9.3 /10

checkbox99% beveelt Je Baden+ badkamerspecialist aan!

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Menno van der Waart

Bij ons heeft Paul (achternaam ken ik niet) ons toilet gerepareerd. Het water bleef doorlopen als je had 'doorgetrokken'. Hij heeft het hele binnenwerk van het doorspoelmechanisme uit elkaar gehaald, schoongemaakt (zat onder de kalkaanslag), nieuwe onderdelen laten komen en vervolgens weer in elkaar gezet. Alles werkt weer naar behoren. Knap werk! Zulke medewerkers verdienen een extra schouderklop!

Degelijke vakman die een lastige klus heeft geklaard.

familie van Delden

Erg prettig geholpen, vanaf het eerste ontwerp werd er goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen waarbij de verschillende opties werden aangedragen. Ook tijdens de installatie werd er nog overlegd en werden de verschillende opties aangedragen, echt meedenken in plaats van alleen maar uitvoeren wat op papier staat! Compliment aan Frank en tegelzetter Jan ABSOLUUT vakwerk! Soms maar kleine dingen maar het resultaat is echt erg mooi en strak geworden. Nog mooier dan we hadden gehoopt! Janny heel hartelijk dank voor je advies!

Eigenlijk geen...
Excellente kwaliteit, vakwerk in de uitvoering, goed advies!

Yvon van den Elshout en Jan Enthoven

Wij zochten een nieuwe badkamer en toilet. Het moest modern, strak, ruim en vooral senang zijn. Wij hadden nog geen idee welke materialen of merken we moesten hebben dus eerst een aantal badkamerzaken bezocht. Daar vonden we al snel wat we NIET zochten: incomplete showroomopstellingen en verkopers die onze wensen niet goed konden invullen. Uiteindelijk bij Badkamerstudio Roggeveen terecht gekomen en dat was letterlijk een verademing! Showroom compleet, schoon, geen kapotte lampjes en adviseur Jan Goedhart die veel verstand van zaken had én goed luisterde én op een fijne transparante manier hele mooie producten wist aan te bieden die helemaal aansloten bij onze smaak en wensen. Natuurlijk viel de prijs in eerste instantie wat tegen, maar daar hebben we dan wél alles geheel naar onze smaak in weten te vullen én worden badkamer en toilet door hetzelfde bedrijf vakkundig geïnstalleerd, dus één aanspreekpunt. Een aantal weken later stond de installatie voor de deur, in de vorm van eigenaar/installateur Aad Roggeveen en medewerker Joey. Ongelofelijk hoe hard deze mannen werken en altijd in een goed humeur. Alle werkzaamheden worden zeer precies en netjes uitgevoerd met als gulden regel „Het kan alleen maar goed“. Het viel ons ook duidelijk op dat de transparante en heldere communicatie niet stopte toen wij de order hadden geplaatst. Ook tijdens de installatie werkzaamheden werden wij zeer regelmatig betrokken bij de uitvoering van alle werkzaamheden. Alle werkzaamheden zijn inmiddels afgerond en onze badkamer en toilet zien er uit alsof ze zó uit de showroom komen. Alles is bijzonder netjes afgewerkt, en het eindresultaat is precies wat wij voor ogen hadden: modern, strak, senang met natuurlijke elementen. Het is gewoon een feestje om onze badkamer te gebruiken en iedereen die onze badkamer en toilet komen bekijken is enorm onder de indruk van de mooie spullen maar ook van de fraaie installatie en afwerking. Wij kunnen daarom iedereen van harte aanbevelen om alle sanitairplannen te bespreken met Daniëlle, Aad en Jan van Badkamerstudio Roggeveen in Moordrecht. Dan ben je verzekerd van écht vakwerk. Yvon van den Elshout en Jan Enthoven

transparantie, vakkennis, mee denkend, alles wordt waar gemaakt! Verkoop en installatie met één aanspreekpunt

Familie Tusveld

Vanaf de eerste afspraak tot aan de eindmontage uitermate tevreden. Goed advies,meedenkend en goede communicatie tijdens montage,oplossing gericht. Vriendelijke mensen werken erg netjes. Een aanrader.

Geen, goede club mensen
1 Aanspreekpunt en er wordt goed naar je geluisterd

Onze ervaring met Oude Geerdink is zeer positief. Wij hebben ons laten adviseren voor het leveren van complete badkamer en toilet. De installatie wordt gedaan door een installateur in een nieuwbouwwoning, wat geen enkel probleem was. Het advies was deskundig en er werd volop meegedacht.

Deskundig advies
n.v.t.

Robin

Ik kan de Wilde badkamers van harte aanbevelen. Bij de zoektocht naar een nieuwe badkamer zijn we allereerst hier binnen gestapt. Heel plezierig geholpen bij het samenstellen van een badkamer, waar alle tijd voor werd genomen. Wat fijn is, is dat ze ook de vaklieden kunnen inschakelen. Een tijdje later is er 3 weken hard gewerkt om de badkamer te realiseren, tot onze tevredenheid. Er is fijn meegedacht, netjes gewerkt en de aftersales zijn ook prima! Kortom, prettige zaak waar je met vertrouwen je grote investering, want dat is het toch wel, kunt doen.

Kundig

Mevrouw Kuipers

Ontzettend fijn bedrijf om je badkamer door te laten renoveren!

Ik kan op dit moment niet iets bedenken :-)
Strakke planning. Heldere uitleg van de planning. Leuke vaklui. Goede communicatie.

Joshua & Corianne

Erg goede ervaring gehad. Er werd goed advies gegeven betreffende onze badkamer en het voortraject was erg fijn. Mooi hoe er een heel accurate 3D-tekening gemaakt werd van de badkamer die goed overeen kwam met de werkelijkheid. Er werd geen druk op ons gezet om snel een keuze te maken. Alle afspraken in het voortraject zijn goed nagekomen. De mannen die uiteindelijk kwamen installeren waren erg vriendelijk en hebben keihard gewerkt. Echte vakmannen. Tegelzetter zeer professioneel - nog nooit zulk mooi tegelwerk gezien. Leidingen allemaal netjes gefreesd en accessoires perfect gemonteerd. Zelfs een wc-rolhouder van de wc beneden (die niet door De Wilde is geleverd) is hersteld. Bij een paar plekken is de kit niet goed gehecht aan de muur - dit wordt ook hersteld dus geen probleem met nazorg. Al met al een perfecte ervaring en zeker aan te raden!

Professioneel, vriendelijk, vakmanschap.

Je wordt goed op de hoogte gehouden
Nvt

H. Broekhof en H. van Baal

SterSterSterSterLege ster

We werden deskundig geadviseerd bij de verbouwing van onze badkamer. De tegelzetter en de loodgieter hebben er iets moois van gemaakt.

Betere uitleg over de bediening van handdoekenradiator en elektrische vloerverwarming zou fijn zijn geweest.
De samenwerking met de loodgieter en tegelzetter.

Familie Middelwijk

Van begin tot eind is het goed bevallen. Mooi ontwerp en alle tijd genomen, meerdere keren terug geweest in de showroom om de juiste materialen uit te kiezen. Meerdere mensen bij ons aan het werk gehad. Stuk voor stuk vakmensen en het resultaat mag er wezen!

Altijd bereikbaar en komen afspraken na

Familie Zweers

Ze geven goed advies ze werken netjes personeel heel vriendelijk.

Komen de afspraken na

Fam. Aartsen

Goede voorlichting en meedenken door Harald en goed en netjes uitgevoerd door Nico. Prettige samenwerking met het bedrijf Gitsels Badkamers.

meedenken met het hele proces.
iets te optimistisch betreffende de opleverdatum.

Klaartje Ligtvoet

Ruime keuze, mooi ontwerp, goede service

Meedenken, ruim assortiment, mooi ontwerp, aardige medewerkers
nvt

Je Baden+ badkamerspecialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Je Baden+ badkamerspecialist heeft de volgende resultaten bereikt:

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Menno van der Waart

Degelijke vakman die een lastige klus heeft geklaard.

familie van Delden

Eigenlijk geen...
Excellente kwaliteit, vakwerk in de uitvoering, goed advies!

Yvon van den Elshout en Jan Enthoven

n.v.t.

Robin

Kundig

Mevrouw Kuipers

Ontzettend fijn bedrijf om je badkamer door te laten renoveren!

Ik kan op dit moment niet iets bedenken :-)

Joshua & Corianne

Je wordt goed op de hoogte gehouden
Nvt

H. Broekhof en H. van Baal

SterSterSterSterLege ster

De samenwerking met de loodgieter en tegelzetter.

Familie Middelwijk

Altijd bereikbaar en komen afspraken na

Familie Zweers

Ze geven goed advies ze werken netjes personeel heel vriendelijk.

Komen de afspraken na

Fam. Aartsen

meedenken met het hele proces.
iets te optimistisch betreffende de opleverdatum.

Klaartje Ligtvoet

Ruime keuze, mooi ontwerp, goede service