Bert Scholtens
- Product of service:
- Eetbare logo's.
Uitstekend!
De bestelling plaatsen ging vlot. Het duurde wel een week voordat je bezorgd werd. Dat vond ik jammer.
Heel goed
Snelle en goede producten. De foto print echt prachtig.
Heel goed
De levering was in orde. Alles is nog op tijd geleverd geraakt.
Makkelijk maken en bestellen van persoonlijke cupcake plaatjes. Heel blij mee. Ook snel geleverd. Enkel een beetje licht v kleur. Volgende keer geen te lichte foto gebruiken.
Ik bestel af en toe bij jullie, maar bij mijn laatste bestelling ging het mis, mijn bestelling was niet compleet. Ik heb een appje gestuurd naar de nummer die op jullie site stond, maar tot nu geen reactie gehad.
Heel goed
Helaas erg teleurgesteld. 9 nov bestelling geplaatst 11 nov verzonden en tot de dag van vandaag nog niet ontvangen. Jullie geprobeerd te bellen, mailen en Messenger bericht gestuurd geen reactie. Jammer hoor!! Bestel vaker maar dit was erg teleurstellend.
Slechte levering, erg laat. Bijna 1,5 week moeten wachten.
Goed, leuk en origineel!
Top, duidelijke site. Leuke kortingen. Snel verzonden. En als verrassing kreeg ik een grote zak in mijn pakketje. Daar wordt je toch een partijtje blij van.
Baking Queen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Baking Queen heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Snelle en goede producten. De foto print echt prachtig.
Heel goed
De levering was in orde. Alles is nog op tijd geleverd geraakt.
Heel goed
Slechte levering, erg laat. Bijna 1,5 week moeten wachten.
Goed, leuk en origineel!
Baking Queen heeft de volgende resultaten bereikt: