- Product of service:
- Evaluatie schademelding
95% beveelt Aveco Verzekeringen aan!
Heel fijn en duidelijk contact
Vindt wel jammer dat als ik een goed koper adres vindt dat ik wordt gestraft met extra eigen risico.
Bij een eerdere melding was dat prima. Deze keer loopt het minder goed. ik wacht nog op een vervolg reactie van de specialist omdat ik het niet eens ben met de conclusie.
Goed en vlot afgehandeld.
heel goed
Top
Afhandeling is soepel. Alleen jammer dat de repatatie van de caravan niet om de hoek bij de caravan reparateur gemaakt kon worden omdat jullie hier gee contract mee hebben.
de schade afhandeling is prima verlopen.
Heel positief
Uitstekend en snel afgehandeld.
De afhandeling is vlotjes verlopen
Jullie hebben het wel goed gedaan. De schadeafwikkeling is wel wat vaag geweest. Er blijkt een deel van de schade aan de koper (caravanhandel ) te zijn uitgekeerd. En dat heb ik uiteindelijk zelf moetenverhalen op hen.
Prima geregeld. Schade afhandeling reeël.
Aveco Verzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aveco Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel fijn en duidelijk contact
Goed en vlot afgehandeld.
heel goed
Top
de schade afhandeling is prima verlopen.
Heel positief
Uitstekend en snel afgehandeld.
De afhandeling is vlotjes verlopen
Prima geregeld. Schade afhandeling reeël.
Aveco Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt: