2003 reviewsSchrijf review
De fysiotherapeut is kundig en heeft goede proffesionele kennis
Zij was zorgvuldig, had goede adviezen en zette zich in voor mijn vader. Daardoor ging het beter met hem.
Luistert naar mijn probleem en geeft goede tips. En het vertrouwen en niets overhaasts
Aardige aimabele man weet waar hij het over heeft. Niet alles is oplosbaar maar er mee leven met wat hulp van de fysiotherapeut
Vakkundig, doet niet leuker dan nodig en lijkt zichzelf
serieus, alles is bespreekbaar, en het levert resultaat
Als iemand soortgelijke klachten heeft
Toegankelijk en vooral de oefenapp is fijn
uitstekende analyse van het probleem, juiste aanpak van het probleem en gerichte aanwijzingen voor de oefeningen thuis. Persoonlijke benadering en nam mijn situatie uiterst serieus op.
Er wordt naar mij geluisterd, rekening met mij gehouden, inzet getoond en er wordt meegedacht. Ik ben absoluut zeer tevreden over Rose Lea. Ze is voorzichtig met mij, beantwoord mijn vragen ook over de mail (niet alleen tijdens de behandeling, maar ook daar buiten maakt ze tijd om iets uit te zoeken bijv. voor de verzekering).
Ze luister goed, neemt me serieus en heeft aandacht voor me en stimuleert met oefenen.
De fysiotherapeut is deskundig en aardig
Snelle vlotte aanpak. En fijn samenwerking naar mijn herstel toe.
Komt professioneel over maar zit ook een grap en ontspanning in
goed verlopen behandelin/plan van aanpak, en de app met filmpjes voor de oefeningen echt top!
B&B Healthcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt:
Vakkundig, doet niet leuker dan nodig en lijkt zichzelf
serieus, alles is bespreekbaar, en het levert resultaat
Als iemand soortgelijke klachten heeft
Toegankelijk en vooral de oefenapp is fijn
De fysiotherapeut is deskundig en aardig
Snelle vlotte aanpak. En fijn samenwerking naar mijn herstel toe.
Komt professioneel over maar zit ook een grap en ontspanning in
B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt: