

SterSterSterSterLege ster

Je krijgt wat je verwacht, kennis en kunde!

VAPRO Recruitment

Justiz Letselschade B.V.

Michael Petit / Markteffect

Connections Systems B.V.

Schadenberg Groep

Hele fijne samenwerking met Bambuu als recruitment(marketing)partner!

VSDV Transport

De samenwerking met Bambuu (Nina en Djenti) ervaren wij als heel prettig!

Youri Meuleman - MailBlue B.V.

Fijne samenwerking met Bambuu, mooie club die je strategisch met je meedenkt.

Ivan Tadic / This Play Media

Leuke club mensen, veel kennis zowel op operationeel als strategisch niveau

Dutch IT

Red Kubes

Mooi bedrijf om mee te werken!

Bambuu heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10