een aardig en kundig meisje

Ik werd serieus genomen, de aard van de blessure werd duidelijk uitgelegd en ik kon zelf concreet aan de slag met aangeboden oefeningen. Er werd gekeken naar mijn wensen en hoe mijn sportleven eruit ziet. Daarnaast was er snel plek in de praktijk en was het inplannen van afspraken ook makkelijk. Er was geen wachtlijst.

Je ziet aan alles dat deze fysio weet waar ze het over heeft. Daarnaast denkt ze ook goed mee met de patient en zorgt dat de gekozen aanpak aansluit bij het leven van de patient

De fysio is positief en moedigt aan. Zij luistert en hoort mijn klachten en gaat daar specialistisch op in. Zij legt goed uit waar de pijn vandaan komt en geeft hele goede efficiënte oefeningen en ik ga daarmee vooruit!

SterSterSterSterLege ster

mijn klachten worden altijd afgerond met succes

Zeer vriendelijke dame, die mij de indruk gaf deskundig te zijn, ook al kan ik dit als leek moeilijk beoordelen.

André van de Burg nam mij serieus en bovendien keek hij naar het totaalplaatje en niet alleen naar dat ene symptoom. Dit laatste is voor mij erg belangrijk. Hij vertelde duidelijk wat hij ging doen en waarom.

Gerard van der Wees

De fysiotherapeut nam mij serieus, remde mij af waar nodig en stimuleerde waar nodig.

Goed luisteren en duidelijk over de behandeling.

Duidelijke en eerlijke feedback en instructies! Super fijn bezoek en veel geleerd!

Nicole is heel deskundig. Heeft me snel en accuraat behandeld. Ook heel fijn dat ze gelijk een echo heeft laten maken waardoor de oorzaak van de klachten duidelijk werden. En ze is heel sympathiek.

Peter Meijer

Vriendelijk, nuchter, 'to the point', goed advies en dat heeeft mij goed geholpen!

Hanna van Gerven is bijzonder creatief in het verzinnen van oefeningen, geeft motivatie!

Revalidatie gaat heel goed en de fysio is zeer kundig.

Ze kwam met goede adviezen. Ze dacht goed mee en heeft verstand van zaken.

B&B Healthcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 27 augustus 2021

B&B Healthcare

B&B Healthcare is een veelzijdig en wetenschappelijk georiënteerd fysiotherapiepraktijk met meer dan 15 vestigingen in Den Haag, Voorburg, Maassluis, Werkendam en Wijk & Aalburg. Iedere dag zetten wij onze expertise in om u op de beste manier te helpen. Onze goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten staan daarom iedere dag met veel plezier en 100% betrokkenheid voor u klaar.

een aardig en kundig meisje

SterSterSterSterLege ster

mijn klachten worden altijd afgerond met succes

Gerard van der Wees

Goed luisteren en duidelijk over de behandeling.

Peter Meijer

Revalidatie gaat heel goed en de fysio is zeer kundig.

Ze kwam met goede adviezen. Ze dacht goed mee en heeft verstand van zaken.

B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10