Daisy was zorgzaam en nam mijn symptomen serieus. Ze gaf me goed advies over oefeningen en mijn probleem is nu opgelost.
Begrip voor mij dat ik snel weer wilde hardlopen, goede uitleg, oefeningen
Als iemand uit de buurt vergelijkbare klachten heeft en op zoek is naar een fysiotherapeut
Vriendelijk, luisterend, duidelijk, begripvol, kennis.
Geduldig, duidelijk en eerlijk. Nicole is een topper
De diagnose was volgens mij goed, maar het advies heeft de klachten sterk verergerd.
Goed geholpen en ook oefeningen gekregen om aan te blijven sterken. Kon weer met vertrouwen voetballen.
Dat zij het goed behandeld en goede advies voor mij heeft gegeven en zelf vertrouwen om te doen.
Professionele en vriendelijke begeleiding. Door deze fysiotherapie kan ik mij in het dagelijkse leven weer veel beter bewegen. Hier ben ik heel blij mee.
Hij neemt je klachten serieus ongeacht mijn hogere leeftijd, en past de oefeningen hier op aan indien nodig. Bovendien is er altijd ruimte voor overleg met hem over de aanpak van de klachten.
Goed luisteren en alle issues gericht aanpakken.
Zeer vriendelijke en deskundige fysiotherapeut.
Hij luistert goed naar de klachten , en past de oefeningen aan . Hij is realistisch over de haalbaarheid van het doen van de oefeningen en denkt mee over gestelde doelen. En adviseert hoe die aan te pakken.
Als het nodig is
Vriendelijke en professionele begeleiding Geduldig
B&B Healthcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt:

Begrip voor mij dat ik snel weer wilde hardlopen, goede uitleg, oefeningen
Vriendelijk, luisterend, duidelijk, begripvol, kennis.
Geduldig, duidelijk en eerlijk. Nicole is een topper
Goed luisteren en alle issues gericht aanpakken.
Zeer vriendelijke en deskundige fysiotherapeut.
Als het nodig is
Vriendelijke en professionele begeleiding Geduldig