anonymous
- Aangekocht product
- Penclic C3 Office compact toetsenbord
fijne afhandeling en snelle levering
Prima confronterend gesprek met goede adviezen.
NVT heb geen medewerker hoeve te spreken.
snel besteld en snel geleverd
Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Heel goed advies voor een van onze medewerkers. Bestelling gedaan, levering snel. Website overzichtelijk.
Goed product, nette bezorging.
Prima, veel aanbod en voorraad van ergonomische producten.
seamless when it comes to ordering products
snel, kordaat, goed advies, praktisch meteen toe te passen
Prima aanbeveling en service
Fijne ervaring met Backshop. Webshop is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Snelle levering.
Ben ik heel bly mee.
Stoel geleverd nav werkplekonderzoek. Fijne uitleg gekregen van iemand met ervaring/kennis van zaken. Erg fijn! Het bestelproces was voor mij als medewerker bij ProRail wel vaag en onduidelijk.
Snelle levering en duidelijke site. Bij levering bleek de lende steun van de stoel niet goed te werken. Vandaag is een compleet nieuwe rugleuning geleverd. Hele fijne bureaustoel met voldoende steun en verstel mogelijkheden. Zeer tevreden!
Backshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Backshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Backshop
Stationsplein 45 - Unit4.004
3013 AK Rotterdam
fijne afhandeling en snelle levering
Prima confronterend gesprek met goede adviezen.
NVT heb geen medewerker hoeve te spreken.
snel besteld en snel geleverd
Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Goed product, nette bezorging.
Prima, veel aanbod en voorraad van ergonomische producten.
seamless when it comes to ordering products
snel, kordaat, goed advies, praktisch meteen toe te passen