- Product of service:
- Evaluatie schademelding
95% beveelt Aveco Verzekeringen aan!
Afhandeling correct en snel
Schade gemeld, naar de reparateur schade hersteld. Snelle actie geen gezeur top.
We zijn echt super goed geholpen na onze klacht over de schadeclaim en hoe alles is gegaan. Daar wordt echt iets mee gedaan wat wij echt konden waarderen.
Perfecte verzekering, denken mee en gaat niet aleen om geld
In 1 geval ( gebarsten plexiglas boven cabine ) was er helaas geen enkel begrip voor mijn claim . Heb gevraagd om coulance…. / compromis van compensatie maar dat was niet bespreekbaar.
Het contact was vanaf het begin zeer goed. Ze denken mee , hoe het het beste te doen , de reparatie snel ingeplant , de rekening doorgestuurd en met 3 dagen het geld op de rekening zodat ik direct kon betalen. Meer dan top
Uitstekende afhandeling schade. Verder prima administratie.
Ik ben tevreden.
Schade opgelopen middag voor kerst, jullie waren pas maandag weer bereikbaar. Melding door grootte niet goed binnengekomen. Daarna ging alles goed en nu kunnen we weer in een nette bus rijden
Snel en efficiënt
Super snelle afhandeling van onze schade.
Superfijn! Een dikke 10.
goede afhandeling enn duidelijkheid over betaling
Ja goed over het algemeen. Benaderbaar en goede afwikkeling. Onlangs drie gevallen gehad zelfs ruitschade en afwikkeling schade door ongeluk in het buitenland. Het duurde allemaal wel lang niet door Aveco. Iets meer communicatie over de stand van zaken tussen door of hoe lang eea kan duren zou welkom zijn geweest
Aveco Verzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aveco Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:
Afhandeling correct en snel
Perfecte verzekering, denken mee en gaat niet aleen om geld
Uitstekende afhandeling schade. Verder prima administratie.
Ik ben tevreden.
Snel en efficiënt
Super snelle afhandeling van onze schade.
Superfijn! Een dikke 10.
goede afhandeling enn duidelijkheid over betaling