Vond je het bestellen gemakkelijk?

Patrick Helling

Prima bedrijf, snelle feedback met een probleem die ik had

Goede en snelle service

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Geen zwak gevonden

KH Mät & Anläggning AB

Martin

Banden zijn, zelfs rondom drukke kerstperiode, keurig en op tijd afgeleverd.

Goeie website.

Track/tracé heeft niet gewerkt, was bij toeval thuis toen banden werden afgeleverd. (Weet niet of dit aan Autobanden Prijsvechter ligt)

Ben

(Bewerkt)

Goed alleen de informatie van levering is fout gegaan
Bij toeval is het goed gegaan

Het zou wel leuk zijn geweest om dat het een dag van te voren wordt gemeld niet op de dag zelf

Prijsvechter

Reageren mag sneller

Frits

(Bewerkt)

Snelle levering, prima prijzen, snel en deskundig contact. Klasse!!

snelle levering prima prijzen

De aangesloten garage Heijwegen in Amersfoort doet mijn prima ervaring met jullie totaal teniet. Je wordt afgeblaft, afspraken worden niet nagekomen en uiteindelijk krijg je na veel ZELF bellen en... De aangesloten garage Heijwegen in Amersfoort doet mijn prima ervaring met jullie totaal teniet. Je wordt afgeblaft, afspraken worden niet nagekomen en uiteindelijk krijg je na veel ZELF bellen en volhouden een afspraak om na DRIE WEKEN wachten de banden te wisselen. En dat kostte vervolgens 1.5 uur! Nooit meer naar deze garage!!

Ramon Ravestein

Vanaf het 1e moment een prettig contact.
Vanaf het 1e moment een prettig contact.
Kreeg een goed advies, nadat ik eerst een andere winterband had gezien. Uiteraard duurder, maar zeer goed onderbouwd waarom degene, die ik uitgezocht had beter niet kon nemen. De levering wasgoed gegaan.

Zeer kundig

Denk geen echte verbetering, maar was voor een leek lastig zoeken met zoveel keuze.

A en J garagebedrijf Huizen

(Bewerkt)

Prijs goed, verzending GLS slecht geregeld, GLS aan dat het op donderdag bezorgd wordt en dan komt het pas op zaterdag.

Dat het later komt is door jullie goed gecommuniceerd.

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Beste A en J Garagebedrijf.
Beste A en J Garagebedrijf.
Spijtig dat de levering door GLS niet goed / tijdig is uitgevoerd cq gecommuniceerd. Waarschijnlijk heeft dit te maken, met de enorme drukte op dat moment, van de uitlevering van online kerstinkopen. Begin - half December is voor koeriersdiensten de drukste tijd van het jaar.
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet.
Etienne Persijn
Team Autobanden Prijsvechter
Desondanks

Alain

Goed recente banden

Levertijd klopt niet met aangegeven levertijd

Hofman

Goede prijs. Duidelijke track and trace, product goed te volgen

Weet niet