DKL
omdat ik er over las en dit naar mijn zin is
- Wat vond je van de vragenlijst (als je deze hebt ingevuld) ?
- helemaal goed
Op aanraden van vrienden die ervaring hadden met Bach bloesems voor honden
Ik was erg benieuwd naar de mix voor menstruatie.
Via kennis
al eerder voor onze vorige hond druppels besteld
Al eerder goede ervaringen mee gehad
Via andere honden eigenaar
Ik kwam via google bij jullie en op basis van recensies heb ik voor jullie gekozen.
Ik zocht naar een hulpmiddel op natuurlijke basis
van vrienden leren kennen
Omdat ik bekend ben met de goede werking van Bach Bloesem.
Ik dacht dat dit echt iets kon zijn voor mijn hond ,en ik kwam jou webwinkel tegen.
Voor de vele verschillende mixen van Bach bloesems
Omdat ik het product nodig had voor een positief resultaat.
In het verleden Bach ook gebruikt
Bach Bloesem Mix van Greetje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bach Bloesem Mix van Greetje heeft de volgende resultaten bereikt:
Bach Bloesem Mix van Greetje
Stuifzandstraat 61
3900 Pelt
Op aanraden van vrienden die ervaring hadden met Bach bloesems voor honden
Ik was erg benieuwd naar de mix voor menstruatie.
Via kennis
al eerder voor onze vorige hond druppels besteld
Al eerder goede ervaringen mee gehad
Via andere honden eigenaar
Ik zocht naar een hulpmiddel op natuurlijke basis
van vrienden leren kennen
Omdat ik bekend ben met de goede werking van Bach Bloesem.
Voor de vele verschillende mixen van Bach bloesems
Omdat ik het product nodig had voor een positief resultaat.
In het verleden Bach ook gebruikt
Bach Bloesem Mix van Greetje heeft de volgende resultaten bereikt: