9.1 /10

checkbox96% beveelt Baitshop aan!

Super

Super had een klacht wordt gelijk opgelost
Geen verbeterpunten

Shov Bane

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Laat ik beginnen met te zeggen dat er absoluut niets mis is met het product zelf — het is zelfs een uitstekend product, en ik zou het in de toekomst graag opnieuw bestellen. Wat in dit geval echter misging, was de levertijd. Dit betrof een bederfelijk product, dat op dinsdag had moeten aankomen, maar het bereikte ons pas laat op vrijdagavond. Tegen die tijd was het product helaas al dusdanig achteruitgegaan dat een aanzienlijk deel moest worden weggegooid. Zoals je je kunt voorstellen, maakt een vertraging van meerdere dagen bij iets als levend aas een groot verschil. Toen we belden, werd ons verteld dat de vertraging aan PostNL lag en buiten de invloed van de winkel viel. Dat kan best zo zijn, en ik heb inmiddels ook contact opgenomen met PostNL — maar vanuit het perspectief van de klant maakt het niet uit wie er schuld heeft. Wat telt, is dat ik een tijdgevoelig product te laat ontving om er nog iets mee te kunnen. Samengevat: geweldig product, maar een slechte bezorgervaring. Als dit in de toekomst — vooral bij bederfelijke producten — kan worden aangepakt, bestel ik graag opnieuw.

Order # 1000046266: Wormen voor mijn koi-karpers

Antwoord Baitshop

Goedemorgen, Bedankt voor uw duidelijke review. Rondom de pinksteren waren er veel vertragingen bij de postNL. Helaas zijn we afhankelijk van hun met de bezorging omdat niet iedere vervoerder onze producten mee wil nemen. Gelukkig gaan er veel zendingen wel goed, alleen afgelopen week helaas ook veel niet. Wij nemen daarin wel onze verantwoordelijkheid. Mocht het product niet in een goede staat bij de klant aankomen. Dan kan u ons foto's sturen via de mail, en dan vergoeden we of sturen nieuwe naar u op. Zo proberen we u tegemoet te komen. Wij betreuren het dat het zo lang onder weg was. Met vriendelijke groet, Annemarie Schippers Baitshop

walter lemmens

de producten zijn zeer goed maar de bestelling komt altijd te laat

je zou beter een andere vervoerder inschakelen dan post-nl deze zijn altijd in vertraging
alles is duidelijk op de webside
levend aas

Antwoord Baitshop

Hallo, Bedankt voor uw review. De postNL was rondom pinksteren inderdaad erg traag. We zien daarnaast dat zendingen op amandan en dinsdag ook vaak een dag extra vertraagd worden :( Maar helaas zijn we afhankelijk van de postNL want niet iedere vervoerder wil deze producten meenemen. We proberen te kijken naar mogelijke oplossingen. Met vriendelijke groet, Annemarie Schippers Baitshop

robert doucet

SterSterSterLege sterLege ster

Bestel plusminus voor 1000 euro op jaarbasis ben uitermate tevreden.

Beschrijf hier uw ervaring
Stip in uitvoering en verzending, spijtig van die kloten post-nl die steeds maar vertraging heeft, wat nadelig is voor de kwaliteit van het levend aas.
Post-nl buitenkeilen en vervangen, of betere afspraken maken.
Aangekocht product
Levend aas en hengelmateriaal.

Antwoord Baitshop

Hallo, Bedankt voor het compliment naar ons toe :) Inderdaad de postNL werkt niet altijd naar behoren. Maar helaas wil niet iedere koeriersdienst deze producten meenemen. Dus we zijn eigenlijk wel afhankelijk van de postNL. :( We proberen onze ogen open te houden om te kijken of er eens een andere oplossing komt voor het vervoer. Met vriendelijke groet, Annemarie Schippers Baitshop

SterSterSterHalve sterLege ster

Jammer dat de bevroren pinkys ontdooit waren bij ontvangst

Jammer
Betere aflevering met diepvries producten
Diep gevroren pinkys

Antwoord Baitshop

Hallo, Bedankt voor uw review. Helaas waren er veel vertragingen bij de postNL. Uiteraard hoort een product goed aan te komen. Zou u ons foto's willen sturen? Uiteraard vergoeden we dan, of sturen nieuwe op. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Annemarie Schippers Baitshop

SterSterSterLege sterLege ster

Aas in orde bezorging was niks.

Gekoeld verzenden kan beter
Beschrijf hier uw ervaring
Mijn aas zou bezorgd worden maar dat ging niet door. Het kwam een dag later. Het had dus in een depot gestaan zonder koeling bij dit warme weer. Het aas werd bezorgd. Ik heb het thuis in de koeling gezet, en gelukkig is het goed gekomen op een paar dooie wormen na. Is nu al de derde keer.Maar je moet wel betalen voor gekoeld verzenden. Beetje jammer
Dauwpieren, maden ,waxmaden

Antwoord Baitshop

Hallo, Bedankt voor uw review. Erg vervelend dat het zo lang duurde met de postNL. Helaas zijn wij afhankelijk van hun :( en kunnen we niet gebruik maken van een andere koeriersdienst :(. Fijn dat het uiteindelijk wel goed is aangekomen. Mocht het een keer niet het geval zijn, dan mag u ons altijd foto's sturen per mail en dan vergoeden wij uiteraard, want u behoord een goed product te ontvangen. Het is al vervelend genoeg dat het niet tijdig aankomt. Met vriendelijke groet, Annemarie Schippers Baitshop

Peter Vonk

In een woord, super!!!

Beschrijf hier uw ervaring
Koop hier ieder jaar mijn wormen en de service plus communicatie is altijd perfect.

Nancy Steenkiste

lokvoer

Friedrich van der Wart

GOED

Beschrijf hier uw ervaring
Keurig werd ik op de hoogte gehouden, onder andere dat het pakket met 1 kilo medium wormen, per ongeluk in de verkeerde locatie was terecht gekomen (fout post.nl?). Het pakket werd alsnog snel bij mij thuis afgeleverd. Het vreemde was wel dat ik bericht van post.nl kreeg dat ik niet thuis werd getroffen? Ik werk gewoon vanuit huis en was gewoon thuis. Het pakket zo werd geschreven kon ik ophalen bij een afhaalpunt. Ik kwam beneden voor een ander pakket en het pakket met de wormen stond gewoon beneden bij de brievenbussen. De fout moet gewoon liggen bij de bezorger van post.nl Ik ben tevreden over de maat van de women; waren behoorlijk aan de maat.
Misschien kan de maat ongeveer in cm's gegeven worden. Ik ben nu benieuwd hoe groot de grootste maat is.
middelgrote wormen 1 kilo voor 21 euro

Duidelijk en overzichtelijk
Zo ik niet weten

Marc Rosseau

SterSterHalve sterLege sterLege ster

mijn bestelling heeft 6 dagen onderweg geweest, iets waar Baitshop voor zo ver ik weet niets aan kan doen, maar misschien toch even aan de koerierdiensten, die de leveringen uitvoeren, het belang van vers aas uitleggen, zodat het aas, zoals bij mij, niet na bijna een week onderweg te zijn geweest, superwarm aan komt en dat ik 3/4 van mijn maden niet kan gebruiken.

stiptere levering, communicatie met leveringsdiensten.
Beschrijf hier uw ervaring
duidelijke uitleg over het aas en de verschillende verpakkingen, duidelijke prijsaanduiding
Aangekocht product
witte maden, pinkies, dendrobena's en casters.

Baitshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Baitshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 5 maart 2016

Baitshop

dè online winkel voor levend aas, voederdieren en hengelsportartikelen (forelvissen, karpervissen, roofvissen en witvissen). Wij leveren onze producten aan verschillende doelgroepen. Voorbeelden hiervan zijn: Sportvissers, vrijetijds vissers, bezitters van vogels, reptielen, en kleine zoogdieren, composteerders etc.

Eigenhaard 12a

alles is duidelijk op de webside
levend aas

robert doucet

SterSterSterLege sterLege ster

Bestel plusminus voor 1000 euro op jaarbasis ben uitermate tevreden.

Beschrijf hier uw ervaring
Post-nl buitenkeilen en vervangen, of betere afspraken maken.
Aangekocht product
Levend aas en hengelmateriaal.

SterSterSterHalve sterLege ster

Jammer dat de bevroren pinkys ontdooit waren bij ontvangst

Jammer
Betere aflevering met diepvries producten
Diep gevroren pinkys

SterSterSterLege sterLege ster

Aas in orde bezorging was niks.

Gekoeld verzenden kan beter

Duidelijk en overzichtelijk
Zo ik niet weten

Marc Rosseau

SterSterHalve sterLege sterLege ster

stiptere levering, communicatie met leveringsdiensten.
Aangekocht product
witte maden, pinkies, dendrobena's en casters.

Baitshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10