9.2 /10

checkbox99% beveelt Baktotaal aan!

Marianne Vranken

SterSterSterSterLege ster

Goede kwaliteit van producten. Snel geleverd.

Goede kwaliteit

Arleen

Zeer tevreden

Beschrijf hier jouw ervaring
Ik ben zeer tevreden over de producten en de snelheid van het bezorgen. Een zeer ruim assortiment en ook nog eens lekkere recepten. Enige minpuntje vind ik de hoge bezorgkosten. Die zouden wel omlaag mogen Gratis vanaf 40 euro ofzo...

Wendy Broos

mijn favoriete shop on online bakingrediënten en -benodigdheden te bestellen

Beschrijf hier jouw ervaring
Ik ben super tevreden van hun producten, maar ook van de zeer snelle levering, wat echt een pluspunt!

Myra van Schijndel

Super, altijd snelle levering en fijne klantenservice

Beschrijf hier jouw ervaring
Bestel regelmatig wat bij baktotaal. Groot assortiment, eerlijke prijzen en zijn altijd behulpzaam.

Linda

Bezorging probleem

Beschrijf hier jouw ervaring
Helaas niks meer gehoord na het starten van een onderzoek over verkeerde bezorging

Nick Bakker

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Beschrijf hier jouw ervaring
Ik bestel regelmatig bakspullen bij Baktotaal, ben heel tevreden over de producten en de snelle levering. Handig dat ze zo'n uitgebreid assortiment hebben en binnen enkele dagen kunnen leveren.

Piter Hellema

Ik kan hier alle soorten meel en bloem krijgen. En de gespecialiseerde ingrediënten kan ik krijgen, wat in de supermarkt vaak niet standaard is.

Beschrijf hier jouw ervaring
Voor mij is het dan makkelijk om aan bakingredienten te komen.

Yvonne van Haeff

Hebbtot heden helaas niks ontvangen

Zeynep Yardimci

Niet goed

Beschrijf hier jouw ervaring
Ik heb een bestelling geplaatst. Deze is met vertraging aangekomen, vanwege de vertraging is het pakketje gebracht naar een afhaalpunt. Hiervan heb ik geen melding gekregen en hierdoor word het pakketje retour gestuurd. Heel vervelend!

Maaike Plomp

Beschrijf hier jouw ervaring
Snelle levering en prima kwaliteit producten.

johan Declerck

Zeer goed verpakt en vlugge levering

prima kwaliteit

henriette van Veldhuisen Het Streekhuus Hardenberg

op zich een prima bedrijf met supersnelle levering en een heel goede webshop

Beschrijf hier jouw ervaring
bestellingen worden zeer snel en goed geleverd. wel mis ik een soort staffelkorting bij groeiende afname voor zakelijke klanten. en soms zijn er best veel artikelen niet leverbaar op een bepaald moment.

Lisa

Top volgende dag geleverd

Snelle levertijd

Josefien van Els

Uitstekend!

Beschrijf hier jouw ervaring
Makkelijk webshop, producten goed vindbaar, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Baktotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Baktotaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 7 oktober 2014

Baktotaal

Baktotaal heeft meer dan 10.000 bakproducten online! Alles voor het maken en decoreren van taart en patisserie. Een uiteenlopend assortiment van grondstoffen/ingrediënten, bak- en decoreergereedschap tot en met kant-en-klare decoraties en presentatie-materiaal.

Klavermaten 61

7472 DD Goor

Marianne Vranken

SterSterSterSterLege ster

Goede kwaliteit van producten. Snel geleverd.

Goede kwaliteit

Super, altijd snelle levering en fijne klantenservice

Linda

Bezorging probleem

Nick Bakker

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Piter Hellema

Beschrijf hier jouw ervaring
Voor mij is het dan makkelijk om aan bakingredienten te komen.

Yvonne van Haeff

Zeynep Yardimci

Niet goed

Maaike Plomp

Beschrijf hier jouw ervaring
Snelle levering en prima kwaliteit producten.

johan Declerck

Zeer goed verpakt en vlugge levering