Anja
Lijkt me wel betrouwbaar en snel verstuurd. We zijn nu 5 dagen bezig met de druppels, nu afwachten of het helpt
veel goede recensies gelezen
zag op fb
Omdat ik al vaker bij u besteld heb en het produkt goed werkt tegen wagenziekte bij onze hond Aston. Alleen de levering in Luxemburg verloopt niet zoals wij hadden gehoopt. Het zal altijd wat langer duren maar ik heb de juiste adresgegevens doorgegeven, 2 maal, en nog heb ik niets ontvangen. De1e keer heeft u correct de zaak afgehandeld en mij de kosten terugbetaald alleen nu zitten wij nog steeds te wachten op de opnieuw gedane 2e bestelling. Ik heb op de camping de adresgegevens laten controleren die ik heb opgegeven en die zijn juist. Dus voor nu een negatieve beoordeling wat de buitenland levering betreft voor Nederland alleen maar lof. Uiteindelijk hebben wij het product gelukkig toch ontvangen hiervoor mijn dank dat u toch de moeite heeft genomen e.e.a. na te kijken bij de bezorging van Post-NL.
Jaren terug ivm slaap problemen dochtertje, zoeken voor een oplossing. Uiteindelijk hier terecht gekomen.
Door een bericht op Instagram wat gelijk mijn aandacht trok. Zag er aantrekkelijk, puur en eerlijk uit. Ben bekend met Bach bloesem druppels en kwam precies op het juiste moment.
De duidelijkheid en de professionele uitstraling van de website maakte dat ik voor jullie koos ipv andere bach bloesem aanbieders. Ik vond het helder en heel overzichtelijk. Ook per probleem heel duidelijk voor wie of welke klachten het hulpzaam kan zijn, schept vetrouwen.
Al eerder bij jullie besteld
Omdat we eerder besteld hadden en dat goed beviel
omdat ik dat eerder deed en erg tevreden ben
Ik heb er heel veel goede resultaten over gehoord en gelezen
Zag er goed uit, nieuwsgierigheid.
Goede recensies
Dit nog niet geprobeerd
Ik zat te kijken of ik iets kon vinden voor mijn hondje en toen kwam ik u site tegen.
Bach Bloesem Mix van Greetje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bach Bloesem Mix van Greetje heeft de volgende resultaten bereikt:
Al eerder bij jullie besteld
Omdat we eerder besteld hadden en dat goed beviel
omdat ik dat eerder deed en erg tevreden ben
Ik heb er heel veel goede resultaten over gehoord en gelezen
Zag er goed uit, nieuwsgierigheid.
Goede recensies
Dit nog niet geprobeerd