Altijd goed contact en het leukste is nog dat mijn auto helemaal schoon ;was gemaakt, TOP!
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
99% beveelt Autoschade Herstel Groep aan!
Goed tot zeer goed.
Duidelijke afspraken, vriendelijk en professionele medewerkers. Schade vakkundig hersteld.
ik ben perfect geholpen en de auto ziet er beter uit als toen ik hem nieuw kocht...
Zeer kwalitatief werk geleverd Klantvriendelijke service, een keurige afhandeling en afwerking van de schade Een aanrader om je auto schade daar op te laten knappen
Prettig geholpen. Geen lange wachttijd. De schade is keurig verholpen. Fijne leenauto.
Vaklui!! Prima
Vriendelijke en correct
Je word correct geholpen!
Goede service, correcte medewerkers; oplossingsgericht.
Net bedrijf
De schade is prima hersteld. Het is echter lastig om je auto op het voorterrein te parkeren en de receptie is niet erg netjes. Dat kan allemaal door de verbouwing komen, maar ik denk dat een opgeruimde balie belangrijk is. Zo kan een ander geen klantgegevens van een ander zien.
Het personeel was uiterst vriendelijk en de schade is perfect hersteld.
Vriendelijk en kundig personeel Reparatie perfect uitgevoerd
Goed en alles weer goed geregeld
Autoschade Herstel Groep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autoschade Herstel Groep heeft de volgende resultaten bereikt:
Autoschade Herstel Groep
Keesomstraat 36
6716 AB Ede
Goed tot zeer goed.
Vaklui!! Prima
Vriendelijke en correct
Je word correct geholpen!
Goede service, correcte medewerkers; oplossingsgericht.
Net bedrijf
Het personeel was uiterst vriendelijk en de schade is perfect hersteld.
Vriendelijk en kundig personeel Reparatie perfect uitgevoerd
Goed en alles weer goed geregeld