Marlie Goossens
- Sterke punten
- Snel en perfekt afgeleverd
99% beveelt BABOR schoonheidsinstituut.nl aan!
99% beveelt BABOR schoonheidsinstituut.nl aan!
Uitstekende prijs-kealiteitsverhouding. Goede service.
In grote lijn is het altijd goed. een enkele keer wordt een mail niet beantwoord en dat vind ik jammer. Producten worden alsmaar duurder en voor leuke kadootjes moet je vaak wel voor een groot bedrag bestellen, kom je hier net niet aan door bv. een euro verschil of nog minder dan is er ook geen afronding naar boven voor trouwe klanten, jammer.
Prettig!
Fijne producten
Uitstekend
Altijd snel, leuke extraatjes!
Producten zijn prima, vervelend is hun opdringerige benadering omdat je altijd als je daar bestelt direct een dagelijkse nieuwsbrief krijgt waar je je dan weer voor moet afmelden, ook als je vooraf duidelijk aangeeft die nieuwsbrief niet te willen ontvangen, je ontkomt er niet aan. Zeer storend.
Snelle service en goede kwaliteit
positief
super!
Snelle levering toppy!
Altijd uitstekend!
BABOR schoonheidsinstituut.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BABOR schoonheidsinstituut.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
BABOR schoonheidsinstituut.nl
Westerkade 21
9718 AS Groningen
Uitstekende prijs-kealiteitsverhouding. Goede service.
Prettig!
Fijne producten
Uitstekend
Altijd snel, leuke extraatjes!
Snelle service en goede kwaliteit
positief