Betrouwbaarheid
Duidelijkheid informatie

H. Ketting Olivier-Stegeman

Middelen op natuurlijke basis

Lis

Omdat ik het zelf ook heb gebruikt in mijn zwangerschap. Daar werd ik rustiger door heel fijn.

Corrie Kersten

Duidelijke uitleg, geen groot concern,persoonlijk contact.

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Beste Corrie, bedankt voor de review en het ook voor uw vertrouwen en het persoonlijke contact. Wij wensen u en Xena veel succes met de druppeltjes en wij hopen dat jullie er baat bij hebben. Groetjes, Greetje

Blikman

SterSterSterHalve sterLege ster

Via familie

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Bedankt voor de review en succes gewenst met de druppeltjes.

Petra van Spankeren

Omdat jullie ook voor honden bach bloesem druppels hebben. En ik heb goede revieuws gelezen

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Bedankt voor je review en we hopen dat je hond baat heeft bij de Bachbloesems. Succes gewenst.

L de Vries

We hebben al vele middeltjes geprobeert voor ons overprikkeld/ gestrest hondje, maar zonder het gewenste resultaat. Daarom voor uw druppels gekozen, en hopen dat dit werkt.

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Bedankt voor uw review en wij hopen met u mee dat de druppeltjes uw hond goed zullen doen. Veel succes en bij vragen mail ons gerust. Greetje

Maria

I just googled and found your company. Then your website was very easy to navigate and you answered my queation quickly.

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Thank you, Maria! We’re happy you found our website easy to navigate and received a quick answer to your question. Greetje

Sanne

De producten spreken me aan

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Bedankt Sanne voor jouw review en we hopen dat je er baat bij hebt. Groetjes. Greetje

Angela Hendriks-van Honk

Ik koos voor jullie, omdat ik al eerder iets bij je besteld had en dit prettig verlopen was.

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Bedankt voor de review en fijn dat we u weer mochten helpen. Vriendelijke groet, Reinder en Greetje

Petra

Kwam ik tegen

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Bedankt Petra voor je review en wij hopen dat je er baat bij hebt. Groetjes, Greetje

Liesbeth van Leeuwen

Al vaker producten besteld

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Beste Linda, bedankt voor je review en je vertrouwen in ons. Wij hopen dat je er ook deze baat bij hebt. Groetjes Greetje

Francoise Bos

SterSterSterLege sterLege ster

Heb al jaren mixvia jullie. Dit in tegendeel wat u stelt dat het de eerste keer zou zijn. Dit verkleint mij vertrouwen. Ik heb gevraagd om de vertrouwde mix die onze Sil al jaren krijgt via jullie. Ik vind het raar dat uit uw mail blijkt dat dit voor ons een eerste keer zou zijn

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Beste mevrouw Bos, bedankt voor het geven van uw review en wat spijtig dat uw vertrouwen is afgenomen. Wij hebben inderdaad met elkaar gemaild en wij hebben u uitgelegd dat wij al jaren een vertrouwde mix voor Sil maken. Ook de laatste mix is zijn vertrouwde mix. Wij kennen u en uw hond als trouwe klanten. Het blijft voor ons onduidelijk waarom u denkt dat wij voor de eerste keer een mix voor Sil maken. Vriendelijke groet, Greetje Engelmoer

Jose Zijderveld

Op advies van de acupuncturiste

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Hallo José, bedankt voor je review. Goed om te weten dat jouw acupuncturiste je naar ons heeft doorverwezen. We wensen je veel succes met de mixen.

Anja

Lijkt me wel betrouwbaar en snel verstuurd. We zijn nu 5 dagen bezig met de druppels, nu afwachten of het helpt

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Hallo Anja, bedankt voor je review. Fijn dat je bestelling snel is bezorgd. Geef de druppels nog wat tijd om te werken, we hopen dat je hond er baat bij heeft.

koppen alexandra

veel goede recensies gelezen

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Hallo Alexandra, bedankt voor je review. Fijn dat de goede ervaringen van andere klanten je vertrouwen hebben gegeven. We wensen je veel succes met de Bachbloesems!

Geantwoord op

Bach Bloesem Mix van Greetje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bach Bloesem Mix van Greetje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 13 januari 2015

Bach Bloesem Mix van Greetje

Originele Bach Bloesem Mixen die persoonlijk worden samengesteld voor de klant. Hoogwaardige kwaliteit - Persoonlijk Advies - Betrouwbaar - Betrokken - Met aandacht voor de klant. Altijd!

Stuifzandstraat 61

3900 Pelt

Betrouwbaarheid
Duidelijkheid informatie

H. Ketting Olivier-Stegeman

Middelen op natuurlijke basis

Lis

Corrie Kersten

Duidelijke uitleg, geen groot concern,persoonlijk contact.

Blikman

SterSterSterHalve sterLege ster

Via familie

Antwoord Bach Bloesem Mix van Greetje

Bedankt voor de review en succes gewenst met de druppeltjes.

Petra van Spankeren

L de Vries