9.2 /10

checkbox99% beveelt Autoschade Herstel Groep aan!

Zeer goed

Prachtig herstel van de schade, vriendelijke mensen

correct geholpen met de schade en goed werk afgeleverd

01 Evaluatie schadeherstel

Hele fijne mensen. Heerlijk persoonlijk en ook nog goede koffie! :-)

SterSterSterSterLege ster

Afhandeling schadeherstel in communicatie en uitvoering heb ik als heel goed ervaren. Ik vind de locatie echter heel onprettig. Omgeving komt louche over en het is niet duidelijk waar de receptie zit.

01 Evaluatie schadeherstel

De afspraak voor was snel gemaakt en de reparatie ook binnen paar dagen afgehandeld.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik heb de service en werkzaamheden van Auto Herstel Merel Hilversum als zeer prettig en doelgericht ervaren. Het totale proces van het herstellen van de schade verliep soepel. Met dank voor de goede communicatie en afhandeling.

Keurig herstel van de auto. Wagen is weer schoon afgeleverd

01 Evaluatie schadeherstel

Goed contact gehad was duidelijk en kwam de afspraken goed na.

01 Evaluatie schadeherstel

Goed! Professioneel, vriendelijk en komen afspraken goed na. De auto was zelfs nog vroeger klaar dan verwacht. Goede service!

SterSterSterHalve sterLege ster

Vlotte babbel maar het gevraagde wordt niet gedaan.

SterSterSterLege sterLege ster

de schade is goed herstelt alleen is de monteur vergeten kabels aan e sluiten waardoor een sensor steeds problemen gaf, uiteindelijk bij de Volvodealer is het probleem verholpen.

01 Evaluatie schadeherstel

Reparatie prima. Eenvoudig om afspraken te maken en men hield zich daaraan. Heel prettig geheel.

SterSterSterSterLege ster

Mijn algemene ervaring met Alderliesten Herstel is positief. Vriendelijke mensen en nette uitstraling van het bedrijf.

01 Evaluatie schadeherstel

Schade heel goed hersteld.

01 Evaluatie schadeherstel

Autoschade Herstel Groep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Autoschade Herstel Groep heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 17 augustus 2020

Autoschade Herstel Groep

Autoschade Herstel Groep. Vlot en veilig op weg, zonder gedoe. Dat beschrijft ons wel zo’n beetje in een notendop. Bij ons draait het om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen, zonder gedoe. Want schade is al vervelend genoeg. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, daarom zijn wij open en transparant in de manier waarop wij werken. Geen toeters en bellen, maar vakkundig en vertrouwd vakmanschap.

Keesomstraat 36

6716 AB Ede

Zeer goed

Prachtig herstel van de schade, vriendelijke mensen

correct geholpen met de schade en goed werk afgeleverd

01 Evaluatie schadeherstel

Hele fijne mensen. Heerlijk persoonlijk en ook nog goede koffie! :-)

Keurig herstel van de auto. Wagen is weer schoon afgeleverd

01 Evaluatie schadeherstel

Goed contact gehad was duidelijk en kwam de afspraken goed na.

SterSterSterHalve sterLege ster

Vlotte babbel maar het gevraagde wordt niet gedaan.

SterSterSterLege sterLege ster

01 Evaluatie schadeherstel

Schade heel goed hersteld.

Autoschade Herstel Groep heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10