Betrouwbaarheid

Quality, reliability, effectiveness

Loes de Kroon

op internet gevonden

THUIS Gertruud

Ik was ten einde raad en ben op internet gaan zoeken en zo kwam ik bij jou .

Nella Van Der hoop

Ik zag jullie voorbij komen op sociaal media. En omdat ik geloof in bachbloesem was ik enthousiast omdat dit net iets was voor onze honden met verlatingsangst .

Irene

Op advies van mijn trimster

NC Boots Thobe

Omdat jullie reclame vertrouwen wekte

Marijke Andrea

Jaren geleden vond ik jullie omdat ik hulp zocht voor mijn dochter bij het slapen. Sindsdien hebben we al vaker bij jullie besteld voor verschillende klachten. We zijn altijd tevreden met het invullen van de vragenlijst, de levering en werking.

Stip2022

Door reclame

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Beste Bedankt voor de review en fijn dat wij een Bach Bloesem Mix voor Stip mochten maken. Veel succes en bij vragen, mail ons gerust. Groetjes, Greetje

Pieky Beikes

Had hele positieve ervaringen gehoord

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Beste Pieky Bedankt voor je vertrouwen en fijn dat we een mix mochten maken voor Yuma. We hopen dat hij er baat bij heeft in deze onrustige tijd. Succes met de mix. Groetjes, Greetje

Corry de Jong

Duidelijke en informatieve website. De mogelijkheid om een op mijn hond afgestemde mix te laten samenstellen

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Beste Corry, Bedankt voor de review en uw vertrouwen in ons. Wij hopen dat Spotty baat heeft bij de Bachbloesems. Veel succes gewenst en bij vragen, neem gerust contact op. Groeten, Greetje. PS. Pootje voor Spotty.

Wendy Van Thillo

Persoonlijke aanpak

Chantal

Goede verhalen gelezen op social media

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Beste Chantal, Bedankt voor je vertrouwen in ons en fijn dat we een mix voor Nova mochten maken. Wij hopen dat Nova er baat bij heeft. Als er vragen zijn, mag je ons altijd mailen. Pootje voor Nova en veel succes met de mix. Greetje

Jay

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Beste, Bedankt voor uw vertrouwen en fijn dat het bestellen goed verliep. Wij hopen dat uw hond baat heeft bij de Bach druppeltjes. Veel succes gewenst. Groeten, Greetje

Geantwoord op

Bach Bloesem Mix van Greetje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bach Bloesem Mix van Greetje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 13 januari 2015

Bach Bloesem Mix van Greetje

Originele Bach Bloesem Mixen die persoonlijk worden samengesteld voor de klant. Hoogwaardige kwaliteit - Persoonlijk Advies - Betrouwbaar - Betrokken - Met aandacht voor de klant. Altijd!

Stuifzandstraat 61

Quality, reliability, effectiveness

Loes de Kroon

op internet gevonden

THUIS Gertruud

Ik was ten einde raad en ben op internet gaan zoeken en zo kwam ik bij jou .

Nella Van Der hoop

Irene