8.8 /10

checkbox93% beveelt Baking Queen aan!

willem

heb voor de 2e keer een bestelling gedaan. ben weer zeer tevreden.

prints, lijm, chocolade

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

BESTEL HIER NIET! Vreselijke ervaring. Na een week nog steeds niks gehoord. Toen contact proberen op te nemen, maar ze waren niet te bereiken. Uiteindelijk kreeg ik na 3 dagen bericht dat het was blijven staan in het magazijn. Ik heb toen direct terug gemaild dat ik mijn geld terug wil. Maar wat ze ook als optie aanbood maar tot op heden niks ontvangen. Ook geen mail of andere communicatie terug ontvangen. Het voelt momenteel als oplichting. Ben zeer ontevreden en zal hier nooit meer bestellen.

Biscuit, botercreme, fondant

marije de boer

top!

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel slecht!!! BESTEL HIER ABSOLUUT NIET!! Week geleden besteld, nog steeds niks ontvangen en ze zijn ook niet te bereiken. Whatsapp reageren ze niet, mail niet, instagram niet. Nu zit ik zonder onderdelen voor mijn taart en de print. Heel teleurstellend, vreselijk slecht bedrijf. Oplichters..

Eetbare print, taart onderdelen

mirre

ik ben een zeer tevreden klant

mixen en prints

Angela

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nooit hier bestellen!! Ik heb een bestelling geplaatst op 24-7-26. Tot op heden (aug 26) niks ontvangen en ook geen geld retour gekregen. Er wordt matig / niet gereageerd op mails en berichten.

Meerdere bakproducten t.w.v. €48,79

thijsje

Snelle levering en goede kwaliteit producten.

bakmixen en spuitmondjes set

wim

wow wat een mooie eetbare prints!

Esther

Tegen alle verwachtingen in nu slecht

Product of service:
Eetbare print fondant en biscuit .. bestelling niet ontvangen en er wordt niet meer gereageerd op mail, per telefoon. Zojuist nog getracht te bereiken via Facebook messenger. Heb al regelmatig besteld en tot op heeen nooit problemen gehad, jammer

Annemarie Martijn

Mooie plaat en heel snel geleverd

Plaat voor op taart

Tamara

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik wil iedereen waarschuwen hier NIET te bestellen. Zijn gewoon oplichters. Ik had bij ze bestelt, kreeg geen track en trace etc. Had de spullen nodig dus koos ervoor ze te berichten, bleek uiteindelijk dat er bij hun iets verkeerd is gegaan bij de bug? Heb het geannuleerd en zou mijn geld terug ontvangen. Dit was 7 juli. Het is inmiddels 4 augustus heb me geld niet ontvangen en ze kunnen niet eens normaal communiceren. Reageren niet op berichten of pas dagen later met beloftes die ze niet nakomen om vervolgens weer van de radar te verdwijnen. Ik zal het hier niet bij laten en zij gaan zeker nog van me horen.

Kleurstof

anies de wind

ik kan weer lekker bakken!

allerlei bakproducten zoals spuitmondjes, enchanted cream en cupcakevormpjes

Ulku Erdem

SterSterLege sterLege sterLege ster

Heel slecht achteruit gegaan, ik ga hier niet meer bestellen. Wat een slechte service!

Taart benodigdheden, ingrediënten

willem de rooij

tevreden

bakmixen

marry atsma

GEWELDIG! Ik was zelf heel laat met bestellen, maar doordat ze snel geleverd hebben heeft mijn dochtertje toch een geweldige taart gehad!

eetbare prints, lijm en een taartkaars

Baking Queen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Baking Queen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 oktober 2019

Baking Queen

Baking Queen is precies wat je nodig hebt als je een echte baking queen bent! Baking queen is namelijk de bak- en taartenwinkel waar je zowel de bakbenodigdheden als de lekkernijen kunt kopen, ideaal toch en het wordt ook nog thuisbezorgd! Door de combinatie van deze spullen vind je bij ons altijd wat je zoekt.

Salland 60

9405GN Assen

willem

heb voor de 2e keer een bestelling gedaan. ben weer zeer tevreden.

prints, lijm, chocolade

mixen en prints

Angela

Meerdere bakproducten t.w.v. €48,79

thijsje

Snelle levering en goede kwaliteit producten.

bakmixen en spuitmondjes set

wim

wow wat een mooie eetbare prints!

Esther

Tegen alle verwachtingen in nu slecht

Annemarie Martijn

Mooie plaat en heel snel geleverd

Plaat voor op taart

Tamara

Kleurstof

anies de wind

ik kan weer lekker bakken!

allerlei bakproducten zoals spuitmondjes, enchanted cream en cupcakevormpjes

Ulku Erdem