9.4 /10

checkbox98% beveelt Autokan Financial Lease aan!

Ha Secur

Hele fijn evaring met dit bedrijf, vooral Iwan die helpt mij al jaren hartstikke goed.

Cinar

Super blij Gelijk bij me eerste bel had Iwan me snel geholpen en goed gevoel gegeven dat ik direct een deal sloot en kon me auto al na twee dagen ophalen 🥳🥳🥳 En ja ik raad zeker deze bedrijf aan 😉 Wel vragen naar Iwan die is top gozer die meteen al telefonisch checkt en akkoord geeft super bedankt nogmaal iwan

Zeli

Een week geleden heb ik hier een leasecontract afgesloten. Jeroen Teerlinck heeft mij uitstekend geholpen en ik ben erg tevreden over zijn service. Hij heeft zelfs geholpen met zaken die niet tot zijn werk behoorden, waarvoor mijn dank. Ik ben heel blij met de auto en het leasecontract. Bij andere bedrijven was de rente bijna twee keer zo hoog. Zeker een aanrader. Vijf sterren!

A&Z Comfort Taxi

Een hele fijne ervaring gehad met Autokan, en in het bijzonder met Iwan. Iwan heeft mij vanaf het begin super goed geholpen. Hij was altijd bereikbaar, dacht goed met mij mee en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. De communicatie was snel, eerlijk en vooral heel prettig. Dankzij Iwan verliep alles soepel en zonder onnodige stress. Je merkt gewoon dat hij zijn werk met aandacht doet en echt naar de klant luistert. Iwan, bedankt voor je inzet en de fijne service! Absoluut een aanrader. 🙌🚗

Nefertiti amsterdam

We zijn goed geholpen door Jordi

Monne painting bv

Top

The luxe beauty and care

Ik ben ontzettend goed geholpen door David van AutoKan! Hij heeft echt zijn best gedaan om mijn wens voor de Volkswagen Taigo toch mogelijk te maken. Hij was heel geduldig, nam de tijd om al mijn vragen duidelijk te beantwoorden en dacht steeds met mij mee om alles zo snel mogelijk rond te krijgen. Dankzij zijn inzet is het uiteindelijk gelukt! Ik ben super tevreden met de service. David is echt een topper

Cleansnel

Goed heb binnen 2 werkdagen een droom auto gekregen met behulp van de beste man Jordy mooi & fijn geholpen ik raad aan deze bedrijf gelijk te benaderen voor je droom auto en vragen of Jordy je kan helpen duidelijker en sneller kan niet

Antwoord Autokan Financial Lease

Beste Cleansnel, Hartelijk dank voor uw positieve review en aanbeveling! Fijn om te horen dat Jordi u goed heeft geholpen bij het vinden van uw droomauto. Met vriendelijke groet, Team Autokan.

Trostmoment

Ik ben heel goed en snel geholpen. De reactie kwam snel en het contact was makkelijk en prettig. Ik ben erg tevreden over de service en zou deze zeker aanraden!

Antwoord Autokan Financial Lease

Beste Trostmoment, bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle en prettige service van Camiel. Met vriendelijke groet, Team Autokan.

Reach2fly

Top ervaring helpen je overal mee

Antwoord Autokan Financial Lease

Beste Reach2fly, hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat Jordi u goed heeft kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Autokan.

Yassine

Ik ben ontzettend goed geholpen door Jeroen van Autokan. Vanaf het eerste contact was hij vriendelijk, geduldig en nam hij echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren. Hij dacht met mij mee, gaf eerlijk advies en deed zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat ik de juiste auto kon kopen. Zijn klantvriendelijkheid, betrokkenheid en professionele houding maakten het hele proces prettig en zorgeloos. Je merkt dat hij zijn werk met plezier doet en dat hij echt het beste voor zijn klanten wil. Ik ben erg tevreden met de service en kan Jeroen en Autokan zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en uitstekende service. Bedankt voor alle hulp!

Antwoord Autokan Financial Lease

Beste Yassine, hartelijk dank voor uw prachtige woorden over Jeroen Teerlinck en onze service. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw ervaring. Met vriendelijke groet, Team Autokan.

24 @ your service

Jordi heeft mij goed geholpen goed geïnformeerd altijd na de beste oplossingen gekeken ook top Service kan niks anders zeggen en ga over een aantal jaar weer met hem in zee

Antwoord Autokan Financial Lease

Beste, bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat Jordi u goed heeft kunnen helpen en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn. Groet, Team Autokan.

Manie’s care & support

Erg tevreden met hoe alles is verlopen!

Antwoord Autokan Financial Lease

Geachte Manie’s, hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de gang van zaken. Met vriendelijke groet, Team Autokan.

Marius Ardelean

I had a great experience with Autokan. Jordi Mulder was professional, friendly, and very helpful throughout the entire process. Everything was clear, smooth, and handled efficiently. I’m very happy with the service and would definitely recommend Autokan to others. Thank you!

Serona Studio

It was very simple, flexible and quick.

Autokan Financial Lease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Autokan Financial Lease heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 20 september 2019

Autokan Financial Lease

Al bijna 10 jaar helpen wij zzp’ers en mkb’ers die zakelijk willen rijden. Vanuit onze Groningse nuchterheid én daadkracht bieden wij een sneller, eenvoudiger en vriendelijker alternatief in financial lease. Geen gedoe, geen verrassingen — gewoon goed geregeld. Dankzij een landelijk netwerk van meer dan 700 betrouwbare autodealers vind je bij ons altijd een passend aanbod. Wij luisteren écht naar jouw wensen en denken met je mee. Of je nu een compacte stadsauto of een robuuste bedrijfswagen zoekt: wij zorgen dat je snel en met een goed gevoel op weg bent. Onze kracht zit in de combinatie van persoonlijke aandacht en efficiëntie. We gaan voor snelheid mét tevredenheid. En dat doen we met een gedreven team van enthousiaste medewerkers! Onze ambitie? De leukste en meest betrouwbare financial leasepartner van Nederland zijn — en blijven. Want zakelijk leasen via Autokan gaat sneller, eenvoudiger en vriendelijker! Kunnen we jou helpen aan jouw volgende zakelijke auto?

Oosterkade 3-4

Top ervaring helpen je overal mee

Yassine

24 @ your service

Manie’s care & support

Erg tevreden met hoe alles is verlopen!

Marius Ardelean

Serona Studio

It was very simple, flexible and quick.

Autokan Financial Lease heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10