Fiks zorg

Voor de 2e keer met autokan zaken gedaan, dit uiteraard vanuit een eerdere fijne samenwerking. Dit was de 2e keer niet anders

Tcg Kingdom

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, vlot en duidelijk

Pâtisserie A.C de Boer

Fantastisch! Ging super snel !

Maat Administratie

Super fijne ervaring met Autokan en alles was snel geregeld! Ik had een offerte opgevraagd voor een auto en Jeroen belde mij dat die auto helaas al weg was, en vroeg of hij mocht helpen met een andere mooie auto uitzoeken. Zo gezegd zo gedaan! Alleen ging het appje voor mijn wensen naar mijn man en toen heeft mijn man het stiekem zonder mij medeweten verder opgepakt met Jeroen 😂 Samen hebben hun die dag een auto uitgezocht waar ik diezelfde middag nog een proefrit in kon maken zonder dat ik dit wist super leuke verarming hahahaha alles hebben ze samen geheim gehouden! Het was zo nadrukkelijk afgesproken dat ik een dag later na na de proefrit contact opnam met Autokan om door te geven dat ik de auto koop en dat alles in orde gemaakt kon worden dat ze eerst dubbel gingen checken of ze het wel met mijn mochten oppakken en mocht weten 😂 ze wilde namelijk niet al de cadeauverpakking van een cadeau halen zonder dat ik het al wist.. Super leuk! Succes Autokan vooral zo doorgaan, als ik een andere auto zou willen zou ik zeker weer bij jullie komen om het te regelen.

F-tech.maintenance

Zeer tevreden over AutoKan. Ik had meerdere aanbieders bekeken en AutoKan wist mij uiteindelijk een scherpe leaseprijs te bieden die zelfs beter was dan de nummer 1 van Nederland. Ik ben hierbij uitstekend geholpen door David lease adviseur. Vanaf het eerste contact waren de gesprekken prettig en persoonlijk. David nam de tijd om alles goed uit te leggen, gaf duidelijke informatie en dacht echt met mij mee. Uiteindelijk hebben we een mooie deal kunnen sluiten. Inmiddels rij ik met veel plezier in mijn mooie Audi. Bedankt David en AutoKan voor de fijne service en het goede contact.

Asma

Zeer tevreden over Autokan Financial Lease! Ik ben vanaf het begin ontzettend goed geholpen. Er werd goed met mij meegedacht en alles is snel en duidelijk geregeld. Ook toen mijn eerste aanvraag door omstandigheden helaas niet door kon gaan, stonden ze ervoor open dat ik op een later moment terug zou komen. Toen alles weer in orde was, ben ik opnieuw heel fijn en snel geholpen. Ze zijn goed bereikbaar, nemen de tijd om vragen te beantwoorden en leggen alles duidelijk uit wanneer iets niet helemaal duidelijk is. Ik heb mijn eerste ervaring met financial lease als zeer prettig ervaren en ben erg blij met de service. Zeker een aanrader!

F Sol

David heeft mij fantastisch geholpen bij Autokan! Wat vooral opviel was zijn enorme kennis en deskundigheid. Hij weet echt waar hij het over heeft en kan alles op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleggen. Geen vraag is te veel en hij neemt alle tijd om mee te denken en het beste advies te geven. Daarnaast is hij ontzettend vriendelijk, professioneel en betrouwbaar. Je merkt meteen dat hij veel ervaring heeft en zijn vak goed verstaat. Dankzij David voelde ik me goed geïnformeerd en kon ik met een gerust gevoel de juiste keuze maken. Echt een topper en absoluut een aanrader! Nogmaals bedankt voor de geweldige service, David!

Mercia Beheer

Zeer professioneel en voortvarend geholpen. Het persoonlijk contact en de zeer proactieve houding van Iwan Jonker was doorslaggevend. Dank!

superbehulpzaam en meedenkend, top service!

M.jorna dienstverleningen

Ik vind communicatie belangrijk en na mijn mening is het perfect tijdens het zoeken naar iets en er na wort je gebeld of gemail of t allemaal bevallen is echt perfect

MH systems

Fijne snelle reactie en korte lijnen, makkelijk te bereiken.

Mo&mo

Alex sin, Aanwinst voor het bedrijf. Super goed geholpen.snel en duidelijk goede communicatie. top bedrijf. Alex Dankje wel.

Jayce ventures

Sandjo heeft mij vanaf het begin goed geholpen en zelfs meegezocht naar autos die nog niet op autokan zelf stonden! Eenmaal de keuze is gemaakt heeft sandjo er alles aan gedaan om mij zo snel mogelijk de weg op te krijgen top service!

Emperium Ventures Holding B.V.

snelle service en een zeer goede medewerking

Romanian Construction

perfect

Autokan.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Autokan.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9,4/10
  • checkEerste review geschreven op 20 september 2019

Autokan.nl

Al bijna 10 jaar helpen wij zzp’ers en mkb’ers die zakelijk willen rijden. Vanuit onze Groningse nuchterheid én daadkracht bieden wij een sneller, eenvoudiger en vriendelijker alternatief in financial lease. Geen gedoe, geen verrassingen — gewoon goed geregeld. Dankzij een landelijk netwerk van meer dan 700 betrouwbare autodealers vind je bij ons altijd een passend aanbod. Wij luisteren écht naar jouw wensen en denken met je mee. Of je nu een compacte stadsauto of een robuuste bedrijfswagen zoekt: wij zorgen dat je snel en met een goed gevoel op weg bent. Onze kracht zit in de combinatie van persoonlijke aandacht en efficiëntie. We gaan voor snelheid mét tevredenheid. En dat doen we met een gedreven team van enthousiaste medewerkers! Onze ambitie? De leukste en meest betrouwbare financial leasepartner van Nederland zijn — en blijven. Want zakelijk leasen via Autokan gaat sneller, eenvoudiger en vriendelijker! Kunnen we jou helpen aan jouw volgende zakelijke auto?

Oosterkade 3-4

9711 RS Groningen

Fiks zorg

Tcg Kingdom

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk, vlot en duidelijk

Pâtisserie A.C de Boer

Fantastisch! Ging super snel !

Maat Administratie

F-tech.maintenance

Asma

F Sol

Mercia Beheer

superbehulpzaam en meedenkend, top service!

M.jorna dienstverleningen

MH systems

Fijne snelle reactie en korte lijnen, makkelijk te bereiken.

Mo&mo

Jayce ventures

Emperium Ventures Holding B.V.

snelle service en een zeer goede medewerking

Romanian Construction