Hardi Hassan
Mijn ervaring met leasemaatschappij Autokan is ronduit teleurstellend en frustrerend geweest. Vanaf het allereerste contactmoment ging het al mis. De communicatie is werkelijk ondermaats en lijkt totaal niet serieus genomen te worden door het bedrijf. Het voelt alsof je als klant totaal niet belangrijk bent. Om te beginnen duurt het ontzettend lang voordat je überhaupt een reactie krijgt op vragen of verzoeken. E-mails blijven dagenlang onbeantwoord, en als je eindelijk een reactie ontvangt, is die vaak onduidelijk, onvolledig of gewoon niet relevant voor de vraag die je hebt gesteld. Het lijkt alsof niemand daar echt weet wat er speelt of moeite doet om je fatsoenlijk te helpen. Telefonisch contact is al helemaal een drama. Je wordt eindeloos in de wacht gezet, en als je iemand aan de lijn krijgt, word je vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Niemand neemt verantwoordelijkheid, en je krijgt telkens tegenstrijdige informatie. Het geeft je totaal geen vertrouwen dat je met een professionele organisatie te maken hebt. Wat het nog erger maakt, is dat gemaakte afspraken niet worden nagekomen. Je wordt beloofd dat dingen geregeld worden of dat je teruggebeld wordt, maar dit gebeurt simpelweg niet. Je moet er zelf constant achteraan zitten, wat enorm vermoeiend en tijdrovend is. Daarnaast is er totaal geen transparantie. Je krijgt weinig tot geen duidelijke informatie over de voortgang van zaken, contractdetails of wijzigingen. Alles voelt vaag en rommelig, alsof er geen structuur is binnen het bedrijf. Al met al is mijn ervaring met Autokan zeer negatief. Slechte communicatie, gebrek aan professionaliteit en het niet nakomen van afspraken maken dat ik dit bedrijf absoluut niet kan aanbevelen. Als je waarde hecht aan duidelijke communicatie en betrouwbaarheid, zou ik hier ver vandaan blijven.