Marion
- Verbeterpunten of tips
- Geen.
- Sterke punten
- Goed bereikbaar, denken mee.
Mooie spullen
Ik heb onlangs een badkamer gekocht bij Badkamer Boutique en mijn ervaring was zeer positief. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De medewerkers namen de tijd om mijn wensen te bespreken en gaven eerlijk en deskundig advies over de mogelijkheden binnen mijn budget en beschikbare ruimte. Wat ik erg prettig vond, was de duidelijke communicatie en transparantie over de planning en kosten. De levering verliep vlot en alles werd compleet en in goede staat afgeleverd. De kwaliteit van de materialen is hoog en het eindresultaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Badkamer Boutique heeft voor mij echt het verschil gemaakt door hun persoonlijke benadering en oog voor detail. Ik zou hen dan ook zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een stijlvolle en kwalitatieve badkamer.
Geweldige ervaring bij Badkamer Boutique! Ze zijn echte experts met oog voor detail. Aanrader!
Badkamer Boutique verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Badkamer Boutique heeft de volgende resultaten bereikt:
Badkamer Boutique