Reviews

9.4 / 10
164 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
9.1/10
Vriendelijkheid personeel
9.5/10
Betrouwbaarheid
9.4/10
Deskundigheid personeel
9.3/10
Afspraken nakomen
9.4/10
Aanbeveling voor nieuwe klanten
9.4/10
Presentatie
9.1/10
Showroom
8.8/10
Communicatie
9.2/10

164 Reviews

Mirella Franse

9/10

Als ik zomaar of op afspraak binnen komt lopen is er altijd een goede sfeer. Iedereen is klant vriendelijk en ik voel me er op m’n gemak.

Sterke punten

Ik loop altijd zeer tevreden weer naar buiten als ik zonder afspraak langs kom en naar tevredenheid geholpen wordt

Verbeterpunten of tips

Nee


Henk Fijn

10/10

Zeker goed

Sterke punten

Prettig geholpen

Verbeterpunten of tips

Nee


G de Man

10/10

Goede ervaring met bedrijf , ze doen ook werkelijk wat ze beloven en soms meer dat.

Sterke punten

Heeft tijdens garantie periode klacht perfect opgelost

Verbeterpunten of tips

Voor zover wij het kunnen beoordelen zijn er geen verbeterpunten


A.Grevelink

10/10

Vakkundig,vriendelijk en gastvrij.


Niels IJzerman

10/10

Zeer prettig, aangenaam en goed


t. ottevanger

9/10

Ik ben zeer tevreden over de ontvangst en de service die ik mocht ervaren tijdens mijn aankoop bij de aankoop van mijn i10 alle lof.

Sterke punten

ja , de uitleg en de koffie

Verbeterpunten of tips

ga zo door


H. van der Veer

10/10

Tot nu toe altijd super tevreden. Gisteren de APK uitgevoerd plus een aangepast beurtje wegens weinig kilometers door ziekte. Prima gedaan hoor Hendrik!
Stap vast niet over naar Auto Palace....
Tot nu toe altijd super tevreden. Gisteren de APK uitgevoerd plus een aangepast beurtje wegens weinig kilometers door ziekte. Prima gedaan hoor Hendrik!
Stap vast niet over naar Auto Palace. Hier zit de deskundigheid en klantvriendelijkheid! Ga zo door!


g.versloot

8/10

Gevraagd krasje bij te werken maar dat is niet gebeurd

Sterke punten

overig is goed gedaan

Verbeterpunten of tips

doen wat er gevraagd wordt of anders zeggen waarom niet


G.versloot

8/10

Dat is positief

Sterke punten

Aandacht


Anoniem

8/10

Goed

Sterke punten

service

Verbeterpunten of tips

geen