Specialisatie schouderklachten, heeft mij erg geholpen !
Behandelen dry needling was uiterst effectief en heb nu nagenoeg geen last meer. Hij heeft me ook goede tips gegeven om.het structureel te kunnen houden zoals het nu gaat.
Fysiotherapeut luister goed en adviseerde .Daarna controleerde hij de oefeningen
Hij legt alles goed uit en geeft aan waarvoor een bepaalde oefening ‘nodig’ is, wat hij daarmee wil bereiken. Ook als ik de oefening niet goed doe of kan doen, dan past hij die aan en geeft me dan niet het gevoel dat ik faal en dat stelt me dan weer op m’n gemak.
Aardige mensen. Vriendelijk, kundig en flexibel.
Deskundig, gericht op verbetering en resultaat en legt makkelijk contact.
Vriendelijk, behulpzaam, een goede behandeling. Gaat in op vragen en past behandeling aan wanneer nodig.
Gewoon een fijne therapeut, prettig in de omgang, en die ook af en toe van een uitdaging houdt.
Goed gesprek
Wist heel veel te vertellen over mijn klacht en was heel kundig nam de tijd was vriendelijk een fijne fysiotherapeut.
In overleg tot goede diagnose en behandelplan gekomen. Met behandelingen en oefeningen duidelijke vooruitgang en deze ook vastgesteld en besproken. Ook duidelijk besproken dat volledig herstel nog geruime tijd kan duren maar door behandelingen en gesprek vertrouwen dat dit herstel er komt.
Als iemand dezelfde soort klachten heeft.
Professioneel, vriendelijk, luisterend
Wordt serieus genomen
Ik voel me er op mijn gemak.
B-Fysic Fysiotherapie Verzijden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
B-Fysic Fysiotherapie Verzijden heeft de volgende resultaten bereikt:
B-Fysic Fysiotherapie Verzijden
Baandervrouwenlaan 241
5282 TP Boxtel
Specialisatie schouderklachten, heeft mij erg geholpen !
Aardige mensen. Vriendelijk, kundig en flexibel.
Deskundig, gericht op verbetering en resultaat en legt makkelijk contact.
Goed gesprek
Als iemand dezelfde soort klachten heeft.
Professioneel, vriendelijk, luisterend
Wordt serieus genomen
Ik voel me er op mijn gemak.
B-Fysic Fysiotherapie Verzijden heeft de volgende resultaten bereikt:
B-Fysic Fysiotherapie Verzijden