- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
99% beveelt Autoschade Herstel Groep aan!
Prettig bedrijf met fijne contact personen
Heel goed. Heel aardig en behulpzaam. Enige nadeel was de lange wachttijd, maar daar kan het bedrijf zelf natuurlijk niet veel aan doen.
Heel goed !
Mijn algemene ervaring is zeer goed
Fantastische service, vakmensen!!
De reparatiekosten waren veel hoger dan dat zichtbaar was.Bij ophalen geen uitleg, geen specificatie in de mai. Kentekenplaten voor/achter zijn omgewisseld. Gedeukte plaat zit nu achter. Vervangend vervoer was positief.
goed
OK
Uitstekende ervaring, alles is naar wens.
Zeer goed geholpen en hele vakkundige mensen daar
Prima afhandeling van de schade en hun contact en de afhandeling met de verzekeraar Nationale Nederlanden .
Autoschade Bleyenberg...is de enige die mijn schade mag repareren...regelen alles, vervangende auto met wensen, en als jou auto weer klaar is dan is ie als nieuw!
Vakkundig en snel geholpen. De afspraken kwamen in goed overleg tot stand en de reparatie is binnen de gestelde tijd naar wens uitgevoerd. Ook heb ik me niet druk hoeven maken over de samenwerking met de verzekeraar, het personeel van Autoschadehuis Gouda wist bijvoorbeeld precies wat ik wel of niet zelf moest betalen. Helemaal ontzorgd dus!
Vriendelijk personeel, goede service en een snelle afhandeling.
Autoschade Herstel Groep verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autoschade Herstel Groep heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn algemene ervaring is zeer goed
Fantastische service, vakmensen!!
goed
OK
Uitstekende ervaring, alles is naar wens.
Zeer goed geholpen en hele vakkundige mensen daar
Vriendelijk personeel, goede service en een snelle afhandeling.
Autoschade Herstel Groep heeft de volgende resultaten bereikt:
Autoschade Herstel Groep