Betrouwbaarheid
Duidelijkheid informatie

Anja

Lijkt me wel betrouwbaar en snel verstuurd. We zijn nu 5 dagen bezig met de druppels, nu afwachten of het helpt

koppen alexandra

veel goede recensies gelezen

Ria de Poorter

zag op fb

Aston

Omdat ik al vaker bij u besteld heb en het produkt goed werkt tegen wagenziekte bij onze hond Aston. Alleen de levering in Luxemburg verloopt niet zoals wij hadden gehoopt. Het zal altijd wat langer duren maar ik heb de juiste adresgegevens doorgegeven, 2 maal, en nog heb ik niets ontvangen. De1e keer heeft u correct de zaak afgehandeld en mij de kosten terugbetaald alleen nu zitten wij nog steeds te wachten op de opnieuw gedane 2e bestelling. Ik heb op de camping de adresgegevens laten controleren die ik heb opgegeven en die zijn juist. Dus voor nu een negatieve beoordeling wat de buitenland levering betreft voor Nederland alleen maar lof. Uiteindelijk hebben wij het product gelukkig toch ontvangen hiervoor mijn dank dat u toch de moeite heeft genomen e.e.a. na te kijken bij de bezorging van Post-NL.

M Vreekamp

Jaren terug ivm slaap problemen dochtertje, zoeken voor een oplossing. Uiteindelijk hier terecht gekomen.

Jacqueline La Riviere

Door een bericht op Instagram wat gelijk mijn aandacht trok. Zag er aantrekkelijk, puur en eerlijk uit. Ben bekend met Bach bloesem druppels en kwam precies op het juiste moment.

Susanne Derksen

De duidelijkheid en de professionele uitstraling van de website maakte dat ik voor jullie koos ipv andere bach bloesem aanbieders. Ik vond het helder en heel overzichtelijk. Ook per probleem heel duidelijk voor wie of welke klachten het hulpzaam kan zijn, schept vetrouwen.

Alison

Anita Lardinois

Ik heb er heel veel goede resultaten over gehoord en gelezen

Joan

SterSterSterSterLege ster

Zag er goed uit, nieuwsgierigheid.

Angelique

Goede recensies

Tonnie van Doorn

Dit nog niet geprobeerd

Lilian Zwarts

Ik zat te kijken of ik iets kon vinden voor mijn hondje en toen kwam ik u site tegen.

Bach Bloesem Mix van Greetje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bach Bloesem Mix van Greetje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 13 januari 2015

Bach Bloesem Mix van Greetje

Originele Bach Bloesem Mixen die persoonlijk worden samengesteld voor de klant. Hoogwaardige kwaliteit - Persoonlijk Advies - Betrouwbaar - Betrokken - Met aandacht voor de klant. Altijd!

Stuifzandstraat 61

Anita Lardinois

Ik heb er heel veel goede resultaten over gehoord en gelezen

Joan

SterSterSterSterLege ster

Zag er goed uit, nieuwsgierigheid.

Angelique

Goede recensies