liesbeth de schaap
- Product of service:
- eetbare lijm en eetbare prints
snel geleverd en goede kwaliteit
Op 21-4 heb ik een bestelling geplaatst. Ik kreeg niets binnen en uiteindelijk was het pakket kwijt geraakt. Hierop kreeg ik de keuze om mijn geld terug te krijgen of opnieuw de bestelling op te sturen. Ik wilde mijn geld terug, maar tot op de dag van vandaag nog geen geld terug gezien. Helaas krijg ik slecht contact met het bedrijf. Ik beveel het bedrijf niet aan.. Ik hoop snel mijn geld terug te zien!
Doen niet wat ze beloven!!! ( zelfde dag nog verzenden) Een week later pas geleverd en geen reactie op mail of whatsapp. Toen ik vroeg om geld terug werd het pakket ineens verzonden.
Top!
Geweldige eetbare prints
Blij met de cakeboards en drums
Meedere bestellingen gedaan waarbij ik zeer goed geholpen werd. De taartprint werd gecheckt of de tekst klopte voordat deze gemaakt werd. Taartdozen die besteld waren en niet bezorgd werd meteen nieuwe geregeld en op tijd in huis. Snelle service goede kwaliteit van de bakmaterialen
Blij met mijn bakproducten. Snelle levering.
Niks geleverd, (24 april besteld), weinig reactie over de email of Whatsapp. Ook als ligt de fout bij post.nl. ik heb niks ontvangen en moest op het laatste moment de producten elders inkopen. Het factuurbedrag heb ik nog niet terug mogen ontvangen.
Te laat met leveren
Slecht
Snel en goed
Er was iets fout gegaan met de order. En dit is zo snel mogelijk opgelost, en nog een paar taart dozen extra gekregen. Super service.
Taartkaarsen besteld.
Tevreden met mijn bestelling!
Baking Queen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Baking Queen heeft de volgende resultaten bereikt:
Top!
Geweldige eetbare prints
Blij met de cakeboards en drums
Blij met mijn bakproducten. Snelle levering.
Te laat met leveren
Slecht
Snel en goed
Taartkaarsen besteld.
Tevreden met mijn bestelling!
Baking Queen heeft de volgende resultaten bereikt: