Daisy was zorgzaam en nam mijn symptomen serieus. Ze gaf me goed advies over oefeningen en mijn probleem is nu opgelost.

Begrip voor mij dat ik snel weer wilde hardlopen, goede uitleg, oefeningen

Als iemand uit de buurt vergelijkbare klachten heeft en op zoek is naar een fysiotherapeut

A.A.Huizinga

Vriendelijk, luisterend, duidelijk, begripvol, kennis.

Geduldig, duidelijk en eerlijk. Nicole is een topper

SterSterSterLege sterLege ster

De diagnose was volgens mij goed, maar het advies heeft de klachten sterk verergerd.

Goed geholpen en ook oefeningen gekregen om aan te blijven sterken. Kon weer met vertrouwen voetballen.

Leonora Mihaylova

Dat zij het goed behandeld en goede advies voor mij heeft gegeven en zelf vertrouwen om te doen.

Professionele en vriendelijke begeleiding. Door deze fysiotherapie kan ik mij in het dagelijkse leven weer veel beter bewegen. Hier ben ik heel blij mee.

Gerard Lindt

Hij neemt je klachten serieus ongeacht mijn hogere leeftijd, en past de oefeningen hier op aan indien nodig. Bovendien is er altijd ruimte voor overleg met hem over de aanpak van de klachten.

Goed luisteren en alle issues gericht aanpakken.

Arno Klaassen

Zeer vriendelijke en deskundige fysiotherapeut.

Hij luistert goed naar de klachten , en past de oefeningen aan . Hij is realistisch over de haalbaarheid van het doen van de oefeningen en denkt mee over gestelde doelen. En adviseert hoe die aan te pakken.

SterSterSterSterLege ster

Als het nodig is

Vriendelijke en professionele begeleiding Geduldig

B&B Healthcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 27 augustus 2021

B&B Healthcare

B&B Healthcare is een veelzijdig en wetenschappelijk georiënteerd fysiotherapiepraktijk met meer dan 15 vestigingen in Den Haag, Voorburg, Maassluis, Werkendam en Wijk & Aalburg. Iedere dag zetten wij onze expertise in om u op de beste manier te helpen. Onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten staan daarom iedere dag met veel plezier en 100% betrokkenheid voor u klaar.

Begrip voor mij dat ik snel weer wilde hardlopen, goede uitleg, oefeningen

A.A.Huizinga

Vriendelijk, luisterend, duidelijk, begripvol, kennis.

Geduldig, duidelijk en eerlijk. Nicole is een topper

SterSterSterLege sterLege ster

Leonora Mihaylova

Gerard Lindt

Goed luisteren en alle issues gericht aanpakken.

Arno Klaassen

Zeer vriendelijke en deskundige fysiotherapeut.

SterSterSterSterLege ster

Als het nodig is