Nicole Van den Eede
- Beschrijf hier jouw ervaring
- Grote verscheidenheid aan producten, duidelijke website, correcte en snelle levering. Eetbare fotoprint was zeer mooi en van goede kwaliteit.
Super snel en gemakkelijk
Duidelijke website
Top! Snelle service en fijne klantenservice
Top!
Ruim assortiment en aan voordelige prijs!
Zeer snelle levering
Goede producten. Recepten heel duidelijk en haalbaar
Ik heb nog nooit meegemaakt dat Baktotaal iets niet heeft.
Snelle levering!
Goede service en mooie producten die snel geleverd worden
Goede producten
Nooit problemen gehad met bestellingen, alles altijd netjes en secuur ingepakt.
very nice
Baktotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Baktotaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Super snel en gemakkelijk
Duidelijke website
Top! Snelle service en fijne klantenservice
Top!
Ruim assortiment en aan voordelige prijs!
Zeer snelle levering
Goede producten. Recepten heel duidelijk en haalbaar
Ik heb nog nooit meegemaakt dat Baktotaal iets niet heeft.
Snelle levering!
Goede service en mooie producten die snel geleverd worden
Goede producten
Nooit problemen gehad met bestellingen, alles altijd netjes en secuur ingepakt.
very nice
Baktotaal heeft de volgende resultaten bereikt: