Els van de Ven
- Beschrijf hier uw ervaring
- goed
- Verbeterpunten of tips
- Graag lucht gatjes in de deksel aanbrengen
- Aangekocht product
- dauw pieren
Voldeed aan de verwachting
GOED
Nooit problemen met dit bedrijf
mijn bestelling heeft 6 dagen onderweg geweest, iets waar Baitshop voor zo ver ik weet niets aan kan doen, maar misschien toch even aan de koerierdiensten, die de leveringen uitvoeren, het belang van vers aas uitleggen, zodat het aas, zoals bij mij, niet na bijna een week onderweg te zijn geweest, superwarm aan komt en dat ik 3/4 van mijn maden niet kan gebruiken.
uitstekend
COMMANDE NON RECUE A CE JOUR
soms toch wel matig product. veel dode explaren
Tevreden
goede service
Baitshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Baitshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Voldeed aan de verwachting