Reviews

9.4 / 10
177 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
9.2/10
Vriendelijkheid personeel
9.4/10
Betrouwbaarheid
9.4/10
Deskundigheid personeel
9.2/10
Afspraken nakomen
9.4/10
Aanbeveling voor nieuwe klanten
9.4/10
Presentatie
9.2/10
Showroom
8.8/10
Communicatie
9.2/10

177 Reviews

Alwin Zuiderduin Neede

9/10

Prettige benadering door de medewerkers

Sterke punten

Ongedwongen sfeer, verkoper voelt zich niet verheven boven de klant, maar staat naast de klant

Verbeterpunten of tips

Door de uitgebreide elektronica in de kona, zou deze 65 plusser iets meer info willen hebben.


Inge van der Moolen

10/10

Een mooi bedrijf waar ik hoop nog vele jaren klant van te mogen zijn

Sterke punten

Meedenken over mogelijkheden. Ik had geen groot budget, maar er kwam toch een leuke occasion te voorschijn. Ik ben er superblij mee.

Verbeterpunten of tips

Weet ik nu nog niet, daar ben ik nu nog te kort voor bij het bedrijf


F.A. van ter Beek

10/10

Vriendelijk personeel, kijken goed naar je persoonlijke situatie en of een bepaalde auto wel bij je past kwa gebruiker, budget etc. Komen eerlijk en duidelijk over.

Sterke punten

Goede service, mogelijkheid tot leenauto of leenfiets. Doen niet heel moeilijk over zaken


Anoniem

10/10

Top!

Sterke punten

Uitstekende service

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

8/10

Altijd vriendelijke ontvangst, er valt goed een afspraak te maken en een kleine handeling ter plekke oplossen (zoals het bevestigen van de trekhaak) is ook nooit een probleem, chapeau!

Sterke punten

snel en adequaat

Verbeterpunten of tips

n.v.t., (wat niet in hun macht ligt: de kentekenplaat op sommige modellen auto's zó plaatsen dar er een vaste trekhaak kan worden gemonteerd. ik heb altijd weer moeite met het bevestigen er van.

Reactie Autobedrijf Bert Wieten:

Bedankt voor uw review. Wij zijn het met uw verbeterpunt eens maar helaas is dat een product-eigenschap waar wij niets aan kunnen veranderen. Natuurlijk blijven wij u graag helpen.


Hrm Veldman

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Aandacht voor de klant

Verbeterpunten of tips

Geen


johan

8/10

Positieve indruk

Sterke punten

Klantvriendelijke benadeting


Anoniem

10/10

Altijd goede service


Koele

10/10

Vier weken geleden een vervelend ongeluk gehad waardoor we noodgedwongen op zoek moesten naar een andere auto. Dankzij Roel Popping zijn we hier fantastisch in geslaagd. Wat werden verder ook... Vier weken geleden een vervelend ongeluk gehad waardoor we noodgedwongen op zoek moesten naar een andere auto. Dankzij Roel Popping zijn we hier fantastisch in geslaagd. Wat werden verder ook keurig geholpen ruim drie weken lang kregen we vervangend vervoer, werd er meegedacht en meegezocht.
Ik kan niet anders zeggen dan dat we wederom perfect zijn geholpen door autobedrijf Bert Wieten en zijn medewerkers!!!