8.5 /10

checkbox95% beveelt Aveco Verzekeringen aan!

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Voor mij blijft een verzekering een noodzakelijk kwaad. Aveco vormt daar geen uitzondering op. Hoewel Aveco uiteindelijk de schade keurig netjes vergoed heeft, verwacht ik voor de forse premie (vergelijkbaar met een auto van meer dan € 50.000) wel iets meer dan dat. Bijvoorbeeld hulp bij een schadegeval, zeker in het buitenland en veel meer hulp om de schade hersteld te krijgen. Afgelopen jaar hadden wij schade. De afhandeling bij een door Aveco erkende hersteller (Vinken in Asten) heeft 4,5 maand geduurd. In onderstaande vragen zal ik dit verder toelichten.

SterSterSterSterLege ster

Positief. Na indiening duidelijke communicatie over het verdere proces.

Ruud Terpstra

Op weg naar de wintersport stranden we na twee uur al met een kapotte koppeling in de camper op de zaterdag voor de kerst vlakbij Osnabrück. Oostenrijk bleef dus ver uit beeld. Ondanks de week met Weihnachten waar alle bedrijven gesloten zijn, wisten jullie onze camper op te laten halen door een Duits bedrijf en later door Camperbedrijf Zinger in Beilen door een chauffeur van 80 jaar (!!). 's Avonds weer thuis, wat niet de bedoeling was, maar wel prima geregeld. De koppeling is inmiddels hersteld en de camper rijdt beter dan ooit te voren. Dank voor de vlotte reactie en voor de zorg voor onze camper. Geweldig.

camper ?

Deze uitstekend Door Aveco goed en juist afgehandeld.

Positief

SterSterSterSterLege ster

Algemene ervaring met schade-afhandeling: goed! Snel geregeld. Alleen snapte ik niet waarom ik in de loop van dat proces een nieuwe bevestiging van mijn verzekering kreeg, alsof ik die opnieuw had aangevraagd. Ik moest bellen om te checken of alle aanvullende verzekeringen die ik al had, doorliepen.

SterSterSterHalve sterLege ster

Uitstekend

Goed correcte afhandeling van de schade

SterSterSterSterLege ster

Daar ben ik zeer tevreden over.

Evaluatie schademelding

Schade is vlot afgehandeld, goede tussentijdse informatie via mail.

Evaluatie schademelding

Altijd heel positief, na deze keer een valse start, uiteindelijk netjes afgehandeld. Afhandeling liep maanden vertraging op omdat ik op mail van uw medewerker had gereageerd. Daar deze medewerker daarna langdurig zijn mail niet las en uw organisatie dat over het hoofd zag, stond de afhandeling stil. Pas toen ik na een paar maanden geduldig wachten belde met Aveco, bleek er niets verder met het dossier was gedaan. Daarna is alles snel en soepel verlopen

Evaluatie schademelding

Ik kan alleen erg positief zijn over de schadeafhandeling. Ik had tijdens mijn vakantie de schade gemeld en kreeg direct positief antwoord. Bij thuiskomst schade laten repareren, kosten ingediend en ook direct afgehandeld stressloos verloop.

Evaluatie schademelding

Aveco Verzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Aveco Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 20 april 2017

Aveco Verzekeringen

Aveco heeft de beste verzekering voor je camper, caravan of tenttrailer. Samengesteld door en voor kampeerliefhebbers. Onze klanten krijgen daarbij altijd 10 jaar zekerheid, de beste voorwaarden en de meest betrokken service.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

SterSterSterSterLege ster

Positief. Na indiening duidelijke communicatie over het verdere proces.

Ruud Terpstra

camper ?

Deze uitstekend Door Aveco goed en juist afgehandeld.

Positief

SterSterSterHalve sterLege ster

Uitstekend

Goed correcte afhandeling van de schade

SterSterSterSterLege ster

Daar ben ik zeer tevreden over.

Evaluatie schademelding

Schade is vlot afgehandeld, goede tussentijdse informatie via mail.

Aveco Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10