8.5 /10

checkbox95% beveelt Aveco Verzekeringen aan!

Tineke van Oort

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gebeld voor het afsluiten van een verzekering. Ze zouden mij terugbellen echter hoor niets meer van ze. Als ik terugbel geven ze aan dat mijn aanvraag is afgewezen. Vervolgens krijg ik te horen dat ik misschien toch nog een kans maak, ik moet hiervoor een mailtje sturen waar naar hun waar ik vervolgens niets meer op terug hoor. Bij nogmaals bellen blijkt dat ze me toch niet kunnen willen verzekeren. Maar het blijkt dus dat ze geen campers zakelijk verzekeren als je de camper niet ook prive gebruikt (en het ging hier niet om een camper voor de verhuur of zoiets he, gewoon een camper voor eigen gebruik maar dan wel zakelijk). Waarom ze dit niet willen verzekeren is mij nog steeds onduidelijk daar konden ze geen antwoord op geven....

niets dus maar ik wilde een camper verzekering afsluiten

Mijn ervaring is niet best

SterSterLege sterLege sterLege ster

Aveco registreert schades bij de stichting cis. Niet erg dat doen er meer. Ik kreeg 3 weken voor mijn vakantie een schade van in de 300 euro. Kon niet gerepareerd worden via de partners van Aveco. Ander bedrijf kon dit wel nog net voor de vakantie. Hierdoor eigen risico van 250 euro. Vervolgens meld aveco bij stichting Cis een schade van ruim 300 euro uitgekeerd bedrag. In werkelijkheid is dit 61 euro. Ik heb de 61 euro terug geboekt en ondertussen al ruim half jaar later blijft de melding in Vis staan, ondanks diverse mails naar Aveco wanneer ze de melding verwijderen. Geen enkele reactie. Aftersales bij Aveco zijn ver onder de maat.

Uitstekend

SterSterLege sterLege sterLege ster

Jammer dat er op mijn eerste verzoek niet alerter werd gereageerd, had Aveco een leuk bedrag bespaart met weinig werk. Voor mij was alles sneller en minder werk geregeld. Dit was mijn eerste schade , behalve ruitschade, en dus nieuw voor mij.

Alles prima geregeld

Evaluatie schademelding

Vijf weken geleden werden wij in Spanje aangereden door een automobilist. Het was een zwaar ongeval. Gelukkig zijn we er zelf relatief goed uitgekomen maar onze 4 jaar oude camper werd technisch total loss verklaard. De schade is inmiddels door Aveco afgewikkeld, in samenwerking met Unigarant. Het contact met medewerkers van Aveco en Unigarant was erg goed. Korte lijnen, duidelijke communicatie en veel daadkracht.

Camper verzekering en reisverzekering

SterSterSterLege sterLege ster

Eerste contacten via het algemene nummer waren stroef, niet klantgericht meedenkend. Niet proactief, niet ontzorgend op mijn lastige situatie. De alarmcentrale deed dat veel beter, stelde de goede vragen en kwam direct met passende oplossingen. Toen de experts gekeken hadden verliep alles beter, alhoewel er hinderlijke fouten zijn gemaakt in de communicatie met de vervangend vervoer garage.

Die is top.

SterSterSterSterLege ster

Had de verzekering net afgesloten en kreeg toen een ruitschade. Uitstekend geregeld

SterSterSterSterLege ster

in principe netjes afgewerkt, buiten het feit dat ik zelf moest "bewijzen" dat er ter plaatse minimaal windkracht 7 heeft gewoed. Ik neem toch aan dat jullie goede contacten hebben met vele meteorologische diensten om dat even te checken. Heeft mij moeite en stress gekost.

Evaluatie schademelding

Ben erg tevreden. Na meerdere schade’s ( waar je echt niet op zit te wachten !) moet ik concluderen dat de afwikkeling en het contact hierover zeer klantvriendelijk is verlopen.

goed

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De afhandeling bij Aveco zelf is prima. Goede communicatie, snelle administratieve resultaten. Wat ronduit slecht is, is de technische afhandeling van een schade bij het verplichte schadebedrijf in de regio. Het kostte maanden voordat er ruimte was om een schade te herstellen en tijdens dat proces zelf liep er ook qua tijd van alles mis. Advies aan Aveco: zoek een ander of meerdere schadeherstelbedrijven in Friesland.

Evaluatie schademelding

Aveco Verzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Aveco Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 20 april 2017

Aveco Verzekeringen

Aveco heeft de beste verzekering voor je camper, caravan of tenttrailer. Samengesteld door en voor kampeerliefhebbers. Onze klanten krijgen daarbij altijd 10 jaar zekerheid, de beste voorwaarden en de meest betrokken service.

Tineke van Oort

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster