Reviews

8.9 / 10
4428 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Info over verloop order
8.8/10
Bestelgemak
8.7/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.7/10
Levertijd conform opgegeven levertijd 2-3 werkdagen
8.8/10

4428 Reviews

MV

10/10

Zeer goed, Ben tevreden. Voldoende keuze. Wist niet wat te kiezen maar na sorteren op kwaliteit was de keuze makkelijk. Prijs ook goed.

Sterke punten

Prijs en sorteer mogelijkheid op kwaliteit. Voor mij een dikke 10

Wat vond u het zwakste punt in onze webwinkel en zou u ons adviseren om aan te passen.

Geen denk ik


Anoniem

6/10

Geen volledige informatie

Sterke punten

Nee

Wat vond u het zwakste punt in onze webwinkel en zou u ons adviseren om aan te passen.

Het bouwjaar v/d banden staat er niet bij! Ontving banden week 40 2017; blijven nog maar 5 jaar over (7 jaar advies: besteld september 2019) Banden waren verkeerd opgeslagen; zijkanten waren doorgezakt. Normaal oppompen was niet mogelijk!

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Geachte klant ( naam bij ons bekend )

Bedankt voor uw review, Spijtig dat u niet tevreden was.

Uiteraard begrijpen wij goed wat u bedoelt, echter zouden we hier graag toch wat kanttekeningen bij willen plaatsen.

In de bandenwereld worden banden met een productiedatum ( dot ) tot maximaal 3 jaar als recent gezien. Zie ook https://www.autobanden-prijsvechter.nl/info/faq/

Na deze 3 jaar zijn wij verplicht om dotcoderingen aan te duiden, echter kiezen wij ervoor om banden van 3 jaar of ouder geheel niet weer te geven in onze webwinkel.

Exacte dotcodes per band weergeven is helaas niet mogelijk. De omloopsnelheid van de banden is dermate hoog ( 3 magazijnen ca 100.000 banden per dag ), dat dit niet haalbaar is. Zeker niet bij meer meer dan 5000 verschillende banden.

Al de door ons verkochte banden zijn geconditioneerd opgeslagen, onder een bepaalde luchtvochtigheid, lichtsterkte en temperatuur, zodat de banden in de magazijnen niet of nauwelijks verouderen. Dit in tegenstelling tot een normale garage of kwikfitter.

U kunt daarom de banden tot max 7 jaar na montagedatum blijven gebruiken.

Alleen bij Caravans en Campers kan de verzekering in haar voorwaarden bepalen dat de Dotcode geldend is voor de levensduur.

Wat betreft het feit dat de banden ingedeukt waren.

Alle banden worden zoals het hoort, kruislings in de magazijnen opgeslagen. Echter komt het voor, zeker bij kleinere banden, dat banden die onderop staan, indeukt kunnen zijn. Dit is geen probleem, echter zijn deze alleen wat moeilijker te monteren. Maar een vakbekwame monteur zal hier weinig problemen mee hebben. Het kan verder geen kwaad voor de band en dezelfde rijeigenschappen en kwaliteiten blijven behouden.

Hopende u voldoende te hebben geĆÆnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Etienne Persijn
Autobanden Prijsvechter


Adje

10/10

Hele goede ervaring. Snelle levering van mijn banden.

Sterke punten

Duidelijk en goed communiceren


Casper

10/10

Scherpe prijzen en duidelijke informatie.


Fam. Gropstra

10/10

Echt een bedrijf wat doet wat het zegt, vooral niet te duur en ben super blij met dit bedrijf te hebben gevonden. Staat inmiddels tussen mijn favorieten!

Sterke punten

Zeer correct en zonder poespas!

Wat vond u het zwakste punt in onze webwinkel en zou u ons adviseren om aan te passen.

Geen enkel zwak punt gevonden, echt een fantastische afwikkeling!


Jonathan Kops

10/10

Makkelijk met bestellen door mogelijkheid sorteren op kwaliteit.
Banden netjes geleverd binnen de tijd zoals jullie beloven.
Prijs was ook top. Banden waren goed in folie ingepakt.

Sterke punten

Prijs - snelheid - uitegberide zoekmogelijkheden

Wat vond u het zwakste punt in onze webwinkel en zou u ons adviseren om aan te passen.

Lichtmetalen velgen toevoegen, die zoek ik nog voor mijn vrouws auto


Manuel

2/10
(Bewerkt)

Slecht

Sterke punten

Alleen de prijs. Levering en klantenservice mag veel beter

Wat vond u het zwakste punt in onze webwinkel en zou u ons adviseren om aan te passen.

Als er 1 tot 2 werkdagen staat verwacht ik dat als ik woensdagavond bestel het vrijdag in huis is. Vooral ook omdat de suggestie gewekt word dat de banden al in een container zijn gepikt.


Zeer slecht antwoord van de eigenaar. Schuld bij de klant neerleggen. Daarnaast terugsturen tik maar 25 euro af om 2 banden te retourneren. Ik bestel voortaan gewoon weer bij bandenconcurent

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Beste Manuel,

Jammer dat u niet tevreden bent, ondanks dat wij exact hebben waargemaakt wat wij aangeven op de website.

Als u Woensdagavond besteld, dan verzenden wij Donderdag en wordt er Maandag geleverd. Dit is ook gebeurt en is conform de levertijd van 2 werkdagen.

Met vriendelijke groet,
Etienne Persijn
Autobanden Prijsvechter


Anoniem

10/10

Super snel en betrouwbaar

Sterke punten

Kundig en zeer vriendelijk!!


Deborah Persyn

10/10

Goede informatie op de website! Duidelijke instructie!


Anoniem

10/10

Netjes gelevert na bestelling, duidelijk uitleg