9.4 /10

checkbox99% beveelt BABOR schoonheidsinstituut.nl aan!

Ellen

Zeer betrouwbaar

Snelle levering, netjes verpakt, leuke extra’s

Anita de Leuw

Top! snelle levering en altijd leuke extra's

Goede service

Severine Berden

Super

Snelle verzending, leuk dat je vele testers krijgt. De producten zijn niet het goedkoopste dus het is leuk dat je in klein formaat een nieuw product kan uittesten om te zien of het je huid verbeterd

Nancy Goossens

SterSterSterSterLege ster

Zeer goede ervaring,mooie kortingen,leuke extraatjes,ik was mijn huis r vergeten te noteren zeer vriendelijke telefoon om mijn bestelling te kn vervolledigen.

Kortingen,verlaagde prijzen goede produkten.snelle levering,vriendelijk klantenservice

Marielle van den Heuvel-Willems

Fijne producten, groot assortiment en snelle levering

Goed assortiment, goede website, leuke aanbiedingen en altijd leuke extra testers. De bezorging is snel en correct.

Bianca Korten

Eerste keer hier besteld, vond erg leuk het commentaar op de order bij hand geschreven, zo toch nog persoonlijk :-) sorry voor de grote doos, smiley.

de producten zijn zeer goed

Jolande Klein Bramel

Uitstekend

Snelle levering, goede producten

A.L. Nelisse

Het was voor mij de eerste keer,dat ik wat bij jullie bestelde. Het was allemaal keurig verzorgd.

snelle levering

Antwoord BABOR schoonheidsinstituut.nl

Dank je wel! We zijn erg blij met je bestelling. We zien je graag weer terug. Groet! Lydia

Grangor Simona

Ik was erg blij met de producten en ze werden de volgende dag al bij mij bezorgd. Ik heb ook veel cadeaus gekregen. Ik zal hier zeker weer kopen omdat de prijzen heel goed zijn. Ik raad het aan.

snelheid

Antwoord BABOR schoonheidsinstituut.nl

Dank je wel voor je fijne review! We zijn blij dat je klant bij ons bent en we zullen er alles aan doen om je elke keer weer blij te maken. Tot snel weer! Groet, Lydia

Willie

helemaal prima

snelle en nette levering. en leuk dat ze allemaal proefmonsters bijvoegen. het zou een nog groter pluspunt zijn als je sowieso free samples krijgt, los van de hoogte van je bestelling.

Jenny Snieder

Goede snelle service.

Leuke extra's bij de bestelling

Shirley

Zeer goed!

Goede customer service en veel cadeautjes. Ik vind dat ze super aardig zijn altijd en dat is zelden tegenwoordig. Veel bedrijven denken niet meer met je mee, maar hier is de klant echt koning! Ik vind het een top bedrijf! Helaas kan ik geen 10 sterren geven, maar dat is wel wat ze krijgen van mij!

Marie-Claire Goossen

SterSterSterSterLege ster

Goede service. De extra’s is echt een cadeautje, ik geniet ervan. Wat ik jammer vind is dat de verpakking, een flinke doos voor 2 artikelen, niet nodig is.

De extra’s.

Antwoord BABOR schoonheidsinstituut.nl

Dank je wel voor je review! Je opmerking over de verzenddoos klopt helemaal. De kleine verzenddozen zijn weer in de maak, met een mooie nieuwe kleur. We verwachten ze zeer binnenkort. Goet! Peter

Marijke Verzijlenberg

Nienke

Wat een fijne webshop

15% korting

BABOR schoonheidsinstituut.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BABOR schoonheidsinstituut.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 13 december 2012

BABOR schoonheidsinstituut.nl

Bij BABOR schoonheidsinstituut.nl vindt u alle producten van het Duitse cosmetica merk BABOR. Bij elke bestelling ontvangt u gratis leuke extra’s van ons!

Westerkade 8a

9718 AP Groningen