2003 reviews

De fysiotherapeut is kundig en heeft goede proffesionele kennis

Zij was zorgvuldig, had goede adviezen en zette zich in voor mijn vader. Daardoor ging het beter met hem.

Luistert naar mijn probleem en geeft goede tips. En het vertrouwen en niets overhaasts

Rob Hooft

Aardige aimabele man weet waar hij het over heeft. Niet alles is oplosbaar maar er mee leven met wat hulp van de fysiotherapeut

Vakkundig, doet niet leuker dan nodig en lijkt zichzelf

serieus, alles is bespreekbaar, en het levert resultaat

Als iemand soortgelijke klachten heeft

Toegankelijk en vooral de oefenapp is fijn

Gerrit de Boer

uitstekende analyse van het probleem, juiste aanpak van het probleem en gerichte aanwijzingen voor de oefeningen thuis. Persoonlijke benadering en nam mijn situatie uiterst serieus op.

Er wordt naar mij geluisterd, rekening met mij gehouden, inzet getoond en er wordt meegedacht. Ik ben absoluut zeer tevreden over Rose Lea. Ze is voorzichtig met mij, beantwoord mijn vragen ook over de mail (niet alleen tijdens de behandeling, maar ook daar buiten maakt ze tijd om iets uit te zoeken bijv. voor de verzekering).

Ze luister goed, neemt me serieus en heeft aandacht voor me en stimuleert met oefenen.

De fysiotherapeut is deskundig en aardig

Snelle vlotte aanpak. En fijn samenwerking naar mijn herstel toe.

Komt professioneel over maar zit ook een grap en ontspanning in

goed verlopen behandelin/plan van aanpak, en de app met filmpjes voor de oefeningen echt top!

B&B Healthcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • check2003 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 27 augustus 2021

B&B Healthcare

B&B Healthcare is een veelzijdig en wetenschappelijk georiënteerd fysiotherapiepraktijk met meer dan 15 vestigingen in Den Haag, Voorburg, Maassluis, Werkendam en Wijk & Aalburg. Iedere dag zetten wij onze expertise in om u op de beste manier te helpen. Onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten staan daarom iedere dag met veel plezier en 100% betrokkenheid voor u klaar.

2003 reviews

Als iemand soortgelijke klachten heeft

Toegankelijk en vooral de oefenapp is fijn

Gerrit de Boer

De fysiotherapeut is deskundig en aardig

Snelle vlotte aanpak. En fijn samenwerking naar mijn herstel toe.

Komt professioneel over maar zit ook een grap en ontspanning in

B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt: