9.4 /10

checkbox99% beveelt Bako.nl aan!

Eerste indruk bedrijf
9.6/10
Nakomen afspraken

Marianne

Keurig werk afgeleverd, netjes en secuur gewerkt, erg tevreden klant hier.

Goede communicatie, monteurs vriendelijk in het contact.

V & R Import/Export BV

Heel professioneel

Professioneel

Ivar

Alles is zeer kundig geplaatst en weggewerkt. Vriendelijke ploeg en over het algemeen fijne communicatie gehad.

Vakkundig, vriendelijk, gespecialiseerd

Wim Meijnen

Prima. Alles volgens afspraak en keurig werk door vriendelijk personeel.

Communicatie met uitvoerend personeel.

Van Rooij

Prima werk geleverd! Er werd meegedacht bij oplossingen voor problemen die de monteurs tegen kwamen. Er werd netjes gewerkt en alles opgeruimd. Vriendelijke monteurs en alles geleverd zoals afgesproken.

Snelle reactie op aanvraag voor offerte. Prima prijs kwaliteit verhouding en ervaren monteur.

Thea Daane

Snelle levering, klantvriendelijk, vakkundig
n.v.t.

Anoek de Jong

Vorige airco via Bako. Zeer tevreden, dus tweede airco ook bij Bako besteld. Keurig geïnstalleerd en netjes afgewerkt. Precies zoals afgesproken. Vriendelijke en kundige mensen.

Kundig

c pinchetti

Heel goed

Nette werkers,snelle leveringgeen

SterSterSterSterLege ster

Erg vriendelijk personeel, werkt netjes en helpen met goed advies! Blij met het afgeleverde werk.

Vriendelijk personeel
Had dmv tekeningen op voorhand graag wat meer inzicht gehad.

Timo

Erg vaardig en zeer vriendelijk. Heel tevreden.

Wachttijd voor de plaatsing was vooraf te optimistisch gecommuniceerd. Ik heb langer moeten wachten dan initieel voorspeld.
Ervaren en vaardige medewerkers. Mooi resultaat.

Marcel

Op 14 augustus 2025 een water gekoelde airco laten plaatsen in ons appartement. Alles wordt netjes geïnstalleerd en de medewerkers werken zeer netjes. Doen alles in overleg wat mogelijk anders of beter kan bij de aanleg. Ruimen alles na installatie op en zelfs wordt er gestofzuigd, waar maak je dat nog mee! Wij zijn super tevreden met ons heerlijk gekoelde huis. Er is goede uitleg hoe alles werkt.

Geen.
Werken netjes. Alles gaat in overleg. Hebben verstand van hun vak.

T.

Super aardige en kundige mensen. Denken mee en werken netjes zonder een puinzooi achter te laten.

Netjes en meedenkend

Reitsma

zie hier onder

prettige, vriendelijke en rustige mensen keurig gewerkt
had wel willen weten en niet zelf ontdekken als een uitgeschoten boor iets beschadigd had

Ank Janssen

Uitstekend

Ik had al een airco van Bako, was al bekend met het bedrijf en toen ook zeer tevreden.
Nvt

Bako.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bako.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 14 januari 2013

Bako.nl

Wanneer het buiten erg warm is, wilt u binnen kunnen genieten van wat verkoeling. Bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning BV bieden we de ideale oplossing wat betreft airconditioning voor zowel thuis als op kantoor. Wij bieden energiezuinige airco systemen voor uw eigen woonkamer of slaapkamer, totale installaties voor in huis of een complete klimaatbeheersing voor uw bedrijf. Bij ons kunt u dus voor iedere situatie airco kopen.

Nijverheidsweg 31

3161 GJ Rhoon

Eerste indruk bedrijf
9.6/10
Nakomen afspraken

Marianne

Keurig werk afgeleverd, netjes en secuur gewerkt, erg tevreden klant hier.

Goede communicatie, monteurs vriendelijk in het contact.

V & R Import/Export BV

Heel professioneel

Professioneel

Ivar

Vakkundig, vriendelijk, gespecialiseerd

Wim Meijnen

Prima. Alles volgens afspraak en keurig werk door vriendelijk personeel.

Communicatie met uitvoerend personeel.

Van Rooij

c pinchetti

Heel goed

Nette werkers,snelle leveringgeen

Vriendelijk personeel
Had dmv tekeningen op voorhand graag wat meer inzicht gehad.

Timo

Erg vaardig en zeer vriendelijk. Heel tevreden.

Ervaren en vaardige medewerkers. Mooi resultaat.

Marcel

Geen.
Werken netjes. Alles gaat in overleg. Hebben verstand van hun vak.

T.

Netjes en meedenkend