Thomas
- VW
- Product of service:
- VW
Goede ervaring bij Auto Siero
Ze reageren snel, hebben een groot aanbod. Persoonlijk contact is uitstekend, vriendelijke benadering. Denken goed met je mee. Keurige aflevering. Een prima zaak, ook voor een volgende auto. Het is dat ik niet dagelijks een andere auto koop, maar m'n volgende kan zo maar weer bij Siero vandaan komen.
Super tof geholpen, helemaal blij met m'n nieuwe auto. Snelle service, en auto was al binnen 1 week rijklaar.
Duidelijk en Eerlijk
Prettig zaken doen.
Hier onze nieuwe gezinsauto gekocht vanwege de geboorte van onze zoon, super transparant bedrijf na het sturen van foto’s van onze oude auto een mooi inruilvoorstel gekregen dit in tegenstelling tot andere garages. Kregen alle informatie toegestuurd via de app geen geheimzinnige gedoe, of dat we eerst maar langs moesten komen om te kijken. Verder netjes en gastvrij ontvangen met koffie proefrit gemaakt en het eens geworden over de prijs, 2 weken later onze nieuwe auto opgehaald onderhoud laten uitvoeren door hun kort samengevat zag er allemaal keurig uit. Met ophalen van de auto net als de eerst keer weer gastvrij ontvangen met koffie. Kort samengevat een super bedrijf met een een goede oud Hollandse service niet lullen maar poetsen, wij komen hier zeker terug voor onze volgende auto.
Nette service, echte hulp en goed bereikbaar
Goed geholpen door Roy en heel blij met mijn nieuwe auto!
Super bedankt! Heel erg tevreden over de service en vriendelijk personeel!
Vriendelijk ontvangen door Frank en de deal was snel gesloten. Wilde de auto iets later ophalen door een verbouwing en ook dit was geen probleem.
de auto's zijn scherp geprijsd en als er wat mee is, dan wordt het altijd opgelost
Heel vriendelijk en goed geholpen! Alle lof voor dit bedrijf en zijn fijn geholpen! Vlot en correct!
Goede service, ook na aankoop.
Super personeel en heel behulpzaam. Ik kwam na sluitingstijd nog aan maar ze hebben netjes gewacht en me vriendelijk verder geholpen. Fijn team en de auto rijdt heerlijk! :)
Onlangs auto gekocht bij autosiero, vriendelijk personeel, goed geholpen, komen afspraken na alles snel geregeld. Auto zeer netjes afgeleverd niks op aan te merken. Erg blij mee.
Auto Siero verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Auto Siero heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijk en Eerlijk
Prettig zaken doen.
Nette service, echte hulp en goed bereikbaar
Goed geholpen door Roy en heel blij met mijn nieuwe auto!
Super bedankt! Heel erg tevreden over de service en vriendelijk personeel!
Goede service, ook na aankoop.
Auto Siero heeft de volgende resultaten bereikt: