Betrouwbaarheid
Duidelijkheid informatie

Luciënne

Gehoord van een andere ouder

Denise Verhagen

Omdat ik geloof in natuurlijke middelen, heb zelf vroeger bachbloesem gebruikt voor angsten.

Derckx patricia

Huisdiermix op maat

Carla van Olst

Persoonlijk en goede insruk

Nathalie

Goede reputatie

Marjan

Uit het verleden bekend met Bach bloesem. Was nu op zoek naar iets homeopathisch voor mijn gevoelige hond met ontzettend jeuk. Al 2,5 jaar probeer ik te achterhalen waarom de jeuk er is, waar ze allergisch voor is, maar niets werkt. Ondanks andere homeopathische druppels blijft ze nog steeds jeuk houden. Dus op zoek naar een alternatief en kwam hier op uit!

Brigit

Ik kende de Bach Bloesem voor dieren al en deze website sprak mij aan.

Marleen Kleijwegt

Ik hoorde van een goede vriendin dat Bach bloesem misschien iets voor ons hondje zou zijn. Ze is heel bang voor de dierenarts en omdat we daar naar toe moeten dachten we dat dit misschien wat zou helpen. Ook voor vuurwerk heel bang dus gaan we het voor het vuurwerk straks ook proberen

Maria Hanssen

Omdat er gedaan wordt wat vermeld Staat en samen een mix voorbereiden Vond ik erg prettig

Diana Verheij

Via een collega van vriendin

Bach bloesem

Voor mijn zoontje zijn concentratie op school

Sandra van Exel

Had ondersteuning nodig bij slapen. Ik houd niet van tabletten

Marianne

SterSterSterSterLege ster

Was op zoek naar druppels tegen vlooien voor mijn hond. Kwam op jullie site terecht.

René uit Utrecht.

Betrouwbaar

Wanningen

Leek ons goed om te proberen

Bach Bloesem Mix van Greetje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bach Bloesem Mix van Greetje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 13 januari 2015

Bach Bloesem Mix van Greetje

Originele Bach Bloesem Mixen die persoonlijk worden samengesteld voor de klant. Hoogwaardige kwaliteit - Persoonlijk Advies - Betrouwbaar - Betrokken - Met aandacht voor de klant. Altijd!

Stuifzandstraat 61

Nathalie

Goede reputatie

Marjan

Brigit

Ik kende de Bach Bloesem voor dieren al en deze website sprak mij aan.

Marleen Kleijwegt

Maria Hanssen