9.2 /10

checkbox99% beveelt Baktotaal aan!

Lotte Vissers

Vlot

Bert Asperen

Ruim assortiment

Vlotte en duidelijk

Hedy Huskens-Caus

Snelle levering , groot assortiment van producten.

Heel veel keuze , goede producten

Jasper Witteveen

Top service, vaak de dag besteld, volgende dag in huis.

Beschrijf hier jouw ervaring
Daarnaast ben ik erg tevreden met de kwaliteit van de producten en zal ik hier altijd blijven bestellen.

Micheline Declerck

Vlotte service. Mooi produkt. Volgens verwacht.

Kwaliteitsvol

Kelly Cornelissen

Vlotte en snelle service

Snel geleverd en alles mooi verzorgd in gepakt

Silvia Liliana Toma

Top!

Beschrijf hier jouw ervaring
Ik koop altijd hier alles voor mijn zelfgemaakte tarten . Goede producten , nooit teleurgesteld! Ik krijg altijd complimenten over de smaak van de vulling van taart. Ik heb bijna alle smaken van bavarois geprobeerd. Altijd een grote succes . Dus een aanrader!!!!

MaarteN Verstraaten

Helemaal top

Beschrijf hier jouw ervaring
Ik bestel al een poos mijn spullen bij Baktotaal en ik ben ruimschoots tevreden met wat er geleverd word. Absoluut een aanrader

Mariëlle Rijnberg

Duidelijke site met veel producten, snelle levering.

Beschrijf hier jouw ervaring
Bestel zeer graag bij jullie, zoveel producten, overzichtelijk, goede zoekbalk, snelle levering en de producten zien er ook uit zoals op de site. Al verschillende delicate waren besteld en complimenten hoe netjes het verpakt is.

Gertie Young

Ik heb goede ervaring met baktotaal. Het is makkelijk te bestellen en wordt altijd snel en netjes bezorgd. Ik bak met de producten heerlijke broden,pizza,broodjes etc. Het is goede kwaliteit en er staat een duidelijke uitleg op hun site. Kortom een zeer tevreden klant.

Zie hierboven.

Mariandel van Munster

Ben al jaren zeer tevreden over Baktotaal. Bestellingen zijn altijd op tijd en keurig verzorgd.

Zie boven

Suzanne Bakker

Super

Beschrijf hier jouw ervaring
Ik heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht, werd goed bezorgd, ik ga zeker vaker bestellen hier.

wim coens

Altijd supersnelle service

Top

maria witte

Zoals altijd super goed

Beschrijf hier jouw ervaring
Maxima mpm7 werd snel geleverd en op tijd besteld dag later en hij was duurder geweest🙈

Jeroen

goede service. snelle levering

bak nu nog lekkerder vlaaien

Baktotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Baktotaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 7 oktober 2014

Baktotaal

Baktotaal heeft meer dan 10.000 bakproducten online! Alles voor het maken en decoreren van taart en patisserie. Een uiteenlopend assortiment van grondstoffen/ingrediënten, bak- en decoreergereedschap tot en met kant-en-klare decoraties en presentatie-materiaal.

Klavermaten 61

7472 DD Goor

Lotte Vissers

Vlot

Bert Asperen

Ruim assortiment

Vlotte en duidelijk

Hedy Huskens-Caus

Snelle levering , groot assortiment van producten.

Heel veel keuze , goede producten

Jasper Witteveen

Top service, vaak de dag besteld, volgende dag in huis.

Micheline Declerck

Vlotte service. Mooi produkt. Volgens verwacht.

Kwaliteitsvol

Top!

MaarteN Verstraaten

Helemaal top

Mariëlle Rijnberg

Duidelijke site met veel producten, snelle levering.

Gertie Young

Zie hierboven.