9.4 /10

checkbox100% beveelt Auto Siero aan!

Pieter

Ik ben uitermate tevreden over autobedrijf Siero. Ik ben prima geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto. Goede afspraken gemaakt en alles verliep keurig.

Renault
Austral

Michel

Vriendelijk / Professioneel / Vakinhoudelijk en flexibel

Seat
Ibiza
Seat Ibiza

Auto Siero

"Onlangs een auto gekocht bij Siro Auto’s en ik ben zeer tevreden. Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk advies en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De afhandeling verliep soepel en de auto stond er tiptop bij. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbaar adres!"

Seal U-DMI

peter

fijn bedrijf, Ze weten de goede/ nette auto's in te kopen, en dan nog een goede na zorg en bereikbaar ( sleutel kwijt) netjes opgelost.

Focus
ford

Laura Camphens

Fijn contact bij een professioneel bedrijf!

Mini
Auto - Mini Cooper

X

SterSterSterSterLege ster

Goed behandeld

Peter Diener

Ik heb de aankoop van de auto, van begin tot het eind, als zeer prettig ervaren. Professioneel bedrijf en zeer klantvriendelijk. Ondanks het feit dat ik zo'n 200 km ver, van het autobedrijf woon, was de reis 100% de moeite waard.

Seal U dm-i

Super

1 serie
BMW

Sterre Holding

Zeer tevreden over Autobedrijf Siero. Onze tweedehands Land Rover Discovery was netjes en eerlijk aangeboden, en alles werd duidelijk uitgelegd. De service was vriendelijk, professioneel en betrouwbaar. Een prettige ervaring van begin tot eind, en we raden dit bedrijf zeker aan! Ook m.b.t. het afstemmen van de financial lease.

Discovery P300e

Sandra

Goede aankoop, vlotte afstemming en snelle levering

VW Golf

Ruben Smits

Zeer vriendelijke mensen en makkelijk contact met ze te krijgen. De auto werd netjes afgeleverd volgens afspraak. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn auto.

Bmw
X5

Remco

Goed ze komen hun afspraak na mooie auto gekocht bij aflevering beurt hadden ze ook 2 banden vervangen

C N

Mijn vader kocht hier 2 jaar terug zijn auto. Voor mij was het tijd voor m'n eerste auto. Ze hadden een mooie VW UP! staan en ik was gelijk verkocht, of beter gezegd, ze hadden gelijk de auto aan mij verkocht. Mooi ding en rijdt super! Prima service en een blinkende auto stond op me te wachten bij ophalen.

VW
UP!
VW UP!

Auto Siero verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Auto Siero heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 27 maart 2013

Auto Siero

Onze auto’s zijn perfect dealer onderhouden, vaak afkomstig van 1e eigenaar en de volledige (service)historie van de auto is bekend. Wij worden niet geremd door landsgrenzen door middel van onze eigen importservice.

Walstraat 6

peter

Focus
ford

Laura Camphens

Fijn contact bij een professioneel bedrijf!

Mini
Auto - Mini Cooper