- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
99% beveelt Autoschade Herstel Groep aan!
Prachtig herstel van de schade, vriendelijke mensen
correct geholpen met de schade en goed werk afgeleverd
Hele fijne mensen. Heerlijk persoonlijk en ook nog goede koffie! :-)
Afhandeling schadeherstel in communicatie en uitvoering heb ik als heel goed ervaren. Ik vind de locatie echter heel onprettig. Omgeving komt louche over en het is niet duidelijk waar de receptie zit.
De afspraak voor was snel gemaakt en de reparatie ook binnen paar dagen afgehandeld.
Ik heb de service en werkzaamheden van Auto Herstel Merel Hilversum als zeer prettig en doelgericht ervaren. Het totale proces van het herstellen van de schade verliep soepel. Met dank voor de goede communicatie en afhandeling.
Keurig herstel van de auto. Wagen is weer schoon afgeleverd
Goed contact gehad was duidelijk en kwam de afspraken goed na.
Goed! Professioneel, vriendelijk en komen afspraken goed na. De auto was zelfs nog vroeger klaar dan verwacht. Goede service!
Vlotte babbel maar het gevraagde wordt niet gedaan.
de schade is goed herstelt alleen is de monteur vergeten kabels aan e sluiten waardoor een sensor steeds problemen gaf, uiteindelijk bij de Volvodealer is het probleem verholpen.
Reparatie prima. Eenvoudig om afspraken te maken en men hield zich daaraan. Heel prettig geheel.
Mijn algemene ervaring met Alderliesten Herstel is positief. Vriendelijke mensen en nette uitstraling van het bedrijf.
Schade heel goed hersteld.
Autoschade Herstel Groep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autoschade Herstel Groep heeft de volgende resultaten bereikt:
Autoschade Herstel Groep
Keesomstraat 36
6716 AB Ede
Prachtig herstel van de schade, vriendelijke mensen
correct geholpen met de schade en goed werk afgeleverd
Hele fijne mensen. Heerlijk persoonlijk en ook nog goede koffie! :-)
Keurig herstel van de auto. Wagen is weer schoon afgeleverd
Goed contact gehad was duidelijk en kwam de afspraken goed na.
Vlotte babbel maar het gevraagde wordt niet gedaan.
Schade heel goed hersteld.
Autoschade Herstel Groep heeft de volgende resultaten bereikt:
Autoschade Herstel Groep