Petra Jongenelen
Bestelling kwam niet binnen. Daarna gebeld en vriendelijk geholpen, na enkele dagen werd het bezorgd. Gelukkig goed gekomen.
- Verbeterpunten of tips
- -
- Sterke punten
- -
- Product of service:
- HAIRSPRAY en shampoo
Opzich goede producten maar bij een bestelling boven 100 euro zou je toch wat leuke kleine samples verwachten. Ook was een tube open en niet dicht.
hassle free at a fair price
goede ervaring
Heel slecht, geen manier om de bestelling op te volgen, geen tracking om de verzending op te volgen en na 10dagen, nog steeds niets ontvangen
Super
goed
Snelle en correcte levering
Prima, komt beloftes na. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Is altijd goed
Betrouwbaar
Lang moeten wachten op levering,en daarbij nog eens zeer hoge verzendingskosten .
Fantastisch
AV-Dashop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AV-Dashop heeft de volgende resultaten bereikt:
hassle free at a fair price
goede ervaring
Super
goed
Snelle en correcte levering
Prima, komt beloftes na. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Is altijd goed
Betrouwbaar