Reviews

9.3 / 10
201 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
9.2/10
Vriendelijkheid personeel
9.4/10
Betrouwbaarheid
9.4/10
Deskundigheid personeel
9.2/10
Afspraken nakomen
9.4/10
Aanbeveling voor nieuwe klanten
9.4/10
Presentatie
9.2/10
Showroom
8.8/10
Communicatie
9.2/10

201 Reviews

Klaas Rill

10/10

Heel goed.

Sterke punten

Service,aandacht

Verbeterpunten of tips

Geen


F.Ekkelenkamp

10/10

Reeds 20 jaar klant en zeer goede ervaring.

Sterke punten

klantvriendelijk en persoonlijke aanpak klant.men kent de klant bij naam.

Verbeterpunten of tips

geen


Pascal Croes

10/10

Eind 2019 een Audi A4 gekocht bij ze. Na periode verbruikte de auto erg veel olie. Direct contact opgenomen. Het probleem werd gelijk opgepakt en zeer netjes afgewikkeld. Super bedrijf. Ondanks dat... Eind 2019 een Audi A4 gekocht bij ze. Na periode verbruikte de auto erg veel olie. Direct contact opgenomen. Het probleem werd gelijk opgepakt en zeer netjes afgewikkeld. Super bedrijf. Ondanks dat het 100 km rijden is zou ik mijn volgende auto daar weer kopen. Zeker een autobedrijf om aan te bevelen.

Sterke punten

Vriendelijke mensen.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Ton Langeveld

10/10

Zeer tevreden over dit bedrijf,luisteren goed naar je wensen ,deskundig geholpen door adviseur dhr R.Popping,beveel dit bedrijf aan Ton Langeveld.

Sterke punten

Betrouwbaar

Verbeterpunten of tips

Geen


Vincent

8/10
(Bewerkt)

Prima service!

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Niet bezuinigen op automatten


Veerman Makelaardij og

10/10

Goed professioneel bedrijf die zijn afspraken waarmaakt,

Sterke punten

Betrouwbaar

Verbeterpunten of tips

Geen


N. de Vries

9/10

Altijd goed

Sterke punten

Communicatie

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

8/10

Prachtige auto gekocht na een zoektocht op internet! We wonen in Roden dus een afspraak gemaakt om te komen kijken alles prima voor mekaar, uiteindelijk gekocht en afspraak gemaakt om de auto op te... Prachtige auto gekocht na een zoektocht op internet! We wonen in Roden dus een afspraak gemaakt om te komen kijken alles prima voor mekaar, uiteindelijk gekocht en afspraak gemaakt om de auto op te komen halen.
De dag dat ik de auto op ging halen, super was helemaal blij! In de auto gebeld met mijn man thuis die op internet meekeek of de auto al een nieuwe keuringsdatum had en die had hij nog niet! Ben weer naar binnen gelopen naar de verkoper en gevraagd of de auto echt wel gekeurd was; jazeker was zijn antwoord!
Nou niet dus!!! Krijg paar weken later telefoon, mevrouw uw auto is niet afgemeld na het keuren!!! Waaaat!!! Ok kom ik wel terug, dit betekent een uur heen een uur wachten en weer een uur terug en wat liters benzine (onze auto loopt niet op water) en tuurlijk dit kan gebeuren maar hallo! En vragen hoe hij me tegemoet kan komen, dat had je al moeten verzinnen voordat ik kwam! Was gewoon een beetje beduusd dat ik eigenlijk werd afgescheept met een potje chocolade terwijl het hun schuld is! Mijn man zei net al; dat is een enorm duur potje chocolade.

Sterke punten

Prachtige auto, prima geholpen door enthousiaste verkoper!

Verbeterpunten of tips

Check dingen nog eens als ergens om gevraagd wordt! De volgende klant wacht wel hoor!


Broekhuizen

10/10

Prettig

Sterke punten

Betrouwbaar

Verbeterpunten of tips

Geen


Niek van der Knokke

8/10

Goed ervaring bij het kopen van een auto. Ze denken graag met mij mee en willen hier ook in schuiven indien nodig. Wat ook erg prettig wasbord dat ze je de tijd gunnen om een beslissing te kunnen... Goed ervaring bij het kopen van een auto. Ze denken graag met mij mee en willen hier ook in schuiven indien nodig. Wat ook erg prettig wasbord dat ze je de tijd gunnen om een beslissing te kunnen maken op een eigen manier

Sterke punten

Flexibiliteit en meedenkend.

Verbeterpunten of tips

Showroom mooiere uitstraling geven.