Itsoklussenbedrijf
the best
Een absolute aanrader! Wij zijn zeer goed geholpen door de medewerker. Hij was heel transparant en nam de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Hij maakte het heel persoonlijk en gaf ons echt het gevoel de beste deal voor ons te hebben. Nu kom ik toevallig zelf uit de sales dus ik kan heel goed de onderscheid maken tussen een verkoper die het voor de centen doet (kwantiteit) of een die het vanuit zijn hart doet, voor de lange termijn (kwaliteit). Daarnaast belde hij ons na een week ook nog eens op om te vragen of alles goed was verlopen en ons te feliciteren met onze nieuwe auto, echt een van de betere adviseurs die ik heb gesproken.😃 Hardstikke bedankt! Groetjes fam. Edwards
Autokan! Goed bereikbaar! Toegewijd, duidelijk, flexibel en snel.
Goede snelle en leuk contact. Vragen en begeleiding was super. Alles was echt snel rond. En eerder aflossen geen probleem en tussentijds ruilen kan ook. Erg persoonlijk contact . IK BEN SUPER BLIJ 🥳🥳🥳🥳 VETTE TESLA S. LAKKAHHH
Zeer goede ervaring gehad met Arjen van Autokan. Bijzonder snel geholpen en (mede door goede communicatie, samenwerking en voorbereiding van alle partijen) had ik een offerte op maandagochtend en een auto voor de deur op dinsdagmiddag.
Goed geholpen en meegedacht fijne medewerkers
Snel en helder
Was alles snel
Zeer behulpzaam en alles enorm snel geregeld. Duidelijke communicatie en alles conform afspraak. Absoluut een aanrader!
Ik wil graag mijn enorme waardering uitspreken voor de fantastische service die ik heb ontvangen van Arjen Knollmüller bij Autokan. Vanaf het eerste contactmoment ben ik ontzettend goed geholpen. Arjen was niet alleen professioneel en deskundig, maar ook zeer betrokken en meedenkend. Geen vraag was te veel, en alles werd tot in de puntjes geregeld met een snelheid en efficiëntie. De communicatie was helder en vriendelijk, en ik voelde me echt gewaardeerd als klant. Dankzij Arjen verliep het gehele proces vlekkeloos en zonder zorgen. Kortom, een absolute aanrader! Ik ben meer dan tevreden en zou zonder twijfel opnieuw voor Autokan kiezen, mede dankzij deze topservice. Bedankt voor de uitstekende hulp en het geweldige advies!
Super goed en snel geholpen. Helder en transparant. Top bedrijf!
Snelle en duidelijke afhandeling. Vriendelijk en denken mee. Ik ben goed geholpen door Raymon.Top! Ik werd goed op de hoogte gehouden
Super fijn
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van sandjo bij Autokan. Het hele proces, van begin tot eind, verliep zeer soepel en prettig. De medewerker nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en gaf waardevolle tips, wat het proces nog makkelijker maakte. Het contact was snel en professioneel, en ik voelde me gedurende het hele traject goed geholpen. Bedankt voor de fijne ervaring!
Snelle service, staat gereed voor elke vraag
Autokan.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Autokan.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
the best
Autokan! Goed bereikbaar! Toegewijd, duidelijk, flexibel en snel.
Goed geholpen en meegedacht fijne medewerkers
Snel en helder
Was alles snel
Super goed en snel geholpen. Helder en transparant. Top bedrijf!
Super fijn
Snelle service, staat gereed voor elke vraag