Nvt
Hij wist meteen wat mijn blessure was, en ondernam meerdere wegen om dit op te kunnen lossen voor mij. Ik kreeg oefeningen die goed paste op mijn herstel, en elke week een andere oefening op basis van de progressie. Hierdoor was het herstel goed en snel verlopen
De fysiotherapeut heeft veel kennis op zowel gebied van fysiotherapie, als sport de sport die ik beoefen. Hierdoor biedt hij altijd een aanpak op maat met perspectief op herstel. Dit gaat ook niet ten koste van het sporten en de fysiotherapeut denkt ook mee over hoe mogelijke blessures vermeden kunnen worden die vaak voorkomen bij de sport die ik beoefen.
Ik kende de fysiotherapeut al, ze is erg aardig en begeleide mij goed
Ze nam de tijd en heeft mijn klachten serieus genomen en daarop actief gehandeld. De adviezen voor thuis waren duidelijk.
Ze luisterde goed en haar diagnose en daarna behandeling was goed.
Voor advisering over oefeningen bij knieklachten.
Deskundig en 'op maat' behandeling
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Sanne mij heeft behandeld.
Fijne persoonlijke begeleiding en adviezen. Goed afgestemd op mij. Fijn dat de oefeningen ook zo binnen handbereik waren in de app.
Prima behandelin. Goed naar me geluisterd. Prima oefeningen gekregen
Luisterde goed; begon met makkelijke oefeningen; maakte de oefeningen geleidelijk zwaarder; geen onnodige afspraken of behandelingen; kan altijd aan de bel trekken.
Duidelijk in de communicatie, deskundig en heeft goed gevoel voor humor.
zeer goed
B&B Healthcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt:

Nvt
Ik kende de fysiotherapeut al, ze is erg aardig en begeleide mij goed
Ze luisterde goed en haar diagnose en daarna behandeling was goed.
Voor advisering over oefeningen bij knieklachten.
Deskundig en 'op maat' behandeling
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Sanne mij heeft behandeld.
Prima behandelin. Goed naar me geluisterd. Prima oefeningen gekregen
Duidelijk in de communicatie, deskundig en heeft goed gevoel voor humor.
zeer goed
B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt: