Sapthu C.G.
- Product of service:
- Camper verzekering
95% beveelt Aveco Verzekeringen aan!
Dik tevreden zijn mijn man en ik.
Zeer ontevreden. De schade-expert keurt zijn eigen vlees. Is vooringenomen met betrekking tot het merk van het te keuren voertuig. Ook de integriteit van uw bedrijf komt voor wat mij betreft in een kwaad daglicht. Er zou schade zijn geweest wat niet terug te vinden is op het taxatierapport van afgelopen november.
De schade is prima af gehandeld, geen problemen
Duurt wel lang als er een expert naar toe moet en wachten op rapport
Goed verzorgd
Uitermate correct, opvallend in vergelijk met andere verzekeraars
Wij zijn ongeveer 15 jaar verzekerd bij Aveco en hebben hagelschade meegemaakt, dat zeer goed afgehandeld is. Anderhalve week geleden ben ik in het ziekenhuis beland in Italië en mocht ik niet zelf met de camper terug rijden naar huis. Vliegen mocht ook niet. De communicatie met Aveco was super, binnen 3 uur was alles geregeld. Transport voor de camper en dat we mee konden naar huis, zelfs de chauffeur was meedenkend. Super vent. Dankjewel Aveco ! Els en Tonnie
Mijn ervaring met de schadeafhandeling is uitstekend.
Heel goed geregeld!
De afhandeling was plezierig, vlot en profesioneel
Zo lang ik verzekerd, 7 jaar heb ik twee maal de vezekering nodig gehad. In beide gevallen aan absoluut geweldige service en oplossing. Van mij krijgen ze 10 sterren
Slecht.
Dat is prima verlopen.
Heel go d
Goed. Blij dat een verzekeraar mee denkt en het probleem snapt.
Aveco Verzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aveco Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:
De schade is prima af gehandeld, geen problemen
Duurt wel lang als er een expert naar toe moet en wachten op rapport
Goed verzorgd
Uitermate correct, opvallend in vergelijk met andere verzekeraars
Mijn ervaring met de schadeafhandeling is uitstekend.
Heel goed geregeld!
De afhandeling was plezierig, vlot en profesioneel
Slecht.
Dat is prima verlopen.
Heel go d
Goed. Blij dat een verzekeraar mee denkt en het probleem snapt.
Aveco Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt: